- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.001
anlaştııkkçok yüksek değil yaa doktor bi baksın ondan sonra gerekirse icerim canim
tekrar yaptır ya da drye söyle niyetliydim ondan yüksek çıkarmı diyedün yaptırmıstım tahlil insülin direnci var mı diye
ama dün orucluydum ondan olmus olabılır mı acaba ama sanmıyorum açken nıye kolestrol yuksek cıksın dımı
wooo ben kendime derdim benden beteri varmışHahahaah manti varya tam 3 tabak yiyorum tasiyo yemek tabagindan vallada yirimhahahahaahahahha aksam baska seyde yerm ben oyle bi bogazim
Aaaa testmi yaptrdnn
aynen bebigim ben misala az gosteriyomusummmmm oyle diyolaaa
bu arada ilk 3 e giremedik
@selcanmehmetcan
E elaalemi
@ParteMoralll l ve
poncikbirgelincik kedinizi hazırlayın aynı bu sırayla 1 er hafta liste hazırlıcaksınız
kesinleşince ben size haber vericem. yardımcı da olcam mümkün oldugunca
pazartesi dicem canım bakalm eczacı arkadaşıma gösterdim bişey olmaz bundan dedı ama bakalım doktor ne dıyecektekrar yaptır ya da drye söyle niyetliydim ondan yüksek çıkarmı diye
özbek mantısı ? yuh ya nerene sığdırdın hadi 2 3 de geçtim 4 neben bi kere 4 tabak yemiştimhemde özbek mantısı
özbek mantısı ? yuh ya nerene sığdırdın hadi 2 3 de geçtim 4 ne
benim şekerde kolestorol sınırda hatta şeker sınırı geçmiştipazartesi dicem canım bakalm eczacı arkadaşıma gösterdim bişey olmaz bundan dedı ama bakalım doktor ne dıyecek
tüp bebek tedavisi ve kadın hastlıklarından amelyat olmuştum karın şişiriyorlar hormon ilacı da kuulnıyorsun iç yaralar için ordan gelme çoğu diğerleride düzensiz yemekten kahvaltı alışkanlığım 6 aydır varkuzum anlaşılan senin kilolar yiyerek alınmamış bizim gibi
abooo inşallah bizim kızlara patlamazbu arada ilk 3 e giremedik
@selcanmehmetcan
E elaalemi
@ParteMoralll l ve
poncikbirgelincik kedinizi hazırlayın aynı bu sırayla 1 er hafta liste hazırlıcaksınız
kesinleşince ben size haber vericem. yardımcı da olcam mümkün oldugunca
tüp bebek tedavisi ve kadın hastlıklarından amelyat olmuştum karın şişiriyorlar hormon ilacı da kuulnıyorsun iç yaralar için ordan gelme çoğu diğerleride düzensiz yemekten kahvaltı alışkanlığım 6 aydır var
yok canım nerde embriyo biriktirdik 9 da sıfır transfer olmadan hemde psikolojimi alt üst etti o yüzden kiloya takmış durumdayım iyi veriyorum amaAaatüp bebek tedavin olumlu sonuçlandı mı canım
ben anlatcam sizenasıl hazırlıcaz
valla ilk defa yemiştim bide ac gittiydim anlamadm 4 oldugunuözbek mantısı ? yuh ya nerene sığdırdın hadi 2 3 de geçtim 4 ne
yok canım nerde embriyo biriktirdik 9 da sıfır transfer olmadan hemde psikolojimi alt üst etti o yüzden kiloya takmış durumdayım iyi veriyorum ama
kuzum anlaşılan senin kilolar yiyerek alınmamış bizim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?