Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doğru söylüyorsun :KK51: Sucuğu kendi etimizden kasaba yaptırıyoruz. Ben de hiç güvenmiyorum almam ama eşim h.sonu diye şu aç bitirlerden almış bi paket. :sopa:
ah bu eşler benimkide alıyordu sosis salam bir ara aldığında bunarın nasıl yapıldığını izledim ögg dedim cvicvileri canlı canlı makineden geçiriyorlar dedim almadasn niye söylemiyon diye payladı :D biraz yedi kalanı difrize attı sonra dolabı temizlerken kendi elleri ile çöp oldu onlar sonra da almadı :D :D güvenilir kasapsa çok iyi temiz en azından

:KK70: :KK70: bende sevmiyorum ün aç aç gezdim evin içinde ama ben kazandım tok tutan şeyler ye bitki çayları iç sakız çiğne ben öyle yapıyorum ağzım dolu olunca yemek gelmiyor aklıma
yarın başıyorum inşallah vazgeçmezsem :rapci::rapci::rapci:

ayy mevlüt için dimiiiii ne güzel şeyler varrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
evet canimm ve dogum oldugu zaman icinn gelenlere vermek icinnn ins..:halay:

huhhhhhuuu günaydın canım :KK74: İyiyim çok şükür siz nasılsınız premmmses büyüyor mu :KK60:
buyuyor aplasii gobegim buradan size dogru gelmeye yaklasti :D siz ev aldiniz mi sonra sozlunle yani

munter süperim haftasonu detoks yaptım 1,40 kilo verdim :KK70: sen nasılsın prenses nasıl
Ayy masallah kac kg ya dustun :oha:
Bizde iyiyizz gibii ben iyicene duzeldim bebisimisde iyidir herhalde:anne:

buyuyor aplasii gobegim buradan size dogru gelmeye yaklasti :KK70: siz ev aldiniz mi sonra sozlunle yani

1,40 VERDİM 72 OLDUM CUMA GÜNÜ BERBATTI DETOKS YAPACAM DİYE FAZLADAN GİTTİ BAZI ŞEYLER ...
BEBİŞTE İYİDİR UZUM SEN NE KADAR İYİ OLURSAN O DA O KADAR İYİ OLUR .... KUSMALAR BULANTILAR GEÇTİ SANIRIM

buyuyor aplasii gobegim buradan size dogru gelmeye yaklasti :KK70: siz ev aldiniz mi sonra sozlunle yani

Oyy maşallahhh büyüsün premsesss :nazar: :KK200: aldık canım biz evi çok sükür :dua:

Benimki bütün bütün olmadi canim Eki Görüntüle 1983344 bak boyle bisey oldu netten aldim bu resmi ama boyle tane tane kac yasinda senin minik yiyebilirse cok faydali yesin yarasin kuzucuklara:anne:

1,5 yaşında.. Ben şimdi fırına attım. Bar şeklinde yaptım, baya kıvamlı oldu bunu yiyemez sanırım.. Seninki gibi de deneyeceğim..
ah bu eşler benimkide alıyordu sosis salam bir ara aldığında bunarın nasıl yapıldığını izledim ögg dedim cvicvileri canlı canlı makineden geçiriyorlar dedim almadasn niye söylemiyon diye payladı :KK70: biraz yedi kalanı difrize attı sonra dolabı temizlerken kendi elleri ile çöp oldu onlar sonra da almadı :KK70: :KK70: güvenilir kasapsa çok iyi temiz en azından

Ya sorma çocuk gibi, ev de yemek pişmese canına minnet hemen Fast food tarzı şeyler söyler. Çocuğa da kötü örnek oluyor.. Dur akşam ben de izleteyim belki işe yarar :KK48:

1,5 yaşında.. Ben şimdi fırına attım. Bar şeklinde yaptım, baya kıvamlı oldu bunu yiyemez sanırım.. Seninki gibi de deneyeceğim..

Ya sorma çocuk gibi, ev de yemek pişmese canına minnet hemen Fast food tarzı şeyler söyler. Çocuğa da kötü örnek oluyor.. Dur akşam ben de izleteyim belki işe yarar :KK48:
SANKİ BENİM EŞİMİ ANLATTIN HERGÜNE VDE BÜYÜK BOY CİPS YENİR KOLADAN VAZGEÇTİK AMA CİPS BİSKÜVİ TARZI ŞEYLER TÜKETİYORUZ HERGÜN .. İZLET ÇOK BERBAT GÖRÜNTÜLER VAR VAZGEÇER BELKİ :D :D

Back
X