- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.601
Aplacimbende küçük göseriyom biliyonama yaş 23 aslında 24 ama çaktırma
baya dümdüz cimrisin yalnız: pekte uzak sayılmazıktı ama işte diyem mi şehrini he he diyem mi
tek basıma gezmeyi sevmiiim artık didim sana korkuyom diyeSen bana gel ben sağa yidirir bide yolluh goyarimni sandin dime sus didim gessene
Bizim aramizda 9 yaş var gocamlanaslında 18 im minicikimnişanlımla aramızda 10yaş var oluyo bu durumda :
gardaşımmmAplacim
kullanmıyo bildigim kadarıynanbana desene onu da bulim sosyal medyada
Ayy hele benimki hic degeltek basıma gezmeyi sevmiiim artık didim sana korkuyom diyebiizm kocalarda pek arkadas canlısı değil malum onlarda getirip götürmez
aama siz küçük gösteriyonuzdurBizim aramizda 9 yaş var gocamlan
Agahahahahhahben gelin olcam goca buldum bendüğünümde şunu yapcam
bn gidiyomda almaya geliyo çıkıştaAyy hele benimki hic degelhep arkadaslarim bana gelir ben hec gitmem
Biz tam ikimiz yaş olarak orantili duruyohaama siz küçük gösteriyonuzdurbnm nişanlım byük gösteriyo ben küçük gösteriyom
cok gecmis olsun cnmmmKiyamam,cok gecmis olsun canim,gozunden sakinsan da ,hastalaniyorlar malesef.bizim de evelki gun babasiyla bnir yarim saat parka biraktim,ben yuruyerek geldim eve.kosmus kosmus parkta,bir de uzerini degismeden kasla goz arasinda su icmis arabada,terli terli ,iki gundur oksuruyoruz bizdfe.dun gece uykusundan uyandi yavrum.bir tatli kasigi bal,birde burun spreyi yaptim sukur rahatladi,cok keyifli ama bir o kadar dazor buyuyorlar
Ayy ins cok cicis prensesim ossun ins gamsesi de olur mu acepppp cok isterimmmmm cokMasallah sizebeni,o nur topu gibi gobusten,nur topu gibi bir prenses cikacak annesi
günaydın canısıııı
oy maşallah sizeee
Ayy evet cnmmmm aminnnn akinnn hep dua ediyomm hepppCok guzel bi duygu demiRabbim iseyen herkese yasatsin inşallah
Sen bu isi baya ilerlettin haahanımların dikkatine,
spor hareketleri ayağınıza geldi.
şınav, mekik, squat, step, hareketlerine;
video hazırlanır.
beş dakikada karın kası bacak kası yapılır,
hemen teslim edilir.
spor makinası ayagınıza geldi
Temem sen robot al yaparik biseyleray maşallah keske bende sevebılsemhıc tadı tuzu bişeysi yok sen yap bende robot buldugum yerde yapcam
Ne sevdin beeaplamsevinceeee oluyo iiyiki sevmisim
gaptan calışmıyo demeyin ondan sonraSen bu isi baya ilerlettin haa
Hemen isteme giz yaşin küçük daha acik gezin22 yasında 4 yasında kızın mı vardımaşallah bende evlenince hemen istiyom ama bakamam diye çok korkuyom
Bağa çekoletta al aplağğgardaşımmm
kullanmıyo bildigim kadarıynan
O da bisey gidiyon sonuçtabn gidiyomda almaya geliyo çıkışta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?