- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #183.341
hangisi varsa olur ama tansiyon yükseltir kekik dikkat et içerkenKekik taze mi kuru mu acaba maydanoz yiyorumda suyunu içemiyorum ben midem almıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangisi varsa olur ama tansiyon yükseltir kekik dikkat et içerkenKekik taze mi kuru mu acaba maydanoz yiyorumda suyunu içemiyorum ben midem almıyo
Günaydın kızlar![]()
GÜNAYDIN KUZUUUMMM KAÇAMAK FALAN yapmıyon sen dimiiiiDünkü menüm;
Öğlen: Çorba, tavuk
Akşam: 3 parça tavuk ve ayran
Aralarda 1 kucuk paket tuzlu cubuk yedım, şekersiz kahve ve çay içtim
Bide yeşil çaylı bi detoks var ondan içtim
ona rağmen +200
![]()
tm kuzum tansiyon sorunum yok bnm akşam bi deniyeyim bakayımhangisi varsa olur ama tansiyon yükseltir kekik dikkat et içerken
günaydın canııımm iyiyim şükür sen nasılsınGünaydin bayanlarrrr
Nasılsınizzzz![]()
Cokk iyiyim bendegünaydın canııımm iyiyim şükür sen nasılsın![]()
bugün perşembe yarın artı günüCokk iyiyim bendetartida eksileri gormeye başladığım icin daha da iyi oldum
![]()
he paklafa yedi4 5 saattmaşallah o nası enerji
bnm kafam kaldırmıyo salonlardaki sesleri ya ruhum yaşlı
içtiiimmm
baklava mıne vicdansızlaar yaaa bide diyo ki zayıfladıgın yeter ye artık
yokk kız ne dizisi kaynanasıgiy geldi akşam yemege![]()
bende nohut yapicam bugün kızımla açıklarız simdik çok seviyor nohutlari karistirmayiBide breber bulusup dr gittik geldik zaten adrenalim yüksek bi agiz tadiyle gerginligimi yasatmiylarbeyumizde regl olcak ya anlayışlı olmam lazimm
Aksamda nohut isladimdi bugun onu pisiriyim pilavda yapamda yesin bakem valla 4cesit var dunku pisirdigim makarna öyle duruy yogurtlu yapem bide anacigim dun eve geldigimizde pisirdiydi sulu kofte var kucuk bi tencere bide benim pirasa corbam var ben onu yerim belkimm cok seviyim sbze corbasi hahh sindi sofra doldu tasti iste ..
Gunaydin bu arada canim ve kizlar![]()
ben yapmadım kilo verirsem eşim izin verecekmiş bikini giymeme vereceğimi hiç düşünmüyor bırakırım sanıyor ama yanılıyorkız ben onuda yaptım36 beden bikini aldım kendime balayı için
![]()
Olsunbugün perşembe yarın artı günü![]()
GÜNAYDIN KUZUUUMMM KAÇAMAK FALAN yapmıyon sen dimiiii
regl faln mı olcan niye öle oldu ki![]()
he paklafa yedivicdansız didim ne eziyet ediyon bana @SekerPancari71 aklımdan çıkmış misafiri olduğu nasıl geçti canım
bende nohut yapicam bugün kızımla açıklarız simdik çok seviyor nohutlari karistirmayi![]()
bu yaz o bikini giyilicekben yapmadım kilo verirsem eşim izin verecekmiş bikini giymeme vereceğimi hiç düşünmüyor bırakırım sanıyor ama yanılıyor
cuma ve pazartesi canım cuma haftalık oluyo takımlar arasıOlsun:) birtek cuma gunu mu tarti gunü canım?
GÜNAYDIN İYİDİR KUZU SEN NASILSINGünaydin bayanlarrrr
Nasılsınizzzz![]()
Bende iyiyim canim TesekkurlerGÜNAYDIN İYİDİR KUZU SEN NASILSIN
yok gerçekten yapmadım8 gibi yedim belki ondan olabilir
ödem mi oldu acaba kiReglim yeni bitti
Mantıklıcuma ve pazartesi canım cuma haftalık oluyo takımlar arası
paartesi takım içi yapıyoruz hafta sonu kaçamagını önlemek için