- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.641
ay bn senin kızın var sandımdıbenimki erkek ama çok nazlı :)
hava harika iyi gezmeler :) 3150 adım atmışım 18 dakika yürüdüm suyumuda içerimmm ohhSelam kızlar..
Teog sinavindan dolayi iki gundür okul yok ben de kızçelerimle gezmelerdeyim..birazdan yine çıkacaz hava çok güzel..
havanın tadını çıkarın bol bol, darısı olmayanlara
ay bn senin kızın var sandımdı
NOLUYO
allah bagıslasınnnBitanecik oğlum var canım ötesi beriside yok zaten
sende ne cabuk hasta oluyon be sabahtan öğlenedün terli terli su içtim üşüttüm galiba bi üşüme baş ağrısı halsizlik heryerim ağrıyor sımdı bitane thylot icicem
sende ne cabuk hasta oluyon be sabahtan öğlene
bitki çayı fln da içsabahta öyle dayak yemıs gıbı uyandım ama heryerım agrıyodu sımdı daha bı fena oldum
allah bagıslasınnnrabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah
sabahta öyle dayak yemıs gıbı uyandım ama heryerım agrıyodu sımdı daha bı fena oldum
bitki çayı fln da iç
ben gece harbiden dayak yedim yegenim sağolsn bi güzel tekmeledi beni
gece bi ara baktım kalktı ayak ucuma yattı napıyosun dedim bilmem dedi güldü geri yastıgına yattı uyurken yaptı bunlarıcok güldüm
bitki çayı fln da iç
ben gece harbiden dayak yedim yegenim sağolsn bi güzel tekmeledi beni
gece bi ara baktım kalktı ayak ucuma yattı napıyosun dedim bilmem dedi güldü geri yastıgına yattı uyurken yaptı bunlarıcok güldüm
Çok geçmiş olsun bitki çayı en güzeli
ay bende hıc sevmıyorum bırıyle yatmayı evlenınce napcam bılmıyorumınsan rahatsız oluyo
bende hiç sevmiiim ama artık koltuk tepesinde belim agrıyo nişanlımda diyo ki sana güzel büyük bi yatak lazım artıkay bende hıc sevmıyorum bırıyle yatmayı evlenınce napcam bılmıyorumınsan rahatsız oluyo
Sağol canım ne ıcsem kı ıhlamur kayısı ada cayı nane lımon yesıl cay var
6 yasında daha ablasıAy yavrum çok tatlı kaç yaşında ?????
bende öyleydim ama evlenince farklı oluyoolmayınca sıkıntı yaşıyosun
bende hiç sevmiiim ama artık koltuk tepesinde belim agrıyo nişanlımda diyo ki sana güzel büyük bi yatak lazım artık
geçtiğimiz hafta ben öyleydim papatya ve ıhlamur demledim bide terledim ertesi gün ayağa dikildim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?