Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1,40 VERDİM 72 OLDUM CUMA GÜNÜ BERBATTI DETOKS YAPACAM DİYE FAZLADAN GİTTİ BAZI ŞEYLER ...
BEBİŞTE İYİDİR UZUM SEN NE KADAR İYİ OLURSAN O DA O KADAR İYİ OLUR .... KUSMALAR BULANTILAR GEÇTİ SANIRIM
oo super yakindir 69 lar.
Evet cnm kusmalar gevti sayilir hantalligimda epey duzeldii :deli:

Oyy maşallahhh büyüsün premsesss :nazar: :KK200: aldık canım biz evi çok sükür :dua:
cok sukur cnm gule gule oturun ins:KK200:

1,5 yaşında.. Ben şimdi fırına attım. Bar şeklinde yaptım, baya kıvamlı oldu bunu yiyemez sanırım.. Seninki gibi de deneyeceğim..

Ya sorma çocuk gibi, ev de yemek pişmese canına minnet hemen Fast food tarzı şeyler söyler. Çocuğa da kötü örnek oluyor.. Dur akşam ben de izleteyim belki işe yarar :KK48:

ne izletiyonuz bende izliyimm :110:

SANKİ BENİM EŞİMİ ANLATTIN HERGÜNE VDE BÜYÜK BOY CİPS YENİR KOLADAN VAZGEÇTİK AMA CİPS BİSKÜVİ TARZI ŞEYLER TÜKETİYORUZ HERGÜN .. İZLET ÇOK BERBAT GÖRÜNTÜLER VAR VAZGEÇER BELKİ :KK70: :KK70:
Bizim de öyle, cips+kola+jelibon kutsal üçlü :KK70:

barnaklan sayilacak kadar az kisi yorum yapidiii :bicak: 52 mi :oha: masallah kuzum yaa das gibi oldunnn :oha: ohh afiyet ossun sutuuu yavyum buyusunnn :anne: biz de daha iyiyiz kizimizlaa isim bulmaya calisiyomm bulamiyom:olamaz:

niden artidasin yine :tokat:
aklimda cok seyler var tatlimm kokulu sabunlar kurabiyeler lavanta keselerii cikolatalar :halay: mobilya bakiyorum ama ne alacagimi neetlestiremedim o_O

Canimmmm napalim kizimiz icin artik hazirliklara baslamak istiyorum arastirmalar yapimmm :KK53: sen napisinn prenses nasilll :rolleyes:
Ayy isim bulma cok zor yaa biz bi tane bulmustuk sonra dogurdugum gün vazgeçip degistirdik:KK53:

Ne dediiin :kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Ben zaten salam sevmiyorum cips seviyorum :110:
cips için bi tavsiyem var 1 gün tabaga koy üstü açık dursun ertesi gün yemeye çalış bi kaç kere böyle dene eminim vazgeçiceksin :kahve: bayatken hiçte çekici değil tadı görünüşüEn Büyük TÜRKİYE

Bende kahvalti yapiyom tatlis acikmisim valla:kk77: spor yaptim tibi kahvaltidan önce :KK8:
Ohhhh missssss
:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat: ben yarın başlıcam hadi gel hadi had i :KK8::KK8:
senle yapmam didim kendimmmmmm:tokat: sana küsümmmnmmm

barnaklan sayilacak kadar az kisi yorum yapidiii :bicak: 52 mi :oha: masallah kuzum yaa das gibi oldunnn :oha: ohh afiyet ossun sutuuu yavyum buyusunnn :anne: biz de daha iyiyiz kizimizlaa isim bulmaya calisiyomm bulamiyom:olamaz:

niden artidasin yine :tokat:
aklimda cok seyler var tatlimm kokulu sabunlar kurabiyeler lavanta keselerii cikolatalar :halay: mobilya bakiyorum ama ne alacagimi neetlestiremedim o_O

Canimmmm napalim kizimiz icin artik hazirliklara baslamak istiyorum arastirmalar yapimmm :KK53: sen napisinn prenses nasilll :rolleyes:
iyiyiizz prenses geziyo kaciyo biz kovaliyoruz yaramazlik vs :D

Kızlar memlekete gidicem teyzem hastaneye yatacakmis ona bakmaya her zaman yazamassam çıkarmayın beni listeden emi
canim cok gecmis olsunnnnn. Rabbim teyzecigine sifa versin insallahhh:dua:
Yok canimm haber veriyorsun zaten listede sikinti yok.

JELİBONA BEN HASTAYIM :KK70: AMA ONDA DA DOMUZ JELATİNİ VAR HARİBO SEVERİM DİĞERLERİ LEZZİZ DEĞİL .. JELATİNDEN DOLAYI ONU DA YEMİYORUM
Bana kalsa hiç bir paketli gıdayı tüketmem. Hemen hemen hepsinde emülgatör ve monosodyum glutamat var.. Bu iki madde de aşırı zararlı.. Şimdi her şeyi evde kendim yapmaya çalışıyorum. Hatta dün probiyotik maya aldım, kuzuma yoğurt yaptım, bi güzel yedi. Bugün de evde ne bulduysam fındık, fıstık, hurma, muz vs. karıştırıp granola bar yaptım. Kahvenin yanında yiyorum. Normalde kahveyi şekersiz hayatta içemezdim ama böyle çok güzel gidiyor :kahve:

Back
X