- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.981
Napak ugrasip olacuk artik ramazan da mayisin 29 unda basliyormus bence o zaman da guzel kilo verilir gibi geliyo bana diyet yapip yapip vucut sasiricak farkli bi beslenmr oluncahadi 62 olsunolma mi
bisey olmaz :d 1 2 gunde atarmama sonra 64 olaacan
Tabi ben 2 3 tabak.manti yemezsem rahat edemem
ben öğlen yemesem bile 2 tabak yiyemem ki tüm gün aç kalacam yada strese girecem bir ihtimalbende öğle görmeyince akşam normal geldiydi
nasıl yiyorsun
ben öğlen yemesem bile 2 tabak yiyemem ki tüm gün aç kalacam yada strese girecem bir ihtimal
hep tartının sucu hepYaaa ben veririmde pis tarti takildignda napiyim bennnnn. Aslinda tarti onemli degl vucud inceliyo ama burda tarti onemli :)
ben bi kere 4 tabak yemiştimnasıl yiyorsun
ben öğlen yemesem bile 2 tabak yiyemem ki tüm gün aç kalacam yada strese girecem bir ihtimal
galiba mıKızlar bende kolesterol çıkmış galiba
galiba mıkolestrol cıktı ve sen makarna mı yidin
Hahahaah manti varya tam 3 tabak yiyorum tasiyo yemek tabagindan vallada yirimnasıl yiyorsun
Aaaa testmi yaptrdnnKızlar bende kolesterol çıkmış galiba
aynen bebigim ben misala az gosteriyomusummmmm oyle diyolaaahep tartının sucu hep
incelmek daha önemli bence
Hahahaah manti varya tam 3 tabak yiyorum tasiyo yemek tabagindan vallada yirimhahahahaahahahha aksam baska seyde yerm ben oyle bi bogazim
Aaaa testmi yaptrdnn
aynen bebigim ben misala az gosteriyomusummmmm oyle diyolaaa
Bencee sonucu doktora goster oyle emin ol simdiden kendine dert etme.dün yaptırmıstım tahlil insülin direnci var mı diye
ama dün orucluydum ondan olmus olabılır mı acaba ama sanmıyorum açken nıye kolestrol yuksek cıksın dımı
Bencee sonucu doktora goster oyle emin ol simdiden kendine dert etme.
o zaman bundan sonra daha dikkat et kuzu ceviz suyu kolestrol düşürüyo bnm bildigimkolestrol yeni çıktı galiba bilmiyorum kuzu doktor yokmus annem gösterememis ama bizim baktıgımız kadarıyla öyle
Hahahaah manti varya tam 3 tabak yiyorum tasiyo yemek tabagindan vallada yirimhahahahaahahahha aksam baska seyde yerm ben oyle bi bogazim
Aaaa testmi yaptrdnn
aynen bebigim ben misala az gosteriyomusummmmm oyle diyolaaa
o zaman bundan sonra daha dikkat et kuzu ceviz suyu kolestrol düşürüyo bnm bildigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?