Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İltifat ederken ayni zamanda gömdün beni :KK70: :KK70: Günaydın zayıf kız :KK8:
Ivit ablam uyusun dedim sonuçta ben gidince bi daha uyuyamicak:KK46:
Sevirem seni:KK8: şokladim dün kendimi :KK8: biliyin demi:KK8: bu sefer degisik bi soklama denedim 5 den sonra bisey yemedim tutmadi bu da:Dahajajajjjajahjajaj

Esim diyo ki her ay ayni seyi soyluyosun hahaahahahahahahahah :KK70: aslinda imkansiz bisey ama benim bu korkularim adami.oldurecek :KK70:
Ayy ayni ben yaa esim ciddiye almiyo artik ben dedigim zaman:D benimki gecikmiyo ya hic gecikince korkuyom :oha: yoksaa:KK57: diyom boyle:D

Senin yuzunden:tokat: bugun icmicem ya aman bana etkisi yok aksam.kv gitcem gece annemde.kaliriz sabah mevlute
Ugrasilmaz iyi olmim bari ama insallah:anneadayı: degildir.:eek:
Kekik kaynatip ictigim zaman çabuk geliyo benim regl kiz bide onu dene bi tutam kuru kekigi kaynar suya at 2 dk kaynat ic:eğlence:icelimmmm:eğlence:

Ayy ayni ben yaa esim ciddiye almiyo artik ben dedigim zaman:KK70: benimki gecikmiyo ya hic gecikince korkuyom :oha: yoksaa:KK57: diyom boyle:KK70:
gahahahahahah aynen diyo ki her ay ayni seyy:işsiz::işsiz: olsun insallah diyo hahahahah sanki oyle bi cabamiz varmjs gibi:KK12: :kusmuk:
Whatsppda annem yengem teyzem kuzenlerle grup var dedikodu grubu hahahahaahahah :D orda regl.olmadm diyorm.ya her ay diyolar ki yettin artik:tokat::tokat: herkesle biktii

gahahahahahah aynen diyo ki her ay ayni seyy:işsiz::işsiz: olsun insallah diyo hahahahah sanki oyle bi cabamiz varmjs gibi:KK12: :kusmuk:
Whatsppda annem yengem teyzem kuzenlerle grup var dedikodu grubu hahahahaahahah :KK70: orda regl.olmadm diyorm.ya her ay diyolar ki yettin artik:tokat::tokat: herkesle biktii
:D:D ben kimselere demem öyle seyleri :sus::sus: zaten bana hamile misin diye de soramazlar :D :D:aaddjdj

Back
X