Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BENDE GÖBEK ÇOK MEKİK ŞART BANA AMA BÖBREĞİME AĞRI YAPIYOR İLK DÖNEMLER BÖBREĞİM PELVİK YANİ DÜŞÜK BÖBREK .. AMA GİYECEM GÖBEKLİ OLSAM GİYCEM :KK45::KK45:
:KK19: yaza zayıf ve fit olmak için bütün önlemleri aldık :cool:
BENDE GÖBEK ÇOK MEKİK ŞART BANA AMA BÖBREĞİME AĞRI YAPIYOR İLK DÖNEMLER BÖBREĞİM PELVİK YANİ DÜŞÜK BÖBREK .. AMA GİYECEM GÖBEKLİ OLSAM GİYCEM :KK45::KK45:
amaan herkeste var göbek yaa sen yaza kadar zayıfla zaten göbeğin olsa da kendini iyi hissedersin verdiğin kiloları düşünerek:süslü: mekik çekme zararlıysa kuzum plank falan yapsan o da etkili göbek bacak için

:KK19: yaza zayıf ve fit olmak için bütün önlemleri aldık :cool:

amaan herkeste var göbek yaa sen yaza kadar zayıfla zaten göbeğin olsa da kendini iyi hissedersin verdiğin kiloları düşünerek:süslü: mekik çekme zararlıysa kuzum plank falan yapsan o da etkili göbek bacak için
evet olabilir plank ... titreşim kemerim de var yıllardır duruyor ara ara yapıyorum onu da kullanayım üst karın bölgeme :KK39::KK39:

Guzel ama menulerin miktarlari coook yetersiz. Afiyet olsun.:kk77:

Canimmmm yorulmussun demekki kendini yorma lutfeeen. Yuruyus vaktini doktoruna sor. Bisey olmaz ayaklarjni uzat yat
bence menun cok guzldo cnmm 7 8 parca sana fazla degil hamis oldugun icin:KK19:
Ayy cok sevindirik oldummm begenmene canim:KK60:
Doktoea bir daha ki gidiste soracagim ins. Aksam ayaklarimi yuksege yttim biraz daha dikkat edecegim guzel guzel giderken kotulesmeyeyimm :KK61:

Günaydin bayanlarrrr
Nasılsınizzzz :KK37:

İyiyiz bomba gibiyiz:)) Hoş geldin aramıza :)) hepberaber fitleşmek dileğiyle:))

orucluyum bugun kuzu aksamda hafif yersem tamam
Allah kabul etsin :KK200:

evet olabilir plank ... titreşim kemerim de var yıllardır duruyor ara ara yapıyorum onu da kullanayım üst karın bölgeme :KK39::KK39:
ben de şoktan 9 teleye bel için twist aleti aldım, aldığımız şeyleri kullanmak lazım:spor::spor:

İyiyiz bomba gibiyiz:)) Hoş geldin aramıza :)) hepberaber fitleşmek dileğiyle:))

Allah kabul etsin :KK200:

ben de şoktan 9 teleye bel için twist aleti aldım, aldığımız şeyleri kullanmak lazım:spor::spor:
ben onu gördüm elime aldım geri bıraktım nasıl kullanımı rahat mı

bende de va felaket kaşındırıyo sende de oluyo mu öyle 5 dk tutamıyorum ben
Evet oluyor bende de öyle oldu mu üstümü çıkarıp banyoya soğuk suya koşuyorum yada buz küpleri ile bölgeyi soğutuyorum ... şöylede yapabilirsin iki 3 kat giyinip dene daha az kaşınır

annemde pide yapayım diyodu bugün cuma yap nolur didim:bicak::bicak::bicak:
senin hiç sesin solugun cıkmıyo kuzu hayırıdr:KK8:
ayy kocamın iş saatleri değişti canım önceden sabah 10 akşam 10 3 gün tatildi evde bos vaktim oluyordu aksamlari falan buralardaydm hep :KK45:şimdi 8 5 oldu erken geliyor yemek çocuk uyutma derken saat 9 u geçiyor :KK53:

Back
X