• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Derlermi bilmiyim hepsi beni goruyo surekli zaten :) :KK8:
O iltifatlari nisan ayinda bekliyorm nişan da :KK30: gecen sene mayisda dugunde 69ken iltifat delisi olmustum simdi daha daaaa inicek:rolleyes:
Herkesin gözü üstünde olcak hem dogrdum hem zayifim dersin kiskanin dersin :D Ayy ne güzel şey bu Zayıflamak yaaa

Herkesin gözü üstünde olcak hem dogrdum hem zayifim dersin kiskanin dersin :KK70: Ayy ne güzel şey bu Zayıflamak yaaa
zayif kisi dogurup yine zayif kalinca oh ne guzel diyolar ama eger kilolu kaldiysan ve dogurup zayifladysan herkes cok takdir ediyo.
Sahsen ben gururlaniyorum.
Bekarken bir arkdsm vardi topluydu baya dogurdu sonra kuruduuuuu resmen helal olsun be dedim buyuk basari. Hep ozeniyodm suan yasiyorum kurudegilim ama olsn :)

Bebiş için rahim kasları önemli demişti hoca squat yaptırıyordu bana karin hareketleri yapma mekik te çekme
Squat hamilelere sakincali diye biliyorum ben canim hatta dogumu geciken bi arkadasima doktor squat yap dogum hizlansin demis hamilelik düşünenlerde yapmasin bence nolur nolmaz:dua::KK200:

zayif kisi dogurup yine zayif kalinca oh ne guzel diyolar ama eger kilolu kaldiysan ve dogurup zayifladysan herkes cok takdir ediyo.
Bekarken bir arkdsm vardi topluydu baya dogurdu sonra kuruduuuuu resmen helal olsun be dedim buyuk basari. Hep ozeniyodm suan yasiyorum kurudegilim ama olsn :)
Ben miyim ki o kuru arkadaşın :rolleyes::KK70: harika bi duygu ya kilo vermek incecik olmaz hepimiz superikk:KK36:

Menumu simdiden yazayim birazdan hazirlamay basliycam yiyip cikicam.
Aksam kuzenler esler toplaniyoruz allah sonumu hayretsin:dua::dua:
Gerci kendime guveniyorum bozmam cay kahve takilirim.:dua::kahve:

Sabah
Iki haslanmis yumurta,iki kasik kavurma, salatalik, peynir,cecil peynir, zeytin,domates
Cay

Ara
Nescafe

Aksam
Bir kase tarhana
5 orta boy kofte, salata, yulaf yogurt

:kk77:
Suya devammmmm:KK50:
Harikkaa tabisi:KK36:afiyet olaaa:kk77:

Squat hamilelere sakincali diye biliyorum ben canim hatta dogumu geciken bi arkadasima doktor squat yap dogum hizlansin demis hamilelik düşünenlerde yapmasin bence nolur nolmaz:dua::KK200:
Bana da spor hocası söylemişti hatta yaptırıyordu korunmuyordum o zaman sorun olduğunu da bilmiyorduk Binnur08 Binnur08 sende yapma boşver canım bunu duydum bende yapmam iyi de ara vermişim

Keşke herkes takdir etse kimileri kıskanıyo :63: hamilelik kiloları vermek daha zor olsa gerek dimiu

Aksam ablamlar gelcek yegenlerimle de oynarım akşam için de annem börek yapıyo bende kendime çorba yapcam onlar gelmeden yer çekilir bi köşeye onları izlerim :KK42:

Back
X