• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Keşke herkes takdir etse kimileri kıskanıyo :63: hamilelik kiloları vermek daha zor olsa gerek dimiu
Evt kiskanan biri var o bile soyledi bakim himm zayflamsn kiz dedi :D :D ama herkes soyliyince kendini kotu hissetti galiba :D
Hamilelikten sonra ki emzirme sureci cok onemli cogu kisi veriyo ozaman emzirirken ama ben aldim.
8 ay kadar yidim :) yani benim verdigim kilo hemen dogum sonrasi kolay kilo dan degildi malesef. Bende emzirme ters tepki aldirdi :D

Menümü de yazayım bende
Sabah : yarım kk beyaz peynir 2.5 çeri domates bir büyük fincan kahve içinde bir küp şeker vardı sadece
Öğlen : bir tane haşlama yumurta bir koca tabak şehriyeli kıymalı çorba
Ara: 35 kalorilik kaçamakımsı
Akşam : bir tavuk butu bir tavuk göğsü

Evt kiskanan biri var o bile soyledi bakim himm zayflamsn kiz dedi :KK70: :KK70: ama herkes soyliyince kendini kotu hissetti galiba :KK70:
Hamilelikten sonra ki emzirme sureci cok onemli cogu kisi veriyo ozaman emzirirken ama ben aldim.
8 ay kadar yidim :) yani benim verdigim kilo hemen dogum sonrasi kolay kilo dan degildi malesef. Bende emzirme ters tepki aldirdi :KK70:
kiskandin mi kiz diyeydin :D:D İnsan o psikolojiyle yer ya sürekli evde bide gelen giden oluyo bunaliyosun lohusalik falan filan derkennnn

Menümü de yazayım bende
Sabah : yarım kk beyaz peynir 2.5 çeri domates bir büyük fincan kahve içinde bir küp şeker vardı sadece
Öğlen : bir tane haşlama yumurta bir koca tabak şehriyeli kıymalı çorba
Ara: 35 kalorilik kaçamakımsı
Akşam : bir tavuk butu bir tavuk göğsü
Kız salata nerdee yoğurt nerde haniii :eek:
O kaçamak için bi spor yaparsın artık dimi :dondurma:

Kız salata nerdee yoğurt nerde haniii :eek:
O kaçamak için bi spor yaparsın artık dimi :dondurma:
Etle tavukla yoğurt yenmez derler Demir'in emilimini mi ne azaltıyormuş salata da hiç Can'ım istemedi valla o kaçamak için güzel planlarım var bir siteden güzel bacak hareketleri buldum onları yapacağım bir 45 dk sonra

Menumu simdiden yazayim birazdan hazirlamay basliycam yiyip cikicam.
Aksam kuzenler esler toplaniyoruz allah sonumu hayretsin:dua::dua:
Gerci kendime guveniyorum bozmam cay kahve takilirim.:dua::kahve:

Sabah
Iki haslanmis yumurta,iki kasik kavurma, salatalik, peynir,cecil peynir, zeytin,domates
Cay

Ara
Nescafe

Aksam
Bir kase tarhana
5 orta boy kofte, salata, yulaf yogurt

:kk77:
Suya devammmmm:KK50:
Çok güzel liste çok beğendim afiyet olsun :kk77::halay:

Bana da spor hocası söylemişti hatta yaptırıyordu korunmuyordum o zaman sorun olduğunu da bilmiyorduk Binnur08 Binnur08 sende yapma boşver canım bunu duydum bende yapmam iyi de ara vermişim
Valla her onlemi aliyorum ama galiba bu ayda regl olcam belirtileri var cunku .napalim hayirlisi demek düsuyo bana da :(

Menum
Sabah :1 dilim kepekli ekmek
Zeytin ,peynir,yumurta
Kuymak
hepsinden (500 kalorilik )yedim :bicak::confused:
O yuzden ara ögunde yapamadim
Sabah ogle aksam hepsinden azar azar yiyip kalorimi tamamlamam en mantiklisi aslinda ama hafta sonu kahvalti keyfisi oldu iste:KK72:
Saat 18:00 de
Ciger sote
Yarim dilim kepek ekmeģi
Çeri domates
Sade kahve ikikare bitter
(100 kaloriye denk geliyo) yani toplamda 600 kalori ..
15 dakika egzersiz
15 dakika bisiklet
2 lt su

Menum
Zeytin ,peynir,yumurta
Kuymak
Sabah ogle aksam hepsinden azar azar yiyip kalorimi tamamlamam en mantiklisi aslinda ama hafta sonu kahvalti keyfisi oldu iste:KK72:
Ciger sote
Yarim dilim kepek ekmeģi
Çeri domates
15 dakika egzersiz
15 dakika bisiklet
2 lt su
Afiyet olsun

Sabah
tost ve çay
ara yok
Oglen yok
ara
hurma 1 adet
akşam
65 gr beyaz peynir 5 çeri domates
1 kase corn flex
45 dakika yürüyüş suyu tamamlamadım birazdan zumba yaparım günü kapatırım

Menum
Zeytin ,peynir,yumurta
Kuymak
Ciger sote
Yarim dilim kepek ekmeģi
Çeri domates
15 dakika egzersiz
15 dakika bisiklet
2 lt su
600 kaloriye dayanabiliyor isen İsveç diyeti de yapabilirsin aslında :KK45:akşam biraz karışık geldi bana ciğer çikolata falan ama kilo verirsin bu şekilde ama yarın biraz daha çok yemelisin bence ki metabolizman durmasın o_O

Sabah
tost ve çay
ara yok
Oglen yok
ara
hurma 1 adet
akşam
65 gr beyaz peynir 5 çeri domates
1 kase corn flex
45 dakika yürüyüş suyu tamamlamadım birazdan zumba yaparım günü kapatırım
o_O Çok az geldi bana bile ki bazen tek öğün yaşayabilen bir insanımdır dayanabildiysen bravo valla :halay:ama corn flex yerine başka bir şeyler de olabilirdi aslında onlar biraz zararlı diyorlar :110:

o_O Çok az geldi bana bile ki bazen tek öğün yaşayabilen bir insanımdır dayanabildiysen bravo valla :halay:ama corn flex yerine başka bir şeyler de olabilirdi aslında onlar biraz zararlı diyorlar :110:
paket gıdalara karşı biriyim aslında ama eşim almış evde yemek yoktu ne yapacağımı da şaşırdım eşimde gece nöbetine gitti yapsam kalacaktı 1 kase yeyim dedim ... arada kaçamak yapıyorum tatlım sağlıklı kaçamaklar yediğim kadarda yürüyüş yada spor 1 elma 1 portakal yedim biraz önce şimdi de leslie diye birşey var herkes yazıyor bir ona bakıcam zumba sarmadı kapattım

paket gıdalara karşı biriyim aslında ama eşim almış evde yemek yoktu ne yapacağımı da şaşırdım eşimde gece nöbetine gitti yapsam kalacaktı 1 kase yeyim dedim ... arada kaçamak yapıyorum tatlım sağlıklı kaçamaklar yediğim kadarda yürüyüş yada spor 1 elma 1 portakal yedim biraz önce şimdi de leslie diye birşey var herkes yazıyor bir ona bakıcam zumba sarmadı kapattım
Leslie yi ben de çok duydum iyi diyorlar yorucuymuş güzel şekillendiriyormuş vücudu

600 kaloriye dayanabiliyor isen İsveç diyeti de yapabilirsin aslında :KK45:akşam biraz karışık geldi bana ciğer çikolata falan ama kilo verirsin bu şekilde ama yarın biraz daha çok yemelisin bence ki metabolizman durmasın o_O
Kahve ile cikolatayi yemekten biraz sonra ictim canim metobolizmam normalde de cok hizli degildi ama fena da degil hicbir fark olmadi 500 kaloriye bile dayanir vucudum ama hareketli kosturmali hayatim olsa belki zorlanirdim suan sıknti olmuyo sadece bazen abur cubur geliyo aklima oda anlik bir istek sonra aklima bile gelmiyo .isvec diyeti neymis bi bakarim:)

Back
X