- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.161
munter süperim haftasonu detoks yaptım 1,40 kilo verdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
munter süperim haftasonu detoks yaptım 1,40 kilo verdim
bn ayna karsısında oynayıp oynayıp kendime gülüyom bazeno banada oluyo bazen ama bilmediğim için yapma poncik diyorumhadi oynayak ama kimse görmesin
gülerleeeeee
![]()
bn ayna karsısında oynayıp oynayıp kendime gülüyom bazen![]()
ah bu eşler benimkide alıyordu sosis salam bir ara aldığında bunarın nasıl yapıldığını izledim ögg dedim cvicvileri canlı canlı makineden geçiriyorlar dedim almadasn niye söylemiyon diye payladıDoğru söylüyorsunSucuğu kendi etimizden kasaba yaptırıyoruz. Ben de hiç güvenmiyorum almam ama eşim h.sonu diye şu aç bitirlerden almış bi paket.
![]()
yarın başıyorum inşallah vazgeçmezsem![]()
bende sevmiyorum ün aç aç gezdim evin içinde ama ben kazandım tok tutan şeyler ye bitki çayları iç sakız çiğne ben öyle yapıyorum ağzım dolu olunca yemek gelmiyor aklıma
bende onu roman havasında falan yapıyom videolara eşlik etmeye calışıyomahahahahhaha bendebende youtubedan düğün nişan falan acıyom onlara baka baka oynamaya calısıyom ama komik oluyo
hiç mi yakılmaz bi insana oynamak
![]()
bende onu roman havasında falan yapıyom videolara eşlik etmeye calışıyom![]()
VAZGEÇMEyarın başıyorum inşallah vazgeçmezsem![]()
evet olmuyoolmuuyooor olmuyoooor![]()
ay evet öğleyi o şekil yaparsam olabilir bnm tek dert ettiğim öğle yemeğiVAZGEÇMEponcikbirgelincik İLE BERABER YAPIN 2 GÜN BİLE YAPSAN SÜPER ÖĞLENLERİ ÇORBA İÇ ANA YEMEK VARSA 2 KAŞIK YE YOĞURT AYRAN VARSA BİRAZ YE AKŞAMI DA LİSTEYE UY KAHVALTIYI GÜZEL YAP AMA
Ben tuttum kendimi yaa yemedim sabah da kefir içip durdum az yedim ciddi anlamda gitsin su kilolar az yemekten midem yapisacakbende tost istiyim yaaa açımmm
evet canimm ve dogum oldugu zaman icinn gelenlere vermek icinnn ins..ayy mevlüt için dimiiiii ne güzel şeyler varrrrr![]()
buyuyor aplasii gobegim buradan size dogru gelmeye yaklastihuhhhhhuuu günaydın canımİyiyim çok şükür siz nasılsınız premmmses büyüyor mu
![]()
Ayy masallah kac kg ya dustunmunter süperim haftasonu detoks yaptım 1,40 kilo verdimsen nasılsın prenses nasıl
BENİM DE AÇ OLDUM MU İŞE ODAKLANAMIYORUM BU HAFTA BÖYLE GİT AKŞAM SALATAYA YE HAFTA SONU DA DİKKAT ET OLDU BİTTİ VERİLİYORMUŞ YAay evet öğleyi o şekil yaparsam olabilir bnm tek dert ettiğim öğle yemeği
1,40 VERDİM 72 OLDUM CUMA GÜNÜ BERBATTI DETOKS YAPACAM DİYE FAZLADAN GİTTİ BAZI ŞEYLER ...evet canimm ve dogum oldugu zaman icinn gelenlere vermek icinnn ins..
buyuyor aplasii gobegim buradan size dogru gelmeye yaklastisiz ev aldiniz mi sonra sozlunle yani
Ayy masallah kac kg ya dustun
Bizde iyiyizz gibii ben iyicene duzeldim bebisimisde iyidir herhalde![]()
cuma günleri bildirim yapmayı unutmadıgın sürece sorun yok canım cok cok geçmiş olsun neyi var kiKızlar memlekete gidicem teyzem hastaneye yatacakmis ona bakmaya her zaman yazamassam çıkarmayın beni listeden emi
evet canimm ve dogum oldugu zaman icinn gelenlere vermek icinnn ins..
buyuyor aplasii gobegim buradan size dogru gelmeye yaklastisiz ev aldiniz mi sonra sozlunle yani
Ayy masallah kac kg ya dustun
Bizde iyiyizz gibii ben iyicene duzeldim bebisimisde iyidir herhalde![]()
Benimki bütün bütün olmadi canim Eki Görüntüle 1983344 bak boyle bisey oldu netten aldim bu resmi ama boyle tane tane kac yasinda senin minik yiyebilirse cok faydali yesin yarasin kuzucuklara![]()
ah bu eşler benimkide alıyordu sosis salam bir ara aldığında bunarın nasıl yapıldığını izledim ögg dedim cvicvileri canlı canlı makineden geçiriyorlar dedim almadasn niye söylemiyon diye payladıbiraz yedi kalanı difrize attı sonra dolabı temizlerken kendi elleri ile çöp oldu onlar sonra da almadı
![]()
güvenilir kasapsa çok iyi temiz en azından
SANKİ BENİM EŞİMİ ANLATTIN HERGÜNE VDE BÜYÜK BOY CİPS YENİR KOLADAN VAZGEÇTİK AMA CİPS BİSKÜVİ TARZI ŞEYLER TÜKETİYORUZ HERGÜN .. İZLET ÇOK BERBAT GÖRÜNTÜLER VAR VAZGEÇER BELKİ1,5 yaşında.. Ben şimdi fırına attım. Bar şeklinde yaptım, baya kıvamlı oldu bunu yiyemez sanırım.. Seninki gibi de deneyeceğim..
Ya sorma çocuk gibi, ev de yemek pişmese canına minnet hemen Fast food tarzı şeyler söyler. Çocuğa da kötü örnek oluyor.. Dur akşam ben de izleteyim belki işe yarar![]()