- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.681
Hee anamgilin ev öyle valla kalabalik ya bide en cok yenen sey makarana pilav oluyo bende bakakalıyomsizin evde bizim ev gibi galiba hep makarna pilav
Yaa detoks boşa gitsin istemiyom simdi iki ogun makarna yirsem verdiğimi alirim diye korkiyom
ben genelde bakan değil yiyen taraf olmayı tercih ediyorum:Hee anamgilin ev öyle valla kalabalik ya bide en cok yenen sey makarana pilav oluyo bende bakakalıyom
O ZAman hafta sonu fln bol su iç kayısı suyu vs az yiyince wc sorunu olmasın bende yapcam onu bu hafta
Aynaya bakiyom bol bolayy valla sendeki şu iradenin yarısı bende olaydı inceciktim simdimaşallah
maşalllahhhhyaa benim maşallah wc sorunum hiç kalmadı çıkıyorum artık su 3 litre içiyorum o sayedede cıkıyorum
Bende bazenleri yiyen taraf oluyom yalan yohben genelde bakan değil yiyen taraf olmayı tercih ediyorum:
Valla bilmiyom kiz ben tam uyguladim listeyi bi tek meyveyi evde ne varsa yedimmaşalllahhhh
ay ben şu listeleri bi daha okuyayım öğle için corba olsa olur mu acaba evden getiremem yemekSekerPancarii
cok iyi kilo vermişsin kuzuuu14. TAKİM 513. ETAP***
06derya(69.6/70.6/+1/%-1,45)
senad(64.8/65.7//%0,15)bildirimli izine ayrıldı
nuffiun(72.8///%)sabit
zuzuzuzu1234 (67.9/67.2//%1,03)
elaalemi( 58/57.1/0.9/%1.55)
Marul_Anne(56.4/55.8//%1,06)yeni üye girişi başlangıç kilo 57.4 hedef 54
Alina_ (61.8/60.8/1/%1.62)yeni üye başlangıç kilo 64.5 hedef 50
14. Takım Ortalama:%0,344[
Kızlar internet bağlamtım sıkıntılı umarım geç göndermiyorumdur
aferin devam etttt babyAma ben hic veremiyodum ya sevindirik oldum
ahaghsghadghgdhsghgs :Bende bazenleri yiyen taraf oluyom yalan yohama artik yemicem yersemde yari porsiyon yicem herseyden yetti ya sonra 2 kilo vercem diye 2 ay uğraşıyom bu kilo sabittt duracak sinirlendim neden peki biliyo msn sabahtan beri açım ama yediklerimin kalorisi 830 olmus aksam da makarna yicem zati artik 4 kasik mi düşer 3 kasik mi bilmeyrum tam bunu yazarken kardesim elinde makarna tenceresiyle içeri girdi ya ahahshshiajahavb 2 dene de kaşık getirmis hadi kaşıklıyak diyo hic komic degil ben yemiyom
puff neyse bende kendime göre düzenler az yerim ne giderse artıkValla bilmiyom kiz ben tam uyguladim listeyi bi tek meyveyi evde ne varsa yedim
Off ben boyle bi makarna gormedim diyo bideahaghsghadghgdhsghgs :: D : kardeş mi kalleş mi belli değil yemiceksin
3 gün dayaniver nolcakpuff neyse bende kendime göre düzenler az yerim ne giderse artık
Muckssaferin devam etttt baby
o değilde şaka maka bu hafta yüzde baya iyi cıkcakOff ben boyle bi makarna gormedim diyo bideYemedim saolun efendim
pazartesi menü yazmaya baslıyom3 gün dayaniver nolcakgetir evden
Ayy masallah herkeseo değilde şaka maka bu hafta yüzde baya iyi cıkcakben yokum ya ondandır
bu verdiğin kiloyla kesin girerdinAyy masallah herkeseben ossaydim bireyselde ilk üçe bilem girerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?