- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.621
bendesende yeni cıkan kimsede olmayan değişik isimlerden mi bakıyosunçok değişik isimler duyuyorum hep
benim bi kızım olursa Zeynep koyarım adını
bendehep kızım olursa zeynep koyayım derim eşim beğenmiyor ama oğlum olursa sarp koycaz
Hayırlı olsun canım ben hep oğlun olacak diye düşünüyodum..şanslısın ilk çocuk kız..bu anne için büyük nimet Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..Canimmmmmm prensessssssss geliyorrrr
Rabbim tez zamanda nasip etsin canım sana da mübarek cuma gününde duamız kabul olur inşallah...benim kızimın adı da zeynepbendehep kızım olursa zeynep koyayım derim eşim beğenmiyor ama oğlum olursa sarp koycaz
aminnn cnmmm . Ikinci erkek olur belkmmm :)oyyy cok tatlııııııı rabbim kucagına almayı sonra da nasip etsin inşallaahh prensesiiiben erkek demiştim tutmadı bak
Insallah canim cok isterimm normal olsun ama bakalimmmnormal doğum yapabilirsen çok güzel bebeğin bağışıklığıda daha sağlam oluyor
Yok canim icime sinen guzel bir isim ariyorum degisik olmasi sart degil.sende yeni cıkan kimsede olmayan değişik isimlerden mi bakıyosunçok değişik isimler duyuyorum hep
benim bi kızım olursa Zeynep koyarım adını
aminnn cnmmm . Ikinci erkek olur belkmmm :)
Insallah canim cok isterimm normal olsun ama bakalimmm
Yok canim icime sinen guzel bir isim ariyorum degisik olmasi sart degil.
Zeynep ismi cok popiler zaten
zeynep ismini ne çok seven varmışRabbim tez zamanda nasip etsin canım sana da mübarek cuma gününde duamız kabul olur inşallah...benim kızimın adı da zeynep
Kortugun oldu canim hemde arti 1 kiloyum hepinizden ozur diliyorum bu hafta hem yuruyus yaptim hem yazdigim menunun disina cikmadim hem dun 3 den sonra bisey yemedim kusura bakmayinben bu hafta senden korkuyorum niyeyseinşallah artı değilsindir
Tememtmamadırheyecanladım
ayyyy benimde icime oyke digdu ama demedimmm sana bide kizimin seylerinden konusuyoduk ya ayyy yerimmmmmm pitircikkkk
Belki gece üstüne falan yatmışsındir kizYapiyorum bi kac hareket kucuk agirlikla zaten kolum aciyo bide tokat atiyoooo
ondanmi acaba ama daha once hic oyle bisey yasamadm yaa suan dokununca uzerine bile agriyo ama agrlikla yaparken aci vs yok. Sanki biyere vurmusum gbi bi aci entrsan.
Tesekkur ederim canimmmm,ben de sizi cookkkk seviyorummmm,sayenizdeeeeCanim icin tebriklerrrben yeni gelmis eksi olmus uyeleri cok severim
Yicen yanidikkat etcem
Benim yaptigimi yapmak ister msnYediklerinin farkinda degilim sanmaaa sakiiiinnizindeyim sadeceeee
Sen aanladin
Hayirli ugurlu olsun canimmm,size kocaman birKizlar gunaydinn 73.3 kiloyum bebisimin cinsiyetini ogrendim
Yicen yani
Benim yaptigimi yapmak ister msn
Canimmmmmm prensessssssss geliyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?