- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.641
Bana da yapsaane
Omzumun nasil yaticam ki cok entrsanBelki gece üstüne falan yatmışsındir kiz
Tesekkur ederim canimmmm,ben de sizi cookkkk seviyorummmm,sayenizdeeee
noooo yada bakarizYicen yani
Benim yaptigimi yapmak ister msn
Yaaa
Ayy kolun agrimiyo muydu pağdonOmzumun nasil yaticam ki cok entrsan
noooo yada bakarizozelden kobusurukmk
Bu hafta nisan var kuzenin
elbiseyi iki yanlardan poopo ustunden aldirdimgecen sene 69.5 kg ken gymstm ama daralmasi gerekti
Ahaha ben daaha agirlarini yaptim okudumda guzel bence. Ben eski yeme duzenime gecersem biliyosun ciddi farklar gidiyo ama o modda degilimAyy kolun agrimiyo muydu pağdon
Hee konusak bak valla eritiyo kiz bu detoks ama zor acik ac kaliyon ama 3 gun sonunda mide küçülüyoiyi oluyo
tm kuzuumm bitince eksi olursun inşallahSelam kızlar hayırlı Cumalar..
kaptinn canım ben sabitim bu hafta..bugun regl gunüm çok şiş haldeyim + çıkmadığima sevindim :)
sorun değil canımKortugun oldu canim hemde arti 1 kiloyum hepinizden ozur diliyorum bu hafta hem yuruyus yaptim hem yazdigim menunun disina cikmadim hem dun 3 den sonra bisey yemedim kusura bakmayin
Kuzum beni de biliyosun kendimi durduramiyodum hele de son zaman hic diyet moduna giremiyodum ama bu detoksdan sonra baya motive oldum ki ben kvdemlere gittigim icin 3. Günum bozuldu tam 3 gün yapsam kesin 3 kiloya yakin giderdi 2 gunde 1.900 gr gitti zatiAhaha ben daaha agirlarini yaptim okudumda guzel bence. Ben eski yeme duzenime gecersem biliyosun ciddi farklar gidiyo ama o modda degilim
amin canim. Evet öyleymis Rabbim hayirli evlat yetistirebilmeyi nasip etsin.Hayırlı olsun canım ben hep oğlun olacak diye düşünüyodum..şanslısın ilk çocuk kız..bu anne için büyük nimet Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Eslim bu ara cok moda ben sevmiyorum amaAzra çok hoşuma gidiyo benim, geçen bi tanıdık Eslim koymuş
Aminnn canimmmmayyyy benimde icime oyke digdu ama demedimmm sana bide kizimin seylerinden konusuyoduk ya ayyy yerimmmmmm pitircikkkkrabbim saglikli dogmasinida nasip etsinnnnnnn
Ayy cok sag ol canimmmmmmHayirli ugurlu olsun canimmm,size kocaman bir
Amin canimmHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aklıma kayınvalidem geldiCinsiyet öğrenirken o da yanımızdaydı. İki oğlu var kendisinin. Doktor %90 kız deyince başladı mutluluktan ağlamaya, bi yandan da doktora teşekkür ediyor. 10 kere falan 'ayy teşekkür ederiz doktor hanım' demiştir. Sanki çocuğun cinsiyetini doktor seçti
Amin cnmmmYaaabiliyidim biliyidim cok sevindim prenses annesi olcaksin saglikla kucaginiza alin inşallah
kuzum sen 3 ten sonra yemiyorum dedin ama süt olayını nasıl yapıyosun azalmıyo mu nasıl dayanıyosun açlığa ?Kortugun oldu canim hemde arti 1 kiloyum hepinizden ozur diliyorum bu hafta hem yuruyus yaptim hem yazdigim menunun disina cikmadim hem dun 3 den sonra bisey yemedim kusura bakmayin
amin canim. Evet öyleymis Rabbim hayirli evlat yetistirebilmeyi nasip etsin.Hayırlı olsun canım ben hep oğlun olacak diye düşünüyodum..şanslısın ilk çocuk kız..bu anne için büyük nimet Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Eslim bu ara cok moda ben sevmiyorum amaAzra çok hoşuma gidiyo benim, geçen bi tanıdık Eslim koymuş
Aminnn canimmmmayyyy benimde icime oyke digdu ama demedimmm sana bide kizimin seylerinden konusuyoduk ya ayyy yerimmmmmm pitircikkkkrabbim saglikli dogmasinida nasip etsinnnnnnn
Ayy cok sag ol canimmmmmmHayirli ugurlu olsun canimmm,size kocaman bir
Amin canimmHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aklıma kayınvalidem geldiCinsiyet öğrenirken o da yanımızdaydı. İki oğlu var kendisinin. Doktor %90 kız deyince başladı mutluluktan ağlamaya, bi yandan da doktora teşekkür ediyor. 10 kere falan 'ayy teşekkür ederiz doktor hanım' demiştir. Sanki çocuğun cinsiyetini doktor seçti
Amin cnmmmYaaabiliyidim biliyidim cok sevindim prenses annesi olcaksin saglikla kucaginiza alin inşallah
Saana yookBana da yapsaane
ben bigunde 1600 veriyorum banaaa havami atiyisin senKuzum beni de biliyosun kendimi durduramiyodum hele de son zaman hic diyet moduna giremiyodum ama bu detoksdan sonra baya motive oldum ki ben kvdemlere gittigim icin 3. Günum bozuldu tam 3 gün yapsam kesin 3 kiloya yakin giderdi 2 gunde 1.900 gr gitti zatihadi sende yap
Sağlıkla gelsin inşallahamin canim. Evet öyleymis Rabbim hayirli evlat yetistirebilmeyi nasip etsin.Cok dua edin bana ins dogumumda guzel olur annesiniz siz dualariniz kabul olur
Eslim bu ara cok moda ben sevmiyorum amaAzra da cok icime sinmiyor
Aminnn canimmmmTeysesi kardes geliyor pitirciginaaaa
guzel ciciler alicas pempik pempikkkk kirmisi kirmisiii inss
Ayy cok sag ol canimmmmmm
Amin canimm
cok komigime gitti aniii
Amin cnmmmevet bir prenses daha geliyorrrr sizin prenseslere kardes osssun insss
yaz istersen beybi zaten baya vermiştin elimizde bi kilo olsun haftaya karsılaştırmak içinkaptinn kiz bende dünkü kilomu yazim mi listeye bugun tartılmadim ama kesin arti olmam hhatta daha eksiyim bence yazim miii
Ama ben hic veremiyodum ya sevindirik oldumSaana yook
ben bigunde 1600 veriyorum banaaa havami atiyisin sendur bakalim bebegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?