Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hasret kalınca böyle oluyo demek ki ama yendiği zaman da artı olarak dönüyo mübarek nimetler
Onlar agzinin tadinimi bilmiyo acaba:deli:
Aman hiç sorma..eşim yakında evde isyan bayrağını çekicek..kızımda da kilo problemi olduğu için misafir gelmediği sürece yapmıyorum ama aklımda neler var neleerr..
Senin kizindi dimi sorucaktim ama marlinin miydi diye karistirdim
Nasil oldu zayifladimi kizin
Ayy yine ne cok konusmussunuz :tokat: yaptim baklava dayanamdim gocama:KK16::KK53:
Hamarattimmm:hamarat:
:sus:8 dilim fazla yemem:sus:
:tokat:
edancimm sinavlarinda basarilar dilerim. Derslerin daha onemli tabi ki bu donemi guzel atlatirsan sorun olmaz. Burda her zaman sanada yer var.:KK24:bitir gel

edancimm sinavlarinda basarilar dilerim. Derslerin daha onemli tabi ki bu donemi guzel atlatirsan sorun olmaz. Burda her zaman sanada yer var.:KK24:bitir gel
Canım benim teşekkür ederimm burdayım zaten elimden geldiğincee :KK51:Unutturmayacam kendimi kız seviyom burda olmayı ama işte mecbur :KK14:

Çok şükür zayıfladı kilo almamasi için uğraşıyorum tam ergenlik döneminde hormonları etkilenmesin diye dikkat ediyoruz canım..

Canım benim teşekkür ederimm burdayım zaten elimden geldiğincee :KK51:Unutturmayacam kendimi kız seviyom burda olmayı ama işte mecbur :KK14:
Sinavlarin bitince donersin. Hazirana daha cok var galiba 2 yada 3 hafta sonra donebiliyosun istersen gelirsin yine.
Yaa seversin tabi bagimlilik yapar burasi:deli::dondurma:

Çok şükür zayıfladı kilo almamasi için uğraşıyorum tam ergenlik döneminde hormonları etkilenmesin diye dikkat ediyoruz canım..
Ohh superrrrr. Sevindim canim sizin adiniza.onun icin zor bir durum cok sukur kurtulmus. Spora falan gidiyomu imkanin varsa yuzme falan olabilir biseye yolla bence.
Bende kizimin hic kilolu olmasini istemiyorum yaaa heo zayif olsun sagliklu olsun istiyorum daha cok kucuk ama iste biz cekiyoruz onlar cekmesin

Sinavlarin bitince donersin. Hazirana daha cok var galiba 2 yada 3 hafta sonra donebiliyosun istersen gelirsin yine.
Yaa seversin tabi bagimlilik yapar burasi:deli::dondurma:
Valla yaptı ya çalışırken bile diyorum ayy kızlar ne kaynatıyo gene acaba sonra diyom otur sen türev çalış :D

Ohh superrrrr. Sevindim canim sizin adiniza.onun icin zor bir durum cok sukur kurtulmus. Spora falan gidiyomu imkanin varsa yuzme falan olabilir biseye yolla bence.
Bende kizimin hic kilolu olmasini istemiyorum yaaa heo zayif olsun sagliklu olsun istiyorum daha cok kucuk ama iste biz cekiyoruz onlar cekmesin
Bu hafta sonu voleybola yazdıricaz boy uzaması için de faydali olur diye düşündük..aynen biz çekiyoruz onlar çekmesin hep sağlıklı olsunlar inşallah..

Bibigim:KK60:

Back
X