• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz kayboluyosun aticam da
aynen oda zor ama sen hanilesin sana hersey serbest :KK70:

Evet var en yakinimda 1 buuck yasinda :) ama guzel yani eski isim sevenler icin
valla ne bitmez misafirmis anacim yaa yazik sanada neyse bittimi artik diyette yapilmaz ki misafir hergun

:) kiyamammmmmm
amiiiiinn ezanda okunuyo rabbim olmayanlara versinnn insallah sizedeeeee:dua::dua:
Aminnnn aminnn cok aminnn.

KuU yoksa kizinin ismi zeynep mi :)

Bencede anasiz diyar olmaz ben hergun gorusuyom gormesemde telfondan görüşürüz @hedef52 bende annem gilin semte goctuk bak gayinbabamgil daha hayirli olsuna gelcekler dii anamin ordayim yaa gerci onceki evimde 3-4km yol vardi halbuki kendileri koyde oturuyor hep annemgilden fayda gorurum onlardan hicc yinede.kiskaniylar bide ayrimi cok yapiylar diger kaynim ev alsa kosa kosa gelir ogluda sunnet oldu hemen geldiler bize boss ..@nuffıun kendi oz evladin yok her yonden seciyler bişey desem bakk bak kiskaniyy diyorlar tmm yuzume hic bişey demediler ama yaptiklari onu ifade ediyy nolcak brnide mutlu etseniz hep diger elti ve torunlarii amannn niyyse
Rabbim ins bizede taddirsin anneligi bu bir imtihan veren rabbim vermeyen rabbim hep bunu bilincide olmayi nasip etsinn..nedense icimm hep burukk
Ayy canim benimmm sizin yaptiginizda cok guzel ama anlamiyor buyukler iste. Rabbim hepinize verecek cifter cifter versin ins ins..

Menüm
Sabah: 50 gramlık ekmek 133 kaloriymiş onu yedim sonra paketin arkasına bakınca yemeyeydim dedim :110: bir kk kaşar peynir, 20 gr süzme peynir, 1 domates, bir çay
Öğlen : 2 içli köfte küçük , bir kase yoğurt , 2-3 kaşık salata
Akşam: 200 kalori kadar yaprak sarma :bicak: bunu resmen artık bitsin diye yedim bilemedim bence sabah fena değil öğlen de eh işte akşam :bicak: siz neler düşünüyorsunuz kızlar kendime ceza mı versem napaam
Sabah tamam oglen salata bir kase olmaliydi en azinda aksam zaten olmamiss:olamaz:
Tatlim bende onceden yemek hic dokmez her seyi bitirmeye calisirdim emek malzeme her yonden kotu diye ama boylelikle vucudumuza kotuluk ediyoruz. Simdi yemekleri ayri kaba koyup cop kutusunun yanina birakiyorum hayvanlar nasipleniyor bende ekstra sagliksiz artilarla ugrasmiyorum tavsiye ederimm

Sabah tamam oglen salata bir kase olmaliydi en azinda aksam zaten olmamiss:olamaz:
Tatlim bende onceden yemek hic dokmez her seyi bitirmeye calisirdim emek malzeme her yonden kotu diye ama boylelikle vucudumuza kotuluk ediyoruz. Simdi yemekleri ayri kaba koyup cop kutusunun yanina birakiyorum hayvanlar nasipleniyor bende ekstra sagliksiz artilarla ugrasmiyorum tavsiye ederimm
En iyisi sanırım ama bitti daha da zararlı şey giremeyecek zaten eve annemi de diyete soktum benden hızlı gidiyor 2 kilo verdi valla 2 haftada :halay:

menüm
sabah
2 dilim sucukla 2 yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kasigi bal
3 zeytin
öğlen
yeşil mercimekli salata
1 dilim ekmek
ara
1.5 kare çikolata
akşam
5 yk mantarlı tavuk sote
3 4 yk yoğurt
su 2 litre

menüm
sabah
2 dilim sucukla 2 yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kasigi bal
3 zeytin
öğlen
yeşil mercimekli salata
1 dilim ekmek
ara
1.5 kare çikolata
akşam
5 yk mantarlı tavuk sote
3 4 yk yoğurt
su 2 litre
Guzel bence gayet afiyet olsun

Heee gordum zayıf kizz bence super karin kas yapmiss hee spor super yaramis bence 60 kg ol SekerPancari71 gibim zayif kuru kiz olcan ben bilimm :))
Kas yok kiz bende :KK70: ben spor daha yeni az az yapiyorum. O gordugun kas degil
Yalnizca cok skìyım spor yapmadigim halde ondan sana oyle geldi hahahaah
Allah vergisi :P ve tabi ki beslenme sekli canim benmmm tisikkurler :KK68: kurumam ben baaa 57 58 yeter :KK70:

Selam kızlar..yaa ben ne yoğunum bu aralar evde duramıyom hayırlara çıksın inşallah :) bugün komşularla yemeğe gittik kadınlar gününü kutlayalim mana olur dedik akşam da yeni evli komşuma ziyarete gittik şükür evimdeyim şimdi..

Menüm..
Sabah: peynir, zeytin, domates, bir dilim tb ekmeği..
Öğlen: yoğurtlu adana( pidelerini yemedim) salata, su..
Akşam: bir tabak ıspanak, yoğurt..
Çayın yanında bir avuç kuruyemiş..

Kas yok kiz bende :KK70: ben spor daha yeni az az yapiyorum. O gordugun kas degil
Allah vergisi :p ve tabi ki beslenme sekli canim benmmm tisikkurler :KK68: kurumam ben baaa 57 58 yeter :KK70:
Sende bi bak

Allah vergisi :p ve tabi ki beslenme sekli canim benmmm tisikkurler :KK68: kurumam ben baaa 57 58 yeter :KK70:
57_58 abuuu dass gibi hatun olunnn şimdiden böyle zayifsin kuru kız olcann off off

Ayyyyyy sagol kuzummm yaa cansin:KK200:
Insallah sende zayiflicaksinnnn:dua::dua:
Ins bebikim benim ideal kg 47mis ben olemm hayatim da o kg gelirmiyim bilmem ama o kg da olmak istemem misala 55-60kg arası olsam yitegg senin gibi zayif olsam yiter evlendigim de 59-60 kg görmüştüm nisanlandigim da 68 kg dum asktan zayifladimdi sagliksiz verdimdi kan degerlerim ne düştü hep sonra al basina belayi bidaha o kg hic görmedim ama inaniyorum ben bu sene o 60-65 arasi kg gorecemm.. ben de sen gibim htc71 gibi zayif olcamm burda en sisman kizim munter bile hamisken kg verdi bense ooooooooooooooo

gunaydin kislarrr bugün misafirim var akşama ama gelen arkadaşımda diyette :KK70:lahana yapicim akşama öyle takılırız:KK70:

Back
X