- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.001
yazık tabi ben kıyamam onlara biz genciz öderiz çalışıpHeee anladimossun ama çahtirma alsin altinlari odesin borclarin bi kısmını baban yazih ana babalara
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazık tabi ben kıyamam onlara biz genciz öderiz çalışıpHeee anladimossun ama çahtirma alsin altinlari odesin borclarin bi kısmını baban yazih ana babalara
![]()
ben bambu setler var onlardan istiyom döner standlı nasıl olur acaba diye düşünüyom şimdilerdeBenimkihec guzel degil
yani kullanisli ama cicili bicili degil 7 sene once alınmış klasik bi baharatlik porselen plastik kapakli 3 büyük 3 küçük
begendiklerim var ama pahali sonra alacam bunlar eyuce eskisin
![]()
ay evet keşke eşit alsak eşit versek ne güzel olurHerkesin bi sorunlu bolgesi oluyo zayiflarken keske tüm vucuttan orantili versekyuzum biraz toplu olsa mesela keske benim
bide üst bacagim biraz daha ince ossa
![]()
yeni sandım bende cemin kalitesi iyiGecen sene almiştim canim galiba şokda aldim ben hep tavalarimi cem marka tavalar hep geliyo ara ara şoka ve gayet memnun kaldim hepsindenama bu granitten bi daha geldigini gormedim hic
sabahi kayısıları yedin mi yoksa sadece suyuylamı durdunMerhaba kızlar menüm
Sabah: dort kuru kayısı suyun içinde içtim
Öğlen : çay zeytin iki çatal kızartma dan aldım Peynir zeytin menemen
Ara öğün : kefir
Akşamda az çorba fasulye yemeği
ay bunlara ben de bayılıyorum gerçekten çok pahalı bir ara alacaktık paraya kıyıp sonra yine kıyamadım essede indirim vardı o zamanlaraha bunlardan diyim ben misafir geldiğinde sofranın ortasına koycan hem şıkta duruyo
Eki Görüntüle 1984478
benim kinin kapakları bambuben bambu setler var onlardan istiyom döner standlı nasıl olur acaba diye düşünüyom şimdilerde![]()
menü az geldi ama dayanabiliyorsan bir süre düşük kalori ile gitmek iyi sonra arttırman gerekli ama vücut alışıyor çünkü kilo veremiyorsunMerhaba kızlar menüm
Sabah: dort kuru kayısı suyun içinde içtim
Öğlen : çay zeytin iki çatal kızartma dan aldım Peynir zeytin menemen
Ara öğün : kefir
Akşamda az çorba fasulye yemeği
dimi yaaaay bunlara ben de bayılıyorum gerçekten çok pahalı bir ara alacaktık paraya kıyıp sonra yine kıyamadım essede indirim vardı o zamanlar
vakumlu kapaklar oluyo kenarlarında silinkon oluyo onlarda iyi aslında dimibenim kinin kapakları bambukapak çok önemli kokusu gitti mi baharın lezzeti kalmıyor öyle süs diye al ama küçük kavanozlar oluyor armut şeklinde kapakları plastik onlarda muhafa et baharatları uzun ömürlü olur
evet ama çokta önemli değil ekonomik olanlarıda iş görüyor ilerde elin rahatlayınca eşin ve sana yetecek boyutta alırsın keyfince yemek pişirirsindimi yaaaama cok güzeller ki
![]()
evet çok önemli güzel modeller var tezgah üstünde eşya seviyorsun sanırımvakumlu kapaklar oluyo kenarlarında silinkon oluyo onlarda iyi aslında dimi
baharat sonucta önemli dediğin gibi![]()
Yedim canım suyunda içtimsabahi kayısıları yedin mi yoksa sadece suyuylamı durdunaz geldi baan bugün menün
![]()
Tamam canım dikkate alırım şu an çok dokum anca akşam 10 gibi acikirim o zamanda yogurt yerim pul biberli diye düşündümmenü az geldi ama dayanabiliyorsan bir süre düşük kalori ile gitmek iyi sonra arttırman gerekli ama vücut alışıyor çünkü kilo veremiyorsun
Bende vaaaben bambu setler var onlardan istiyom döner standlı nasıl olur acaba diye düşünüyom şimdilerde![]()
Kalin kavonzlar varya kapagi seramik oluyo kus kalp vs biseyler oluyo sekil. Onlar mesela bence saglam. Agzinda slikonda var baya ski cnm bence onlara bakvakumlu kapaklar oluyo kenarlarında silinkon oluyo onlarda iyi aslında dimi
baharat sonucta önemli dediğin gibi![]()
aslında pek sevmiyorum ama napcan ceyiz dmek gösteriş demekevet ama çokta önemli değil ekonomik olanlarıda iş görüyor ilerde elin rahatlayınca eşin ve sana yetecek boyutta alırsın keyfince yemek pişirirsin
evet çok önemli güzel modeller var tezgah üstünde eşya seviyorsun sanırım
Ne içinde kalıyorsa al canisi evlenince yeri geliyor alamiyorsun geçim vs olduğu için evlilik sırası ne yapılırsa kâr benceaslında pek sevmiyorum ama napcan ceyiz dmek gösteriş demek![]()
DEME O DA MI GİTTİBende vaaa
Bambumm kavonzlari cabuk kirdim ince baya aklinda olsun.