Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun ku menu
Sabah
1 omlet / ceviz büyüklüğünde kuru çökelek/1 dilim kadar ekmek
Ara ögün
Turk kahvesi
Öglen
1.5 bardak ayran / 2 kasik tavuk sote / 1 kasik ispanak corbasi 1 lokmalık/ ceyrek lavaş
Ara öğün
Türk kahvesi
Akşam
1 domates / 1 salatalık/ kucuk tutam maydonoz/ 1 yeşil biber / yarım kırmızı biber /2 ince dilim kaşar / 2 ceviz
Birazdan 1 bardak süt tarçınlı / krizim geçmezse eger 1 kucuk kare bitter yerim
1 saat kadar yürüdüm avm çarşı gezdim / 2 lt suyumu fazlasi ile tamamladim
Guzel ama menulerin miktarlari coook yetersiz. Afiyet olsun.:kk77:
Kozlar iki gundur normale gorw fazla yurudum kasiklarim agiriyor sanci giriyor acaba yurumekten mi agir bir sey yapmadim tek fark yuruyus oldu acaba diyorum anlamiyorum ama etkileniyormuyummo_O
Canimmmm yorulmussun demekki kendini yorma lutfeeen. Yuruyus vaktini doktoruna sor. Bisey olmaz ayaklarjni uzat yat
Evet biraz oyle geldi gozume su an :KK70: yerken fark edilmiyoo :KK70: aksamki cok lezizdi oglen ac kalkmiyim diye yedim zorla valla 2 3 parca
bence menun cok guzldo cnmm 7 8 parca sana fazla degil hamis oldugun icin:KK19:

Abovvv ne kadann konusmusunuz ben daha 300 cu sayfadayim ay kizlar bugun pertimm cikti gunduz 11:30 da ciktim aksam eve 17:30 da geldimm sindi sıkı durun menumu yazimm epeyy yazmayinca bazi sebeplerden
Sabah 10:30 once kimyonlu su ictim 20dk sonra bi porsiyon melemen peynir sekersiz cay iki isrimlik ekmek

Aksam17:30 da pirasa beyaz lahanali icinde sarmisagi bulunan corba yaptimdi evden cikmmada gelince acliktan gozum dondu iki bucuk tabak ictimm
21:00 da 4yk yogurda küçük bir elma dogradim chia tohumu 1tk koydum bir cay kasik tarcin kattim yedimm
Su 2.5olucak spor bugn hastanedeydim pertim cikti marketler ne gezdimm..
Menü güzel de saatleri tutturamamisin brybi :D hastanede naptin geçmiş olsun mu diyim kötü bişey yok inşallah

Yok canım ne güzel işte derdimizi sevincimizi paylaşiyoruz burada..inan tanımadığın insanlara anlatmak bazen daha mantıklı..yakınlarıma bişey anlatmaya korkar oldum ben..
Bende pek anlatamiyorum yakinlarima ama annemle ablama herseyimi anlatırım tabi size anlatmak iyi geliyo :KK74:

Menum sabah
ilik su ile 2 gun kurusu
1 haslanmis yumurta 5 zeytin 1 caatal beyaz peynir 1 dilim tb ekmegi

Ara leblebi yarim avuc kadar 8 adet cizi

Ogle
Sebze yemehi pattisli
1 dolu kase mercimek
1 dilim ekmek

Ara
1 dilim peynirli borek
Yarim ayve minicik elma
1 hurma

Aksam isten gelince 2 salatalik

mercimek corba 1 porsiyin
3 parca alabalik bugulama
8 parca pattis ince dilimli
1 dilim ekmek
Az salata
Pattisleri yemeyeymisin gerisi guzelll

Bugun ku menu
Sabah
1 omlet / ceviz büyüklüğünde kuru çökelek/1 dilim kadar ekmek
Ara ögün
Turk kahvesi
Öglen
1.5 bardak ayran / 2 kasik tavuk sote / 1 kasik ispanak corbasi 1 lokmalık/ ceyrek lavaş
Ara öğün
Türk kahvesi
Akşam
1 domates / 1 salatalık/ kucuk tutam maydonoz/ 1 yeşil biber / yarım kırmızı biber /2 ince dilim kaşar / 2 ceviz
Birazdan 1 bardak süt tarçınlı / krizim geçmezse eger 1 kucuk kare bitter yerim
1 saat kadar yürüdüm avm çarşı gezdim / 2 lt suyumu fazlasi ile tamamladim
Aksamla çok güzel dengelemissin kuzuumm :halay:

Kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
6 siyah zeytin
2 kk beyaz tam yaşlı peynir
5 kaşık tahin pekmez
Nane
Ara
1 çokonat
Öğlen
Bamya
Naneli yoğurt
Akşam
6 dilim ızgara tavuk
1 küçük dilim tam tahıllı lavaş
Patlıcan kızartma

Su
3 lt
Spora yarın başlayacağım

Şehir dışında olduğum için çok dikkat edemedim yarından itibaren toparlayacağım
3 litre su nasıl için kiz:oha:

Siz niye gittiniz hastaneyee bugün herkes hastanelerde
Canim benin tsh degerim yuksekti 1 ay sonra kontrole cagirmistti dr normale inmis ama ilaca devam dedi oyle yani ama kilo veremeyen arkadaslarda troit degerlerine mutlaka baktirsin derim ben diyet yapiyordum hergun 1 saat yuruyordum yazin 78 in altina inemiyordum bir turlu meger troitim calismazmis iyi gercekten asiri da yemiyordum yani azmimi anlamissinizdir 2 aydir buralardayim yardimci olmak adina soyluyorum herkese

Back
X