Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

4 5 saatt:oha::oha::oha: maşallah o nası enerji :KK53: bnm kafam kaldırmıyo salonlardaki sesleri ya ruhum yaşlı:olamaz:

içtiiimmm:KK74::KK74:

baklava mı :KK57: ne vicdansızlaar yaaa bide diyo ki zayıfladıgın yeter ye artık :KK70:
yokk kız ne dizisi kaynanasıgiy geldi akşam yemege :KK70::KK70:
he paklafa yedi :deli:vicdansız didim ne eziyet ediyon bana @SekerPancari71 aklımdan çıkmış misafiri olduğu nasıl geçti canım

Bide breber bulusup dr gittik geldik zaten adrenalim yüksek bi agiz tadiyle gerginligimi yasatmiylar :KK70:beyumizde regl olcak ya anlayışlı olmam lazimm:sopa::KK53:
Aksamda nohut isladimdi bugun onu pisiriyim pilavda yapamda yesin bakem valla 4cesit var dunku pisirdigim makarna öyle duruy yogurtlu yapem bide anacigim dun eve geldigimizde pisirdiydi sulu kofte var kucuk bi tencere bide benim pirasa corbam var ben onu yerim belkimm cok seviyim sbze corbasi hahh sindi sofra doldu tasti iste ..
Gunaydin bu arada canim ve kizlar:KK200::KK200::KK200::KK200:
bende nohut yapicam bugün kızımla açıklarız simdik çok seviyor nohutlari karistirmayi :KK48:

he paklafa yedi :deli:vicdansız didim ne eziyet ediyon bana @SekerPancari71 aklımdan çıkmış misafiri olduğu nasıl geçti canım

bende nohut yapicam bugün kızımla açıklarız simdik çok seviyor nohutlari karistirmayi :KK48:

annemde pide yapayım diyodu bugün cuma yap nolur didim:bicak::bicak::bicak:
senin hiç sesin solugun cıkmıyo kuzu hayırıdr:KK8:

Back
X