- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok dolmussun sen çokKesinlikle valla bide bana diyor ki sen çok mı yedin diyor sinirimi bozmak için valla ağlarım şimdi dedim deli etme beni dedim ay tatlı ister yaparım bı gram yemem mısır patlattım şimdi yemem çikolata yer yemiyoeum çok canım darlani![]()
Ohhh afiyetler ola cuma görüşecezSabah: yok
Ara:kahve ıhlamur
Öğle: 2 kaşık çorba 1 büyük köfte 1 dilim ekmek 4 kaşık makarna
Akşam:1 kase çorba 1 tabak mantar sote 2 dilim ekmek
Buda böyle bi izin menüsü![]()
Bende spor yaptım sonra bici bici yaptim uyucam şimdi tok tokBende üzülüyom kendimecoh açim kahve iciyom
yarim saate uyurum
![]()
Sabah bi tartilayim sonra bakcaz onaOhhh afiyetler ola cuma görüşecez![]()
Ayyy kac ordan kac bu çıtırtılar bitene kadarÖyle valla canım şu an mısır patlağı yiyor kocaman bı kaşe ben oturuyorum çıtır çıtır hupletiyoe valla
Bende spor yaptım sonra bici bici yaptim uyucam şimdi tok tok![]()
Seni de benim diyet yola getirecek sonundaSabah bi tartilayim sonra bakcaz ona![]()
Cacik başta bi sisirdi efendimYetmedi dimiaçsın
![]()
Oraya doğru gidiyorum galibaSeni de benim diyet yola getirecek sonunda![]()
AhahhhahahaCacik başta bi sisirdi efendimama midem delindi suan
saolun efendim
![]()
Ben mecbur kaldim yoksa bu istahla 55 olacaktimOraya doğru gidiyorum galiba![]()
günaydın bebekiiimmmmmzabaaan körü be iişin vardı
![]()
Ayyyy gecmis olsun kuzucumm dikkat et kendine evet izindeyimmmmbu sabah 73.5 ciktim gidip gidip geliyom bebisko cok sisiim var gobusumde buyuduuu
ayy ins cnm 72 71 69 insani motive ediyor ins cuma ya 71.9 olursun
Tatlisim hastalandim ben bu havalar mahfetti beji iki gundur yatiyorum burnum bogazim basimmgelemedim
Sen nasilsinn izinde misin hala
Canım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkesleri @sarraf ımmmSekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmm
Evet efendimAhahhhahahadelindi dimi
yaranı destim affedin efendim
![]()
Ben bu hafta listeye giremem muhtemelen zatenBen mecbur kaldim yoksa bu istahla 55 olacaktimsen 55 i elden kaybetmeden başla bence
bak bir günde 1 kilo gidiyo ödemle falan yapsanee
ama haftasonu devam etmem dersen yapma
haftaya yapar girersin listeye
![]()
Romantik yemaaniz bitti miii hanimmmAyyyy gecmis olsun kuzucumm dikkat et kendine evet izindeyimmmm
beraber donelimmm kuzucum
Coooookkkkk guzellllEki Görüntüle 1981605
kaptinn
SekerPancarii size gelsinnnnn bugunden
baska bisey aticam da gtmiyo ozelden ya
![]()
Bugun,
Kahvalti,
İki etimek
Domates,salatalik
Bir zeytin
Bir dilim peynir
Acik cay
Ara
Yok
Oglen,
İki kasik mercimekli bulgur pilavi
Uc cevizle cacik
Ara,
Bir fincan tarcinli kahve
Aksam,
Bir kofte,bir mucver,5 tane ince patates,bir kasik mercimekli bulgur pilavi,iki kasik yogurt,az domatrs ve salatalik
Hepsi firinda pisti.
İki lt su
Ahahah ay annem diyo ne gülüyonEvet efendimmideme taş atsan yarim saat sonra ses gelir
o derece açim efendim
saolun efendim
![]()