- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.441
Aralarda hep bozuyon ondan oluyo devam et 4 kilo falan gitse süperaccik yiyom diyerekten borekleri mantilari götürme
![]()
tememmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aralarda hep bozuyon ondan oluyo devam et 4 kilo falan gitse süperaccik yiyom diyerekten borekleri mantilari götürme
![]()
bnmdeben kaçar işler birikti bay bay
Coh zor kiriliyo demiyoh giz ne çöpü yii onu o kadarciktan nolur faydali yag o
![]()
Bütün gözler senin üstünde olcak guzel bi filmin başrol oyuncususun senöyle deme bakcesaretlendir beni zayıf olcan incecik olcan di nişanda kuğu gibi süzülcen tepincen di
![]()
Ahahahhahahhemde nasıl ilk kez kırdım görüntülü konuşuyoz bide sevdicekle oda izliyo yarıldı beni görüncesence bu ney diyom baktı baktı gostile benziyo dedi gostilde onların köyde paattiis
köy çocuuu napsın
![]()
Bütün gözler senin üstünde olcak guzel bi filmin başrol oyuncususun senkiza bakin ne guzel olmus elbisesi ne yakışmış dicekler
orda biri manken gibi tabi yakışır dicek
digeri ayy niii gizeeelllll dicik
beli de incecik hiç pehlivan gibi digil dicik
![]()
Ahahahhahahbiri salatalik der biri pattis
ayyy kiz Allah sizi bende küçükken kiviyi pattis sanarıdım
napah kivi mi gördük
![]()
Ben ilk eski pantolonlarima girdiğimde cok mutlu olmustum70lerden kurtulsam pantolonlarıma girsem yavaş yavaş gtsin yazın daha hızlı verilir hava sıcak bol su içiliyor mevsimin meyveleri ile güzel güzel gider kilolar .. aynen ya hafta sonu da yapacam kara buğday detoksu yaparım
Saçi da ni guzell olmus diciklerevet söyle söyle devam et![]()
Günaydınlar kızlar her yerim agriyor ya çok yorulmuşum valla ya mutfak temizliğinden
Kolay gelsin canimben kaçar işler birikti bay bay
Saçi da ni guzell olmus diciklerguzele ne yakişmaz dicikler
keskelerim benim ossa dicekler
ayy bi elbise bu kadar yakışır dicikler
su gibi gız dicikler
sende
saolun efendim
diciksin
![]()
Aynen canım şimdi kalktim valla her yerim agriyor dün spor da yaoamadim hiç ya ona çok canım sıkıldıGünaydın canım hoşgeldin
Mutfak temizliği en zor olanı hele dolap silmesi![]()
Sonrasinda da az yi tamam mi benim bu listeyi en cok sevmemin bir nedeni de midem gercekten küçüldü az az yiyom simdi de geri hemen büyür hazirda bekliyo neme lazimtememmmşu listeyi 3 gün sürdürebilsem süper olcak
![]()
Sonrasinda da az yi tamam mi benim bu listeyi en cok sevmemin bir nedeni de midem gercekten küçüldü az az yiyom simdi de geri hemen büyür hazirda bekliyo neme lazim![]()
işe yararsa diyim yoksa yorma benisen bana hergün böyle di tamam miiii![]()
Aynen canım şimdi kalktim valla her yerim agriyor dün spor da yaoamadim hiç ya ona çok canım sıkıldı
işe yararsa diyim yoksa yorma beni
ama eğer kilo alırsa nişanda dicek oovvv gelin kilo almışşşş bak bak kollar nasıl kalın duruyodicekler dicekler dicekleeerrrr