- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.961
Oo hergun yiyon sende olmaz ki amaGünaydın kizlaarrr 55.8 çıktım bugün dünkü yediklerimden sonra arti 200 az bile geldi banabugün evdeyim hafif beslenicem bakalım inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo hergun yiyon sende olmaz ki amaGünaydın kizlaarrr 55.8 çıktım bugün dünkü yediklerimden sonra arti 200 az bile geldi banabugün evdeyim hafif beslenicem bakalım inşallah
![]()
Hee benim bileklerim coh inceher gören acıyo bağa
esimin dedesi en son giderken eşime geline ekmek yedir bol boll ekmek diyo
![]()
Evet yarın basliyom menu yazmaya kaçamak yok artıkOo hergun yiyon sende olmaz ki amaartik menu yaz temem mi sende
![]()
Dünkü menüm
Sabah: 1 dilim ekmek, biraz yagda yumurta, 2 çatal peynir, 1 zeytin
Ara: 1 lungo kornetin yarisindan az fazlasi(kalanini kizima verdim kâr kârdir)
Öğle: 6 kaşık kısır, sekersiz cay
Akşam: 1 kase çorba, 3 kaşık sade bulgur pilavi, 1 kase yogurt
Ve sonra annemlerden eşimin babaannesigile geçtikve zorla orda da yemek yedirdiler
tokum didim dinlemediler şu bileklerinin haline bah kopacak didi babannnesi
![]()
Orda: 1 minik but, 1 kanat, 1 küçük kase çorba ve salata yedim
Aralarda kahve ictim
Ve bu sabah evimde oldugum icin hemen tartildim 52.0 çıktım![]()
Kendimi sanki yiyip yiyip kilo alamayanlar gibi hissettim bi bilse ne cektim ben bu kiloya inebilmek icinbi bilseler neler cekiyoz burda
![]()
Saol canimmBasmışsın proteini, iyi bile olmuş. Ben beğendim menüyü, afiyet olsun, kas olsun kas![]()
Hani 52ydi hedefEvet yarın basliyom menu yazmaya kaçamak yok artıkyettiii mezun olcam ben 54 te sonra spor yapcam bütün yaz
![]()
Yok kuzum 700 gr bay bay oldu da eski kilomda sabitim şimdiAboooww arti olarak mı döndü sana detoksss
Hiç anlamiyolar halimizden hicccKendimi sanki yiyip yiyip kilo alamayanlar gibi hissettim bi bilse ne cektim ben bu kiloya inebilmek icin![]()
Yok 52 ye cekerm diyodum ama bnm bacaklar inceldi mi bitiyo o yüzden spor a basliyakHani 52ydi hedefpay birak acik aliniyo sonra bak
hee hep spor yapak hic birakmiyak temem mi
![]()
Yaa ağır mi geldi73.40tan 72.70 e düştüm kızlar çok acıktım bugün nasıl geçecek bilmiyorum bir daha 2 gün ust üste yapmıcam birşey tansiyonumu etkiledi resmen
Hiç anlamiyolar halimizden hiccc
Zayifcana olcaz biz![]()
Sen mezun ol yine inersin 52 yeYok 52 ye cekerm diyodum ama bnm bacaklar inceldi mi bitiyo o yüzden spor a basliyak![]()
Bende oyumu kullandim biraz da yürüdük geldikKizlaarrr oyumu kullandim geldim
Nabersiniiizzzz
Kısmen bende yakın sayılırmHahh
oldum ben zati
![]()
50 ye cok yakinim
![]()
saolun efendim
![]()