- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #182.101
Niyse ben sporumu yapim
bugun cok depresifim nedeni yohhh
ve sinirli
çoh yedim diye mi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabrediceksin herhafta yaptigin soklarla akiyon sonra veremiyonnn bir daha 4 hafta boyunca sok yok sana al yedin tohaktii isteAma diyet yapiyom kilo aliyomtamam kas falan belki ama can sıkıcı iste
bu sefer diger sok kadar abartmadim
bence guzel sasirdi bunye
krakeri tatlidan içim bayilinca yidimdi
![]()
Tabikiii cohk yedin diyee safece tatli yiseydin 2 3 dilim bisi dimicektimm ammaa o kraker cosutturdu beniiikiz ustune cohkmu geldimmmNiyse ben sporumu yapimbugun cok depresifim nedeni yohhh
ve sinirli
çoh yedim diye mi acaba
![]()
Disardaydim bugun o yuzden cok yurudum ve kafama gore yiyicek birsey bulamayinca ogleni es gectimBana az bile geldi Vallaspor baya iyi valla tebrikler
![]()
Kiz bide zor ictim bal gibiydi arkadasin ikramiydi sormadida geri ceviremedim yoksa sekersiz severimAfiyet olsun canimm cok hafif guzel bi menu nescafeyi sekersiz icsen supermiss![]()
Ama gecen hafta yapmamistim şok iki haftada bir iyi degil miSabrediceksin herhafta yaptigin soklarla akiyon sonra veremiyonnn bir daha 4 hafta boyunca sok yok sana al yedin tohaktii iste![]()
Ayy bende oyle sekerli kahve bulandiriyo beniii enn guzeli sekersizKiz bide zor ictim bal gibiydi arkadasin ikramiydi sormadida geri ceviremedim yoksa sekersiz severim
ayy aslinda tatli bu yuzden yapmak istemedim tatli yapmasam yemicektim tatliyi yemisken guzel bi kahvalti da yapim dedimTabikiii cohk yedin diyee safece tatli yiseydin 2 3 dilim bisi dimicektimm ammaa o kraker cosutturdu beniiikiz ustune cohkmu geldimmm![]()
Anladim kuzucugum eminim nefis olmustir ver kocisine bitirsin gormeyecegin yere koyy yimek istemezsin o zaman. Aksamki baklavami yordu seni nen var kusu havalardan heppp kesinnayy aslinda tatli bu yuzden yapmak istemedim tatli yapmasam yemicektim tatliyi yemisken guzel bi kahvalti da yapim dedimbatti da battii
am saat 4 bucukdan sonra hic agir bisey yemedim sadece az meyve yedim
yok bebegim cok gelmedin ustume bugun keyifsizim belim agriyo 3 gündür pilates yaptim ondan iyi geldi gibi
![]()
Öğlen pilava saldırttı sabahki açlık sanırım daha da kahvaltı etmeden çıkmayacağım diyeceğim de o da zorafiyet olsun cnm nescafe yerine sut tavsiye ederim nescafe illa icceksen sekersizini tavsiye ederimm
Oo spor cok iyiii sabah vaktin yoktu sanirim badem nasil yettii gerci 2 avuca yakinmia begendimmm ben
Menün çok güzel ve sağlıklı afiyet olsunMenum sabah
9 zeytin 8 i siyah 1 i yesil
1 dlm tb ekmegi
1 adet haslanmis yumurta
2 yudum sut
1 tatli kasigi bal
Ara 2 mini portakal 1 ortaboy elma 1 avuc leblebi 1 avuc cekirdek (ara ana ogun gibi oldu)
Aksam balik izgara 1 dlm tb ekmehi 4 5 catal salata
2 lt suya tamamlicam ins
Spor ev temizligi![]()
sabahlari vaktin olmuyorsa canim aksamdan kahvalti icin tabagini hazirla strecle koy dolaba sabah hazir 5 dk da yersin veya sandwicj yap aksamdan sabah at cantana nefiss yersin saglikli olir hemdee bademleride eksik etme :)Öğlen pilava saldırttı sabahki açlık sanırım daha da kahvaltı etmeden çıkmayacağım diyeceğim de o da zorhayırlısı bakalım
![]()
Sag ol cnm begenmene sevondimMenün çok güzel ve sağlıklı afiyet olsun![]()
Tam bibissKızlar ablamdayim ben gelen giden oluyo seedemiyorum![]()
Aynen sandwich falan yapacağım artık her sabahsabahlari vaktin olmuyorsa canim aksamdan kahvalti icin tabagini hazirla strecle koy dolaba sabah hazir 5 dk da yersin veya sandwicj yap aksamdan sabah at cantana nefiss yersin saglikli olir hemdee bademleride eksik etme :)
Sag ol cnm begenmene sevondim
Sagolasn canimcimMenünü çok sevdim çok güzel maaşallah
Benim agriyinca esniyorum yanlara ohh nasil rahatlatiyo aslinda plates tam benlik. Hergun istiyo vucudum esnemeyi agriyo yoksaAyyy belim nasil agriyodu kac gundur pilates yaptim pambık gibi oldummm![]()
Ehhhh hadi bugunlukjjj boyle ossunMenüm
Sabah :1.5- 2 avuç çiğ badem
Öğle: 4 kaşık pilav 1 porsiyon döner 2 tane patates kızartması
Akşam : bir tabak kuşbaşı baharatlı çok az patatesli tavuk
Spor 5.5 km yürümüşüm bugün
Su az oldu 2 yapmaya çalışacağım
Sarmaaaaa![]()
kofteleri goturmussun giiimenuu cik gizel afiyet olsun regl oldun mu gii
kayseri ticarette biii numareee ayy pastirmaa cik severimmm mmmm mmm
Meni spor cik guzel tatlimmm begendimmm
olmadimmmmmmmmmm heo buNiyse ben sporumu yapimbugun cok depresifim nedeni yohhh
ve sinirli
çoh yedim diye mi acaba
![]()
yanina da 1 kutu sut misss gibi kahvaltiiiAynen sandwich falan yapacağım artık her sabah![]()
Kuzuu bana bisi yazdunmii anlayamadimmSagolasn canimcim
Benim agriyinca esniyorum yanlara ohh nasil rahatlatiyo aslinda plates tam benlik. Hergun istiyo vucudum esnemeyi agriyo yoksa
Ehhhh hadi bugunlukjjj boyle ossun
incicij saricamm
olmadimmmmmmmmmm heo bukaptinn yuzunden
![]()
Afiyet olsun guzel cnmMenüm..
Sabah:kaşarlı yumurta salatası, üç zeytin, dört ceviz..
Ara: şekersiz kahve, iki hurma..
Akşam: bir kase mercimek, dört bulgurlu lahana sarma, yoğurt..