- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.101
Biraz öyle oldu akşam porsiyonu az tutcam artık yada dünki gibi azıcık yicem daha da pişman oldum yeminlefazla olmş sanki dimi
bagırsak calıştırıyo bebeğim sindirime yardımcı hiç bi yan etkiside yokmuşşşKeten tohumunun neye faydasi var kuzumk tiksindin galiba. .bende yillar önce almistim kullanmadim zaman geçin ce attim neye aldigimi hatırlamıyorum
limon yoğurt pul biber olan mıohh miss afiyet olsun
Banada akşam yoğurt kürü yap dendi ama sanırım ben bayılırım çünkü spora gidicem
limon yoğurt pul biber olan mı
evettt ciddiyetin farkındasın dimimasallah resmen azıcık yemısssınn
Biraz öyle oldu akşam porsiyonu az tutcam artık yada dünki gibi azıcık yicem daha da pişman oldum yeminle
akşam da az yedim mi ben tamamımson derece farkındayım
ay ivit yeni bi program indirdim ona başlıcamBide spor
ay ivit yeni bi program indirdim ona başlıcam
senin daha cabuk zayıflaman lazımohhh gitsin kilolar göbekler
senin daha cabuk zayıflaman lazım
hayalleri dinledik sıra hayatları görmektemart 20ye kadar 58 olsam kurtarıyo temmuza kadar da 52 55 ohhh misss
hayalleri dinledik sıra hayatları görmektehadi inşallah olursun incecik
yoosaaamm nişandan sonra bize gelip burda keşke o kaçamakları yapmasaydım cok pişmanım dicenİnşalllahhh
yoosaaamm nişandan sonra bize gelip burda keşke o kaçamakları yapmasaydım cok pişmanım dicennişan fotolarına bakarken cok kızcan kendine bu göbek ne bu kollar ne dicen
Kız senin nişan ne zmandı bnm kafam karıştı iyiceyok yok yapmiyciiiimZaten ben stresten cok zayıflıyorum temmuza kadar 52 ye inersem nişan zamanı 40 lara bile düşebilirim çok abarttım
Kız senin nişan ne zmandı bnm kafam karıştı iyice
29 temmuz kuzu benim nişan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?