Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimki :olamaz: hec guzel degil :KK47: yani kullanisli ama cicili bicili degil 7 sene once alınmış klasik bi baharatlik porselen plastik kapakli 3 büyük 3 küçük :KK51:begendiklerim var ama pahali sonra alacam bunlar eyuce eskisin:KK51:
ben bambu setler var onlardan istiyom döner standlı nasıl olur acaba diye düşünüyom şimdilerde:sus:

Merhaba kızlar menüm
Sabah: dort kuru kayısı suyun içinde içtim
Öğlen : çay zeytin iki çatal kızartma dan aldım Peynir zeytin menemen
Ara öğün : kefir
Akşamda az çorba fasulye yemeği

Merhaba kızlar menüm
sabahi kayısıları yedin mi yoksa sadece suyuylamı durdun :KK57: az geldi baan bugün menün :KK51:

ben bambu setler var onlardan istiyom döner standlı nasıl olur acaba diye düşünüyom şimdilerde:sus:
benim kinin kapakları bambu :D kapak çok önemli kokusu gitti mi baharın lezzeti kalmıyor öyle süs diye al ama küçük kavanozlar oluyor armut şeklinde kapakları plastik onlarda muhafa et baharatları uzun ömürlü olur

Merhaba kızlar menüm
menü az geldi ama dayanabiliyorsan bir süre düşük kalori ile gitmek iyi sonra arttırman gerekli ama vücut alışıyor çünkü kilo veremiyorsun

benim kinin kapakları bambu :KK70: kapak çok önemli kokusu gitti mi baharın lezzeti kalmıyor öyle süs diye al ama küçük kavanozlar oluyor armut şeklinde kapakları plastik onlarda muhafa et baharatları uzun ömürlü olur
vakumlu kapaklar oluyo kenarlarında silinkon oluyo onlarda iyi aslında dimi
baharat sonucta önemli dediğin gibi:KK51::KK51::KK51:

dimi yaaa :KK51::KK51::KK51: ama cok güzeller ki :KK51::KK51::ruh:
evet ama çokta önemli değil ekonomik olanlarıda iş görüyor ilerde elin rahatlayınca eşin ve sana yetecek boyutta alırsın keyfince yemek pişirirsin
vakumlu kapaklar oluyo kenarlarında silinkon oluyo onlarda iyi aslında dimi
baharat sonucta önemli dediğin gibi:KK51::KK51::KK51:
evet çok önemli güzel modeller var tezgah üstünde eşya seviyorsun sanırım

30dk evde hareket yaptim.
Ohhhh aksamda yurucem:spor:

SekerPancarii SekerPancarii kopek iseme yaparken aklima sen geliyosun oyle diyodun ya haahjaaj :D o bacaklarimi yakiyoooo tek bacaga 30 oburune 30 yandim allaaaaah:KK6:
Bide şımavi koltukdan yaptim cok daha rahat oldu:KK71:

evet ama çokta önemli değil ekonomik olanlarıda iş görüyor ilerde elin rahatlayınca eşin ve sana yetecek boyutta alırsın keyfince yemek pişirirsin

evet çok önemli güzel modeller var tezgah üstünde eşya seviyorsun sanırım
aslında pek sevmiyorum ama napcan ceyiz dmek gösteriş demek :KK53::KK53:

Back
X