- Konu Sahibi Pinarbartu
- #16.101
sağol güzelim sanada geçmiş olsun malesef hala erzurumdayım ve uzun yıllarda burda olacağım galiba mafoldumben kilo işini hiç sorma ben uzun bir dönem izna ayrıldım depresyona girdim akannehir bütün kiloları geri aldım elde var sıfır yani :çok üzgünüm:
canım sen ne zaman döneceksin ben kesin bir cevap bekliyorum ona göre hareket edeceğim a.s
beni hiç sorma bugün tartıldım 69 olmuşum 61 kilolardaydım bildiginiz üzere.. ama diyet yapmaya ne kendimin ne bünyemin hazır oldugunu sanmıyorum.. anlyacagınız zorla hiç bir şeyi yapamayan bir huyum var.. ama baktıgıma göre gurup baya kötü durumda arada gelip paylaşımda olur takip ederim sizi.. anlayacagın ben hala izinlerdeyim gibi sen almak istediklerini all .. zaten amaliyatıma daha 23 gün yeni oldu hayatım yürümem bütün işlerim agır cekim gidiyor.. daha iyileşemedimki bayada sürer gibi.. anlayacagın hareketlerim cok agır cekim spor hiç yapamam yasak.. ama bu aralar en azında kilo almamak adına yediklerime dikkat edeyim diyorum.. en azından 75 lere cıkmam diye düşünüyorum.. ama söz gelecem biraz canlansın buralar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3