Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy kalorisepetinde bir tatlının kalorisine baktım 370 di yanlış hatırlamıyosam. silmeyi unutmuşum bakıyorum 1000 kaloriyi geçmiş. bende diyorum ne yediysem. silince o tatlıyı 700 e düştü:9:buda suçluyu birkez daha gösterdi ki tatlıı çok fenaaa.

yok canım malesef çabuk veremiyorum :59:
bende hipotiroit insülin direnci pko var hepsi kilo verdirme düşmanı :31:
ilk iki hafta 2 2 verdim sonra 1 sonra durdum
sıkı yapıyorum ondan verdim bu kadarda yoksa çok zor benim için vermek :31:

evet duydum pkoyu. doktor bende de şüphelendi ama randevuya gitmedim.okuldan izin almayı sevmiyorum hastane işlerini tatile erteliyorum.birde kilo verince tüm hastalıkların düzeleceği gibi bir düşünce var bende.

evet duydum pkoyu. doktor bende de şüphelendi ama randevuya gitmedim.okuldan izin almayı sevmiyorum hastane işlerini tatile erteliyorum.birde kilo verince tüm hastalıkların düzeleceği gibi bir düşünce var bende.

gideceğin zaman reglinin 3 günü git o zaman kan alıp bakıyolar haberin olsun canım :34:
aynen bende o düşüncedeyim...çok inanıyorum buna
zaten ben bebk tedavi sürecinde aldım bu kiloları sonra baktım olacak gibi değil bu gidişi bi dur dedim önce kilo verip sonra devam etmeye karar verdim hırsım birazda bundan galiba :emir_bebek:

gideceğin zaman reglinin 3 günü git o zaman kan alıp bakıyolar haberin olsun canım :34:
aynen bende o düşüncedeyim...çok inanıyorum buna
zaten ben bebk tedavi sürecinde aldım bu kiloları sonra baktım olacak gibi değil bu gidişi bi dur dedim önce kilo verip sonra devam etmeye karar verdim hırsım birazda bundan galiba :emir_bebek:

kilo verirken hiç ummadığı anda hamile kalırsın :49:inşallah...

seninde kilon göbek ve gögüslerde herhalde
benimde bel çevrem ve göbeğim :57:

Hoşgeldin canım,tanıdıkça seveceksin takımımızı inanıyorum.
Canlarım,moralim sıfır,sinirden boynumda beze çıktı.1 aydır çocuklarım hazırlandı,atleri sırılsıklam oldu gün geldi dans etmekten,benim sırtımdan terler aktı kusursuz olsun diye.Muhteşem bir gösteri hazırladık.Kıyafetler,kareografi,estetik kusursuz.Sonunda patlatmak için de 4 metre kapasiteli 22 konfeti.Sabah okula gittik,yavrucaklar sevinçli heyecanlı.Provalarda ses sisteminde takılmalar olmuştu.Bin kere söyledim cumhuriyet düşmanı müdür vekiline,şu hoparlörü baktırın.Olmuyorsa kiralayalım düğün salonundan diye,yok.Çocuklarım çıktı prens prenses gibi piste.Daha başladılar ses gitti.Durdurdum.Tekrar başlattık,1 dakika bile oynamadan tekrar ses gitti.Tekrar başlattım,bu kez ses hiç gelmedi.Bilgisayarın hoparlörüne mikrofon tutalım bari dedik,2 sıra sonra çocuklarım tekrar çıktı.Bu kez yine ses gitti.Devam edin işareti verdim çaresiz.Pandomim yapar gibi müziksiz dansetti çocuklarım.Hepsi ağlamaya başladı.Ben töreni terkettim.Okula girdim,1 aylık emeğim,çocuklarımın terlerinin hesabını kim verecek diye bağırıp çağırdım,ağlamaya başladım.Hala başım çatlayacak gibi ağrıyor.Paşam kimlerin eline bıraktın bu memleketi :50:

hoşgeldin canım,tanıdıkça seveceksin takımımızı inanıyorum.
canlarım,moralim sıfır,sinirden boynumda beze çıktı.1 aydır çocuklarım hazırlandı,atleri sırılsıklam oldu gün geldi dans etmekten,benim sırtımdan terler aktı kusursuz olsun diye.muhteşem bir gösteri hazırladık.kıyafetler,kareografi,estetik kusursuz.sonunda patlatmak için de 4 metre kapasiteli 22 konfeti.sabah okula gittik,yavrucaklar sevinçli heyecanlı.provalarda ses sisteminde takılmalar olmuştu.bin kere söyledim cumhuriyet düşmanı müdür vekiline,şu hoparlörü baktırın.olmuyorsa kiralayalım düğün salonundan diye,yok.çocuklarım çıktı prens prenses gibi piste.daha başladılar ses gitti.durdurdum.tekrar başlattık,1 dakika bile oynamadan tekrar ses gitti.tekrar başlattım,bu kez ses hiç gelmedi.bilgisayarın hoparlörüne mikrofon tutalım bari dedik,2 sıra sonra çocuklarım tekrar çıktı.bu kez yine ses gitti.devam edin işareti verdim çaresiz.pandomim yapar gibi müziksiz dansetti çocuklarım.hepsi ağlamaya başladı.ben töreni terkettim.okula girdim,1 aylık emeğim,çocuklarımın terlerinin hesabını kim verecek diye bağırıp çağırdım,ağlamaya başladım.hala başım çatlayacak gibi ağrıyor.paşam kimlerin eline bıraktın bu memleketi :50:

kıyamam ben sana ya,allah o müdürün ne diyeyim :47:

aslında iyi fikir. o haftanın en iyileri topiği denetlesin. herkesin menülerini değerlendirsin süper olur

evet kızlar konyanın seydişehir ilçesindeyim.. maşallah bakıyorum ankarada malatyada buluşmalar var.. oh oh birlikte yürürsünüz.. galiba 4. olmuşuz.. gayet güzel gibi.inşallah basamakları tektek tırmanırız.

ben bugün kaçamak yaptım.. aslında yasak yiyecek yemek değil de sağlıklı gıdaları biraz fazlaca tükettim diyelim. mesela kuru fasülye koca bi tabak yedim felan..hafta içi en az 2 gün müsli yemeyi düşünüyorum...

yarın 23 nisanda görevli olanlara kolay gelsin.. çalışmalarınızın ne kadar zor olduğunu biliyorum allah kolaylık versin inş..
eveet canım ya yeni geldim ben tören bitti ardından judo turnuvası vardı orda tedbire geçtik..sabahtan beri 2 domates 1 salatalık kibrit kutusu kadar da börek yedim....
bu kadın milleti ne fenayız :68::47:şurda yattığım yerden alışveriş yapıyorum,kötü oldu aslında şu indirim siteleri,insan gezemeyince yattığı yerden yapıyor ....

kızlar anam paça çorbasını yaptı 1 tane paça yedim zorlan midemde savaş çıktı dövüyorlar paçayı niye geldin sen diye:57::57: :57:
bende bayılıyorum ya internette alışveriş yapmaya...
kızlar kocam ev bulmuş site içinde150 merekareymiş otoparkı,oyun parkı olan güzel bir siteymiş kirası 650 tl aidat 85 tl imiş...şuan ki evimizin aidatı 100 tl çok geldi bana,ayşegül orda fiyatlar nasıl .......
fahri kayhan bulvarında mı ki malatya için çok bi fiyat diil aslında eşyalı diyodun öyle mi yoksa eşyasız mı esracım malatyada 350 liraya sobalı daireler var 450 eh işte denilebilecekler...eşine söle prestij konutları ve armakent konutları var site içinde nezih yerler malatyanın bilindik siteleri orda en fazla 500-550 arasıdır fiyatlar...ben lojmanda oturuyorum eğer dışarda otursam direkt buralardan ev bakarım...
selamlar kızlar boşluk varmış geldim kurallar nelerdir :10:
25 yaşındayım boyum 170 kilom 78 17 marttan beri diyetteyim 84 le başlamıştım hedefim 60 :97:
canım hoşgeldin aramıza kaptanımız aynalar o kurallardan bahseder mutlaka sana takımımız çok renkl çok canlıdır inşallah beraber zayıflarız sen calışıyomusun ev hanımımısın...
kızlaar bugün ben böleydim 78.5 kiloluk gülçin budur.Eki Görüntüle 183364
baya toplamışın gülçinn...basen diil de göbüşş biraz duruyo sanki...o kadar yürüyosun kalcan toplanmış bence canıncımm...
bugünki menümüde yazayım
zayıflamak isteyenlerin topiğinde paylaşımda bulunuyodum bende artık burasıda var :66:

sabah
2 bardak limonlu ılıksu
1 kase special k

ara
yeşil çay

öğle
1 tabak yoğurtlu bamya
1 dilim çavdar ekmeği

ara
4 tane form limonlu bisküvi
5 1 yerde çay

2 ara
bir salatalık
form çay

akşam
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

ara leblebi yerim herhalde
birde nescafe vazgeçilmezim :25:

spor
60 dk hızlı tempo yürüyüş 320 calori yakmışım 5 km gitmişim :32:
250 ip atlama
maşşalllah ne güsel spor yapıyosunn...
Hoşgeldin canım,tanıdıkça seveceksin takımımızı inanıyorum.
Canlarım,moralim sıfır,sinirden boynumda beze çıktı.1 aydır çocuklarım hazırlandı,atleri sırılsıklam oldu gün geldi dans etmekten,benim sırtımdan terler aktı kusursuz olsun diye.Muhteşem bir gösteri hazırladık.Kıyafetler,kareografi,estetik kusursuz.Sonunda patlatmak için de 4 metre kapasiteli 22 konfeti.Sabah okula gittik,yavrucaklar sevinçli heyecanlı.Provalarda ses sisteminde takılmalar olmuştu.Bin kere söyledim cumhuriyet düşmanı müdür vekiline,şu hoparlörü baktırın.Olmuyorsa kiralayalım düğün salonundan diye,yok.Çocuklarım çıktı prens prenses gibi piste.Daha başladılar ses gitti.Durdurdum.Tekrar başlattık,1 dakika bile oynamadan tekrar ses gitti.Tekrar başlattım,bu kez ses hiç gelmedi.Bilgisayarın hoparlörüne mikrofon tutalım bari dedik,2 sıra sonra çocuklarım tekrar çıktı.Bu kez yine ses gitti.Devam edin işareti verdim çaresiz.Pandomim yapar gibi müziksiz dansetti çocuklarım.Hepsi ağlamaya başladı.Ben töreni terkettim.Okula girdim,1 aylık emeğim,çocuklarımın terlerinin hesabını kim verecek diye bağırıp çağırdım,ağlamaya başladım.Hala başım çatlayacak gibi ağrıyor.Paşam kimlerin eline bıraktın bu memleketi :50:

o müdür yaksın bi yerlerine kınasını..o kadar emek yaaa günahtırr...

ayşegül site içindeymiş,spor alanları otoparkı falan varmış sıfır daireymiş eşyasız daire eşim beğenmiş bizim zevklerim uymaz ama karışmıycaz az çok benim neleri sevip sevmediğimi biliyor,ev 140 değil 225 metrekare miş brüt nette 170 falandır sanırım,burdaki evimde çok büyük ben büyük ev seviyorum ama temizliğizor oluyordu kadın gelince bile 2 günde bitityor inşallah beğeniriz şimdi arayıp sorucam sitenin adını

ayşegül orankent miş netten bakıyorum bulamadım bişey bir bilgin var mı?

park hastanesine 5 dk mesafede orankent yok bildiğim kadarı ile dediğm yer fahri kayhan bulvarında bi orankent var..ama malatyada 2 senedir bi site patlaması var yeni diyosun muhtemelen yeni yapılmıştır..hastanenin oralar temiz yerler yerli malatyalılar o tarafta oturuyo genelde askeriyenin dibi zaten orduevi lojmanlar falan orda..kernek denilen kafelerin olduğu oturup zaman geçirilebilecek yerlerde var oralarda haaa bu aarada iyi falcılar da var oralarda bilmiyorum severmisin baktırmayı ama..:34:esracımm carrefour varsa fahri kayhandaki oran sitesidir oo..malatyanın en iyi sitelerinden birii...

Son düzenleme:
park hastanesine 5 dk mesafede orankent yok bildiğim kadarı ile dediğm yer fahri kayhan bulvarında bi orankent var..ama malatyada 2 senedir bi site patlaması var yeni diyosun muhtemelen yeni yapılmıştır..hastanenin oralar temiz yerler yerli malatyalılar o tarafta oturuyo genelde askeriyenin dibi zaten orduevi lojmanlar falan orda..kernek denilen kafelerin olduğu oturup zaman geçirilebilecek yerlerde var oralarda haaa bu aarada iyi falcılar da var oralarda bilmiyorum severmisin baktırmayı ama..:34:esracımm carrefour varsa fahri kayhandaki oran sitesidir oo..malatyanın en iyi sitelerinden birii...

bilgin için sağol canım,sıfır dedim ya ilk kiracısı da bir doktormuş biz ikinci kiracı olucaz,hastanenin şimdiki mavi noktaymış değişecekmiymiş neymiş anlamadım,canım fala inanmam ama baktırırım çok nadir ama kahve yanında sigaraya bayılırım,bizim buralarda kahve dünyası var arkadaşlarla gideriz,gelnce orda seninle içeriz inşallah az şekerli damla sakızlı türk kahvesi....

Back
X