- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.121
4 ay sonr tutuşur sok diyet ararsın az daha sıkı tutmazsan
Öyle deme baaaaak4 ay sonr tutuşur sok diyet ararsın az daha sıkı tutmazsan
bende içtimşimdi yıkamaya üşeniyom
tatlım en son pazar bildirim yapmışsın 3günü geçti. liste dışı kaldın bilgin olsun56.6 olmusum. ay sonuna kadar 55li biseyler gorurum insallah.
daha neler derim de kıyamiyim
ne demek spora gitmek istemiyorummmhiç spora gitmek istemiyorum ağırlık çöktü neden
ne demek spora gitmek istemiyorummm
bende -200 deyim halaSöz dikkat edicem ama dediğim gibi -1 bekleyemiyorum
şun senin yerinde olmayı çok isterdim ... bu imkanı kaçırma tam spor yapma saati hiç üşenme nişanında varmış .. nişanlığının içinde göz alıcı görünmek istemez misin ?hiç spora gitmek istemiyorum ağırlık çöktü neden
Bende hiç beceremem oynamayısende mi bilmiyosunayyy rezil olcam diye öyle korkuyorum kii bide benimki çok güzel oynar bende kazulet gibiyim
Bende hiç beceremem oynamayıçok özeniyorum güzel oynayan insanlara yetenek valla
şun senin yerinde olmayı çok isterdim ... bu imkanı kaçırma tam spor yapma saati hiç üşenme nişanında varmış .. nişanlığının içinde göz alıcı görünmek istemez misin ?
bende bendeBende hiç beceremem oynamayıçok özeniyorum güzel oynayan insanlara yetenek valla
Ayy kızlar grip olunca zayıflamışım iyileşince geri alırmıyım kii58,5 e düşmüşüüm tam 1,5 kilo gitmiş bir günde
bende bendebi halay bu horon baskada bişey bilmiyim
Yaaa hiç güleceğim yoktu alemsin böyle bi cevap beklemiyodumvirüsünü bana da bulaştırırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?