Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Borek mi yidin detoksda ekmek yerine:oha::tokat: ekmek yememeyi tercih edeydin keskem:tokat:

Ama çok kücücüktü tutsun diye yidim ekmek kadar ancadır kalorisi 2 lokmada bittti :olamaz:
Bide ben yanımda salata, ayran, hindistan cevizi, yeşil elma getirdim öğle yemeğinde çorbayla sebzeli yemek yesem salatayla ayranıda işten çıkmadan yiyip spora gitsem olur mu spordan cıkıp eve gıdene kadar çok geç oluyo saat 8den sonra yiyincede hep + çıkıyo :mad:

Dünkü menüm;
Sabah
1 kücük dilim patitisli ev böreği :olamaz:
Şekersi çay

Ara
5 6 tane çilek

Öğlen
Bi kase mercimek çorbası
3 köfte

Ara
1 armut

Akşam
Fırında az patates ve tavuk

2,5 lt su, şekersiz çay içtim gün içinde ama akşam yemeği saatim biraz geç oldu sabah 62.0 çıktım :olamaz:

Bugünde o 3 günlük listeye başladım evde ekmek yoktu bende yarım dilim ev böreği yedim :kızgın:
günaydın kuzuuuu bende başladım listeye kendime göre uyarladm ve bende börek yedim minnak bi dilim :D:D:D
sabah kendi kahvaltımı yapcam öğle corbayla salata yada yogurt ne cıkarsa artık aşkam salata corba 2 gün böyle bakalım :dua::dua:
sende zayıfla artık:tokat: kaç kilosun:tokat:

günaydın kuzuuuu bende başladım listeye kendime göre uyarladm ve bende börek yedim minnak bi dilim :KK70::KK70::KK70:
sabah kendi kahvaltımı yapcam öğle corbayla salata yada yogurt ne cıkarsa artık aşkam salata corba 2 gün böyle bakalım :dua::dua:
sende zayıfla artık:tokat: kaç kilosun:tokat:

bende öyle yapcam öğlen çorba ve yemek akşamda salatamla ayranımı içip spora gitcem inşallah :dua:
62ydim bu sabah o_O akşam geç yedim ondan olabilüü

Ama çok kücücüktü tutsun diye yidim ekmek kadar ancadır kalorisi 2 lokmada bittti :olamaz:
Bide ben yanımda salata, ayran, hindistan cevizi, yeşil elma getirdim öğle yemeğinde çorbayla sebzeli yemek yesem salatayla ayranıda işten çıkmadan yiyip spora gitsem olur mu spordan cıkıp eve gıdene kadar çok geç oluyo saat 8den sonra yiyincede hep + çıkıyo :mad:
Temem bozma sakin geri kalanini :sus: hindistan cevizi yohtu giz listede o da mi senin uyarlaman olacuh:D ye bakalim kafana gore yinede baya eksi görürsün bence:sus:

Dünkü menüm;
Sabah
1 kücük dilim patitisli ev böreği :olamaz:
Şekersi çay

Ara
5 6 tane çilek

Öğlen
Bi kase mercimek çorbası
3 köfte

Ara
1 armut

Akşam
Fırında az patates ve tavuk

2,5 lt su, şekersiz çay içtim gün içinde ama akşam yemeği saatim biraz geç oldu sabah 62.0 çıktım :olamaz:

Bugünde o 3 günlük listeye başladım evde ekmek yoktu bende yarım dilim ev böreği yedim :kızgın:
bence ev böreğini spor ile tamamlarsın canım sıkma canını o kadar öğlen menü de ne olacak

Evet canim o cok normal detoks yaptigimiz icin su da gidiyo e normal beslenmeye dönünce az birazi geri geliyo:eğlence: diger verdiklerimiz kâr kaliyo bosver takma:deli: açlık bizi sinirlendiriyo:KK70: bak bi gömülek ekmaaa bisey kaliyo mu:KK70:
bir de wc sorunumda kalmadı onun üstüne +500 gram beni sarstı neyse kalan sağlar bizimdir perşembe günü düşük kalori ile beslenirim artık tamamlarım kendimi -500 e :D

Back
X