- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #199.401

Ben gidiyorum.aksam menüsüne kadar da donmicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence iyi ama hamilelik tecrubesi olanlara sormak lazımben bi ara 71 leri gorduydim ama hatirlamim ne zaman 73 le ayrildiysam 1.6 almisim dimek
5 ayi dusujursek her kosulda cok degil yanii dimiii
Bence de zaten saglikli seyler yemeye calisiyorum suyu da artirdim cok sukurrr son aylardan korkuyorum son aylarda istahartmasi oluyor mua
Ayni benevet ilk başlangıçta sağlıklı beslenince fazla fazla gidiyo sonra yavaslıyo ödem gidiyo cünkü ama yinede sağlıklı beslenip haftalık 200 300 gram vermek bile çok iyi bu tarz ac kalmaktansa
Hayir ezmesi degil kepek gibi.Henuz kahvalti etmedim,daha da gec olmadan kahvaltimi yapayim,
@ParteMoralll bugun yulaf ezmesini alacagim canim,kac gundur kaldi,birde onun etkisini bu hafta goreyim dedim.aksam lapa olarak nette baktim,oglen yada aksam ogunu olarak tuketicem.
canıım tebrik ederim vermişsinGunaydin kizlar
İki gundur uyguladigim yontem ise yaradi,sevindim,bu sabah ki kilo,bu hafta ki siskinligime supriz oldu.haftaya 58 leri gorurum insallah
14. TAKİM 516. ETAP***
nuffiun(72,4/72,30/0,10/0,14%)
zuzuzuzu1234 (66.8/66.0/0.8/%1.20)
elaalemi( 57.0/56.7/0.2/%0.52)
Alina_ (/59.7/59.3/0.4/%0.67)
keptinn(/55.1/54.7/0.4/%0.73)
Aylnaylm1(67.7///%)
poncikbirgelincik(59.3/59,3/sabit/)
senad(64.7/63.3/1.4/%0.72)513.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3e bölündü
14. Takım Ortalama:%
timam
.tartida dün 66.6 İdim bugün 66.8 çıktım sabah
iş yapan biraDa arada ip atlayan
çok üzgünüz beni.insanin üzerine bu kadar gelinmez ki
Ben gidiyorum.aksam menüsüne kadar da donmicem![]()
Evt y yapalım ben etrafı süpürüp çıkıp birkaç saat AVM dolan ayın bu hafta 64 u gormezsem catlarimcanıım tebrik ederim vermişsin
kimse senin kötülüğün için konuşmuyo bebeğim sen farkında değil misin menülerinin kötü oldugunu ? elini vicdanına koy öyle konus senin içine siniyo mu bu şekilde beslenmek ? üzülme ama biraz daha gayret et rica ediyorum.
bu haftaki kilonu 66.8 mi alayım bildirimin yaptın dimi
ayy ins cnmm geldigimde beji tohatlayinnnn yimriklayin kitsin kilolarimmmEvt artiyo ama bebege gidiyo yani :) bide korkma 35den sonra aliniyo baya oda bebek cok buyudugu icin takma bunlari bosver hamilelgn tadini cikar donunce vericez
bence iyi ama hamilelik tecrubesi olanlara sormak lazım![]()
ayy ins cnmm geldigimde beji tohatlayinnnn yimriklayin kitsin kilolarimmm
54 leri gormissimnn tebrikler tatlimm
ayy ins cnmm geldigimde beji tohatlayinnnn yimriklayin kitsin kilolarimmm
54 leri gormissimnn tebrikler tatlimm
Kizlar keske foto tip silebilseydik birbirimizi gorurduk
SekerPancarii zaten gordumm kankilitos
kaptinn kiviricigida gordum
@poncikbirgelincik de gordum
![]()
Hosbulduk cnmm ben size yetisemimmm ara ara geliyommmmm aklimdasin ama her zamannn prenses de iyi aplasiii doktora gitces haftaaayaa bakalim asil o zaman haberler alicass sen nasilsinnncanım hoşgeldinnasılsınız
gözükmüyorsun ne zamandır
premmmsesimiz nasıl
![]()
Yap kizz elelrin dert gormesinn incecik yaoin beni fit olam das olammm kaya olamhe
oldu öle bişiler
sağol cınım
sen hele bi dogur bebikini de sıra sana da gelcektohat manyaa yapcam seni
![]()
yemek zamanıKahve ve finduuuk zamani![]()
heee dimi yaa keşkelerim yapabilsek bende hepinizi gördm gerciKizlar keske foto tip silebilseydik birbirimizi gorurduk
SekerPancarii zaten gordumm kankilitos
kaptinn kiviricigida gordum
@poncikbirgelincik de gordum
![]()
ben gördümbiz seni göremedik ama görseydikkkkk iyidi![]()