• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dus a tok girilmemeli :KK20: saglik acisindan cok zararli canim bundan sonra ac karnina gir. Ac derken acliktan olecek sekilde degil tabi normal standarttaki aclik. Hatta bir bardak su icip girmeek cok daha faydali :KK19:
Su soğumadan girmem gerekiyordu meuren oyle oldu normalde girmem

Menum
Sabah
1 salatalik 1 domates 3 zeytin 3 koca dilim beyaz peynir 1 buyuk dilim tb ekmegi

Ara
yarim avuc kuruyemislerimden 1 kutu sut yarim pogaca 2 salatalik

Ogle
1 kase suzme mercimek
1 porsiyon etli sebze yemegi
6 kasik komposta
2 mjnicik dilim kepek ekmegi

Ara
2 sigara boregi
1 ayran

Aksam
1 dolu kase yogurt 1 tb ekmegi 1 kase mercimek corbasi

1 salatalik
1 kivi

20 dk spor
2 lt su
Masallah yavrum.iyi yemissin oku oku bitmedi afiyet olsun salataliga domatese tad gelmismi ben daha almiyorum da

Menu spor masallah kuzuu
yalniz brn bugun seninde aksamdan ne yedigini anlayamadim uzumlu bi salata mi yaptin ne o oyle bir suru karisimm afiyet olsun resimde gayet guzel gozukuyor:KK15:
Saol kuzum kase tüm salata dolu üstünde tavuk nar lor ve üzüm çekirdekli makarna var tatliş biraz da chia serptim harika oldu aynisi ton baligiyla da cok leziz oluyo:halay:

Menum
Sabah
1 salatalik 1 domates 3 zeytin 3 koca dilim beyaz peynir 1 buyuk dilim tb ekmegi

Ara
yarim avuc kuruyemislerimden 1 kutu sut yarim pogaca 2 salatalik

Ogle
1 kase suzme mercimek
1 porsiyon etli sebze yemegi
6 kasik komposta
2 mjnicik dilim kepek ekmegi

Ara
2 sigara boregi
1 ayran

Aksam
1 dolu kase yogurt 1 tb ekmegi 1 kase mercimek corbasi

1 salatalik
1 kivi

20 dk spor
2 lt su
Sigara böreği hariç sevdim menünü afiyet olsun :anneadayı::KK46:

menüm
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
1.5 dilim ekmek
1 tatlı kasigi bal
öğlen
6 yk barbunya
1 elma
ara
2 mandalina
akşama doğru da
meyve puresi yapmıştım kızıma ondan aldım 2 tatlı kasigi
ne açım ne tok belki bi ayva yerim
su 2 litreye tamamlayacagim
spor 45 dakika leslie
Beğendim menünü sporu da sevdim çok güzel olmuş :KK52:

htc71 htc71 canim beni bi ara lesli ile ilgili bilgilendirirmisin hangi videolardan yaptigini faln bende artik birseyler yapmak istiyorum da spor adina

Menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, peynir,iki günkurusu, 10 fındık..
15 de: yoğurtu pazı, haşlama brokoli, karnabahar turşusu, börülce salatası..
Akşam: bir kase tarhana, yoğuet..
Ev sahibi sağolsun diyette olduğumuzu biliyodu ona göre hazırlık yapmış nasıl sevindim..

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120
MOR TAKİM
(60)Hedef52:30+30
(31)ParteMoralll:31
(40)Senad:40
()Selcanmehmetcan:
(14)SekerPancari71:14

PEMBE TAKİM:220
MOR TAKIM: 144

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
(45)Htc71:45 +
()Nuffiun:
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120
MOR TAKİM
(60)Hedef52:30+30
(31)ParteMoralll:31
(40)Senad:40
()Selcanmehmetcan:
(14)SekerPancari71:14

PEMBE TAKİM:265
MOR TAKIM: 144

htc71 htc71 canim beni bi ara lesli ile ilgili bilgilendirirmisin hangi videolardan yaptigini faln bende artik birseyler yapmak istiyorum da spor adina
ben leslie 3 mil yapıyorum canım telefonuma indirdim açıyorum ona bakarak yapıyorum bide müzik açıyorum sıkılmiyorum zor da değil bi dene istersen

wc sorunu yeni cıktı demesen dicem ki normal hep varmış ama yeni çıkmş sebebi vardır illa k,. bnm bebekliğimden beri varmış hep aynıyım yani genetik annemde aynı bnm yani doğustan gelen kabızlık sorunu kiloyu etkilemiyo galiba
Iste ben oo sinemaki otuyla karşılaştığım da ve nerden baksan 12 yildirda tedavi ilaçları mahvetti bagirsagimi ben kabiz oluyum oyle 1-1.5 degil fazla cikiyom cok enteresan tabiki yediklerimizden de alakali ama 5.gün 10gun cok tehlikeli bence dr gidilmeli insanin neresi agrirsa cani orda maleseff..mesala ben haftanin bir gunu vcye cikiuorsam iki günü çıkımiyorum buda benim bünyeme gore kg vermem zor oliy sabit çıkıyorum sinir strestr kabiz ediyor..

Back
X