Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

HABERLER

kızlar zemus diskalifiye olmuştur.
yeni üyeler alacağım 2 kişiye msj gönderdim.

şimdilik en önemli kuralları yazıyom.
1) habersiz üst üste 3 gün paylaşımda bulunmayanlar diskalifiye olacak.
2) 2 hafta üst üste cuma bildirimde bulunmayan diskalifiye olcak.
3) kilolar perşembe akşamı bildirilecek. cumaya bırakılmayacak.

HABERLER

kızlar zemus diskalifiye olmuştur.
yeni üyeler alacağım 2 kişiye msj gönderdim.

şimdilik en önemli kuralları yazıyom.
1) habersiz üst üste 3 gün paylaşımda bulunmayanlar diskalifiye olacak.
2) 2 hafta üst üste cuma bildirimde bulunmayan diskalifiye olcak.
3) kilolar perşembe akşamı bildirilecek. cumaya bırakılmayacak.

keşke zemusa diskalifiye yazmasaydın çünkü o söylemişti sağlık sorunalrı sebebiyle takımdan ayrılacağını veya izne çıkacağını siz bilirsiniz demişti.
bugün için de tekrar tekrar özür diliyorum :kedi:

YOKLAMA

aynalar +
domination +
eylülce dün haber verdi
nazco +
hürsultan +
usarem önceden haber verdi
hiray +

özge bu hafta kilo bildiriminde bulunmadın haftayada bulunmazsan diskalifiye olacaksın.

keşke zemusa diskalifiye yazmasaydın çünkü o söylemişti sağlık sorunalrı sebebiyle takımdan ayrılacağını veya izne çıkacağını siz bilirsiniz demişti.
bugün için de tekrar tekrar özür diliyorum :kedi:

izne ayıramazdım takıma yeni üyeler almamız lazım yerimiz yok canım başka çarem yoktu.

izne ayıramazdım takıma yeni üyeler almamız lazım yerimiz yok canım başka çarem yoktu.

yok zaten izne ayıralım demedim
diskalifiye ayzmasaydın da sağlık sorunları sebebiyle ayrıldı filan yazsaydın
neyse artık kaydirigubbakcemile3
spora başladın mı sen bu arada??
ben birazdan tibetin 5 ayinini yapacağım kaydirigubbakcemile4

yok zaten izne ayıralım demedim
diskalifiye ayzmasaydın da sağlık sorunları sebebiyle ayrıldı filan yazsaydın
neyse artık kaydirigubbakcemile3
spora başladın mı sen bu arada??
ben birazdan tibetin 5 ayinini yapacağım kaydirigubbakcemile4

yok başlamadım canım. yarın inş. özge bu arada cezalısın haftaya cuma bildiriminde bulunmazsan diskalifiye olacaksın haberin olsun :çok üzgünüm:

yok başlamadım canım. yarın inş. özge bu arada cezalısın haftaya cuma bildiriminde bulunmazsan diskalifiye olacaksın haberin olsun :çok üzgünüm:

biliyorum :çok üzgünüm:
neyse artık diskalifiye olsam da burda olmayı benden çok hakeden bir sürü insan var onların hakkını yemeyelim a.s
zaten kilo da veremiyorum :gitme:

kızlar sonuncu olmuşuz çünkü ben geri döndüm bütün kilolarımı alarak bu hafta böyle olsun. ama gelecek hafta herkes kilo verecek gramda olsa

hergün yoklama çizelgesine herkes gelince artı koyup yapıştırsın mesajına

kızlar sonuncu olmuşuz çünkü ben geri döndüm bütün kilolarımı alarak bu hafta böyle olsun. ama gelecek hafta herkes kilo verecek gramda olsa

hergün yoklama çizelgesine herkes gelince artı koyup yapıştırsın mesajına

Aslı abla şu benim 1-2 sayfa önce de kopyaladığım kurallar vardı ya onlar hakkında ne düşünüyorsun vereliniortak

kaptan:teytey: iste bu ya supersin!!!!!!!!!! koy kuralari baska caresi yok ..... siyahim gelmis hosgelmis insallah sagligina kavusursun gel arada paylasim guzel oluyordu seninle ........domi hak etmiyom falan deme baska sansin yok seni citir olasiya dek birakmiycaz haberin olsun:oklava:haydi kizlar ya haftaya tekrar 3 lerde olalim varmisiniz!!!!!!!!!! 14 takim efsanesi tekrar baslasin ay birde hursultan gelmis bi ceeeeeeeeeee demis kacmis olmadi bak paylasimda bulunmayan disaklifiye olacak ona gore evde pc var dedin hala yoksun .....

aynalar arkadaslar 2 takimin kizlari bizimle paylaismda bulunmak istiyorlar lutfen duyarli olalim bir birimize yardimci olalaim paylasimlar artsin 2 takimin kizlarida cok seker sizde cok seveceksiniz eminim

Back
X