- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.241
Ahahahah bak dedim acken sen sen degilsinAçlık başımda dumaaann ilk lokma ilk heyecaaann dice sabah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah bak dedim acken sen sen degilsinAçlık başımda dumaaann ilk lokma ilk heyecaaann dice sabah![]()
Bende cooook acimmAçlık başımda dumaaann ilk lokma ilk heyecaaann dice sabah![]()
Bende dost yapayım barı yalnız kalma aksamdan hazirlarim hemencikAhahahah bak dedim acken sen sen degilsinama evet dicem
tost var sabah menude
pendirli
![]()
Sen yapiyo musun yoosaaamm bak öyle bişi sezdim
Benmi ,ben sadece cacik yiyiyorum,iciyorumSen yapiyo musun yoosaaamm bak öyle bişi sezdim![]()
HahahahahahahahaBeni ye daha ne yicen![]()
Bir omur boyu boyle mutlu olun insallahBende cooook acimm![]()
Aminnnnn canimmm ccooook tesekkurlerrrBir omur boyu boyle mutlu olun insallah![]()
Oyle guzel bir listeden sonra
Teşekkür ederimOyle guzel bir listeden sonra![]()
Keşke 65 olsamm65.4 le izine ayrılmışsın kuzumsu an kaç kilosun ? keşke dönsen belki zamanla oturucak o disiplin sonucta bi kere basarmışsın bi daha basarabilirsin gibi geliyo bana![]()
Valla öyle bacim neler çekiyorum bu evde ey gidiÇok dolmussun sen çok![]()
çekilir dert değil bunlar
![]()
Baka baka bitti işte durdum açlıktan oliyrim vallaAyyy kac ordan kac bu çıtırtılar bitene kadarayy ben çamaşır katlıcaktim de herkeslere
insan bisiler yenirken orda olmazsa daha iyi dayaniyo
![]()
Sabah sultan gibi akşam fakir fukara gibi malum:))Bi sabah kahvaltısı çeşit bolluguna bak bi de akşam yemeğine bak resmen üzüldüm![]()
aynen bnm gobus de böyle sevgili arkadaş nasıl verdin o kiloları 61 e düştünde mı göbek gitti o göbek nasıl eridi kadınlar kulubune giiriyorsan cevap ver(