Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O zaman seni izine ayiralim kuzum haziranda dönersin stresli bi dönemdesin çünkü burda aklın kalmasın ama yinede gel tabiki. Çünkü böyle tolere ettiğim zaman herkes ayni seyi bekliyo sınavların bitip rahatladiginda dönersin. Sınav tabikıde önemli anliyorum ben seni
Olur kuzum bence de çünkü böyle olunca ben de yazamıyorum diye üzülüyorum ama elimden de bir şey gelmiyor :( yine burdayım tabiki dee kurtulamassınız diyete devam bakarsın yaza 55 olurum mezun olurum :KK76:

Olur kuzum bence de çünkü böyle olunca ben de yazamıyorum diye üzülüyorum ama elimden de bir şey gelmiyor :KK43: yine burdayım tabiki dee kurtulamassınız diyete devam bakarsın yaza 55 olurum mezun olurum :KK76:
O zaman hedefini 52 ye çekeriz bizde olamazsin mezun :deli::deli: tm madem yarın bildirim yaparsın izine çıkarsn ama aksamlari uğramaya calisirsin yine çünkü sürekli aklimdasin yoksun diye merak ediyorum :KK74:

O zaman hedefini 52 ye çekeriz bizde olamazsin mezun :deli::deli: tm madem yarın bildirim yaparsın izine çıkarsn ama aksamlari uğramaya calisirsin yine çünkü sürekli aklimdasin yoksun diye merak ediyorum :KK74:
Aboo mezun olamıyoz ölene kadar diyet :D tamam canm yarın sabahtan yaaprım bildirmi. sen de benim aklımdasın kıvırcıkımm :KK60:

Becerikli hatun :) eşine de süpriz olur ne guzel..
Ay dayanamadim sonra canimiz istediginde disardan aliriz dedim o da yok benim canim senin yaptigindan çekmişti deyince :KK16:ipler koptu :KK8:yapicim timim dedim:KK70: belki de beni gaza getirdi yapiyim diye:Dahahahh

Ben hamileyken 5 kilo almıştım..onemli olan emzirme dönemi tamm 15 kilo aldım :deli:
Ayy bende de tam tersi oldu biliyo msn kiz ben hamilelikde biraz da dikkat ederek ilerlememe ragmen 24 kilo aldim ama emzirirken ne bulsam yedim gece uykudan uyanip uyanip tatli falan yiyodum ayy karnim ezildi diye:KK70: ama 1 bucuk sene emzirdim 3 kilo aldim sadece 72ydim dogumdan sonra emzirmeyi kestigimde tartildim 75 dim:olamaz:demek ki ben birazz dikkat etsem baya kilo verirdim emzirirken:tokat:

Back
X