- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.781
şoklar dan ağzım yandı binimYarı şok diyelim aksam corba salata 5 bucukdan sonra visey yemicem oğlen tatli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şoklar dan ağzım yandı binimYarı şok diyelim aksam corba salata 5 bucukdan sonra visey yemicem oğlen tatli![]()
Benim depolar boşmuş demekki3900 gr doğdu doktor depodan harcamiş bebek dediama işte sütüm olsun diye çok yedim o da bana yaradı..
oyyy maşallah benimki 2.800 38 hafta doğdu 40 ı beklemediBenim depolar boşmuş demekkiMasallah kiz bebise
benim kiz da 4 kilo dogdu
![]()
Onlar agzinin tadinimi bilmiyo acabaHasret kalınca böyle oluyo demek ki ama yendiği zaman da artı olarak dönüyo mübarek nimetler
Senin kizindi dimi sorucaktim ama marlinin miydi diye karistirdimAman hiç sorma..eşim yakında evde isyan bayrağını çekicek..kızımda da kilo problemi olduğu için misafir gelmediği sürece yapmıyorum ama aklımda neler var neleerr..
HamarattimmmAyy yine ne cok konusmussunuzyaptim baklava dayanamdim gocama
![]()
8 dilim fazla yemem
![]()
edancimm sinavlarinda basarilar dilerim. Derslerin daha onemli tabi ki bu donemi guzel atlatirsan sorun olmaz. Burda her zaman sanada yer var.Bahanesii![]()
Aklıma çok tuhaf seyler geldi şu anÇoh cani çehmişonce yorulursan yapma dedi bende tamam yapmayim dedim
sonra dayanamadim all yiii dicem gelince
yarim saate isten gelecek
yoruldim
![]()
Canım benim teşekkür ederimm burdayım zaten elimden geldiğinceeOnlar agzinin tadinimi bilmiyo acaba
Senin kizindi dimi sorucaktim ama marlinin miydi diye karistirdim
Nasil oldu zayifladimi kizin
Hamarattimmm
edancimm sinavlarinda basarilar dilerim. Derslerin daha onemli tabi ki bu donemi guzel atlatirsan sorun olmaz. Burda her zaman sanada yer var.bitir gel
Çok şükür zayıfladı kilo almamasi için uğraşıyorum tam ergenlik döneminde hormonları etkilenmesin diye dikkat ediyoruz canım..Onlar agzinin tadinimi bilmiyo acaba
Hamarattimmm
edancimm sinavlarinda basarilar dilerim. Derslerin daha onemli tabi ki bu donemi guzel atlatirsan sorun olmaz. Burda her zaman sanada yer var.bitir gel
Sinavlarin bitince donersin. Hazirana daha cok var galiba 2 yada 3 hafta sonra donebiliyosun istersen gelirsin yine.Canım benim teşekkür ederimm burdayım zaten elimden geldiğinceeUnutturmayacam kendimi kız seviyom burda olmayı ama işte mecbur
![]()
Ohh superrrrr. Sevindim canim sizin adiniza.onun icin zor bir durum cok sukur kurtulmus. Spora falan gidiyomu imkanin varsa yuzme falan olabilir biseye yolla bence.Çok şükür zayıfladı kilo almamasi için uğraşıyorum tam ergenlik döneminde hormonları etkilenmesin diye dikkat ediyoruz canım..
İyi geceler canim esim geldi bizde papatya çayı içip yaticazYeşil çay yaptim icip yatıcam![]()
Valla yaptı ya çalışırken bile diyorum ayy kızlar ne kaynatıyo gene acaba sonra diyom otur sen türev çalışSinavlarin bitince donersin. Hazirana daha cok var galiba 2 yada 3 hafta sonra donebiliyosun istersen gelirsin yine.
Yaa seversin tabi bagimlilik yapar burasi![]()
Bide yarim şok deneyim ben bu ise yararsa bundan devam ederikşoklar dan ağzım yandı binimdaha yapmam herhalde binde yarım yaparım yaparsam da
![]()
Masallah seninkide canim bizde 41 inci haftaya girdik dogurdumoyyy maşallah benimki 2.800 38 hafta doğdu 40 ı beklemedi![]()
Yok kiz yarin yicez baklavayiKız bu saatte baklava yerse![]()
töbe töbee
![]()
Bu hafta sonu voleybola yazdıricaz boy uzaması için de faydali olur diye düşündük..aynen biz çekiyoruz onlar çekmesin hep sağlıklı olsunlar inşallah..Ohh superrrrr. Sevindim canim sizin adiniza.onun icin zor bir durum cok sukur kurtulmus. Spora falan gidiyomu imkanin varsa yuzme falan olabilir biseye yolla bence.
Bende kizimin hic kilolu olmasini istemiyorum yaaa heo zayif olsun sagliklu olsun istiyorum daha cok kucuk ama iste biz cekiyoruz onlar cekmesin
BibigimOnlar agzinin tadinimi bilmiyo acaba
Hamarattimmm
Sinavlarin mi var kuzum insallah hepsi cookk guzel gecerCanım benim teşekkür ederimm burdayım zaten elimden geldiğinceeUnutturmayacam kendimi kız seviyom burda olmayı ama işte mecbur
![]()