• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

MAYDONOIZ U SUDAA MI KAYNATACAKSIN NSIL OLUYO O BEN KÜRSÜZ İYİ VERDİM DURAKLAMA DÖNEMİM OLURSA KÜR YAPACAM

Maydanoz Suyu Kürü Yapılışı için Gerekli Malzemeler;
  • 15-16 adet maydanoz
  • 1 adet limon
  • 1 bardak su
Maydanoz Suyu Limon Kürü Nasıl Yapılır?
Maydanoz Kürü Yapılışı: Bu kürün yapılışı çok basittir. Sabah uyandığınızda blender’a belirtilen miktar ölçüsünde maydanozu atın üstüne 1 tane limonun suyunu iyice sıkın, son olarak da üzerine 1 bardak su ekleyin. Malzemelerimizi blender’a ekledikten sonra blender’ı çalıştırarak yemyeşil bir su elde edeceksiniz. Kürünüz hazır.

• 15-16 adet maydanoz
  • 1 adet limon
  • 1 bardak su
Maydanoz Kürü Yapılışı: Bu kürün yapılışı çok basittir. Sabah uyandığınızda blender’a belirtilen miktar ölçüsünde maydanozu atın üstüne 1 tane limonun suyunu iyice sıkın, son olarak da üzerine 1 bardak su ekleyin. Malzemelerimizi blender’a ekledikten sonra blender’ı çalıştırarak yemyeşil bir su elde edeceksiniz. Kürünüz hazır.
Bunu sbahın köründe kim hazırlıcak ... tadını da düşünemiyorum afiyet olsun kuzum sana

• 15-16 adet maydanoz
  • 1 adet limon
  • 1 bardak su
Ben bunu yaptim 15 15 2 kere bence etkili

Menumu yaziyim smdiden unutmiyim aksam disarda olcam
Sabah
Iki haslanmis yumurta, fume, zeytin, peyniir, kasar cay
Ara suan iciyorum sutlu kahve
Aksam
Iki bucuk dilim antrkot, biraz salata, bir kase yogurt, ve yulafcijlarimi yerim
:kk77:
Aksamda sekersiz cay artk kuru kuru :)
afiyet olsun kaçamaklara yer yok diyorsun :nazar::nazar:

annemi ikna ederim o kalkar yapar zaten kahvaltı hazırlıyo bize :KK70:
benim annemde kiloluuu hemidee çok çok çok kiloluydu şuan yine kilolu ama baya verdi :KK70: hem kendine hem bana yapar
haftasonu baya çemkirdim zaten :KK62:
onlarda dikkat etsin gelin annesi olmak kolay mı:KK53::KK53::KK53::KK53:

Back
X