- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #186.401
Tesekkurler babyBugun daha bir cesitli olmus menun cnm cok guzel afiyet ossinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler babyBugun daha bir cesitli olmus menun cnm cok guzel afiyet ossinn
Herkesin gözü üstünde olcak hem dogrdum hem zayifim dersin kiskanin dersinDerlermi bilmiyim hepsi beni goruyo surekli zaten :)
O iltifatlari nisan ayinda bekliyorm nişan dagecen sene mayisda dugunde 69ken iltifat delisi olmustum simdi daha daaaa inicek
![]()
Hic bitmesin bu hirssHe zayiftim inceciktimberaber oluruz çok hirsliyim bu sefer
55 görünce bi hevrslendim
![]()
olarsiinnn regl ol sonra iner zaten bide yediklerine dikkat ettin mi hemen 52 ye inersin sen
![]()
zayif kisi dogurup yine zayif kalinca oh ne guzel diyolar ama eger kilolu kaldiysan ve dogurup zayifladysan herkes cok takdir ediyo.Herkesin gözü üstünde olcak hem dogrdum hem zayifim dersin kiskanin dersinAyy ne güzel şey bu Zayıflamak yaaa
Squat hamilelere sakincali diye biliyorum ben canim hatta dogumu geciken bi arkadasima doktor squat yap dogum hizlansin demis hamilelik düşünenlerde yapmasin bence nolur nolmazBebiş için rahim kasları önemli demişti hoca squat yaptırıyordu bana karin hareketleri yapma mekik te çekme
Ben miyim ki o kuru arkadaşınzayif kisi dogurup yine zayif kalinca oh ne guzel diyolar ama eger kilolu kaldiysan ve dogurup zayifladysan herkes cok takdir ediyo.
Sahsen ben gururlaniyorum.
Bekarken bir arkdsm vardi topluydu baya dogurdu sonra kuruduuuuu resmen helal olsun be dedim buyuk basari. Hep ozeniyodm suan yasiyorum kurudegilim ama olsn :)
Harikkaa tabisiMenumu simdiden yazayim birazdan hazirlamay basliycam yiyip cikicam.
Aksam kuzenler esler toplaniyoruz allah sonumu hayretsin
Gerci kendime guveniyorum bozmam cay kahve takilirim.
Sabah
Iki haslanmis yumurta,iki kasik kavurma, salatalik, peynir,cecil peynir, zeytin,domates
Cay
Ara
Nescafe
Aksam
Bir kase tarhana
5 orta boy kofte, salata, yulaf yogurt
Suya devammmmm![]()
Hahaha sende varsin :) yok universite den bir arkadasim. :)Ben miyim ki o kuru arkadaşınharika bi duygu ya kilo vermek incecik olmaz hepimiz superikk
![]()
Eyuce bi suslenoyle yapcam kuzummm kofteler da baya doyurucu kucuk degil zaten
Yogurtta bi kaseeee yulafda var yiteeer siserimmm pisiyo suan 5 de yirim :) sonra suslenirim
38 kotumuda giyim![]()
Tisikkurlerrr askililililiHarikkaa tabisiafiyet olaaa
![]()
her zaman ki gibiEyuce bi susleneyuce bi havalan
savur saclarini
![]()
Tamamdır indireceğim bunu teşekkürlerSworkit diye bir prigram var icinde kardiyo plates güç yoga olarak gruplandırılmış ordan yapabilirsin hafta da 3 yap ama diger günler yürüyüş çünkü kaslar ağrıyor
Bana da spor hocası söylemişti hatta yaptırıyordu korunmuyordum o zaman sorun olduğunu da bilmiyordukSquat hamilelere sakincali diye biliyorum ben canim hatta dogumu geciken bi arkadasima doktor squat yap dogum hizlansin demis hamilelik düşünenlerde yapmasin bence nolur nolmaz![]()
Bnm annem yapıyo valla ben önüme geleni yiyorumBen yapacak yemek bulamıyorum
Yürüyüş sonrası pazara uğradık eşim ona yok buna yok dedi siz ne yapıyorsunuz kış mevsiminde vala bıkkınlık geldi bu durumdan
Millet hedef indirir sen cikartiyon kuzumHic bitmesin bu hirss52 olicizzz benimde ilk hedefim bu
![]()
Siz ne çok geziyonuz yaaa ben hep evdeyimHee gi bi regl olsam super olacuhh giyindim suslendim anama geldim![]()
Keşke herkes takdir etse kimileri kıskanıyozayif kisi dogurup yine zayif kalinca oh ne guzel diyolar ama eger kilolu kaldiysan ve dogurup zayifladysan herkes cok takdir ediyo.
Sahsen ben gururlaniyorum.
Bekarken bir arkdsm vardi topluydu baya dogurdu sonra kuruduuuuu resmen helal olsun be dedim buyuk basari. Hep ozeniyodm suan yasiyorum kurudegilim ama olsn :)
Tisikkurlerrr askilililili
her zaman ki gibi![]()
Once 52 sonra 50 adim adimmMillet hedef indirir sen cikartiyon kuzum
Siz ne çok geziyonuz yaaa ben hep evdeyim![]()
En sevdiğim şey dedikoduuuu
Once 52 sonra 50 adim adimmher hafta anamlara gelerem ben bacilarimlan didikodularcaaaaa
![]()