Canım benim sağol,ben de senden,sizlerden güç alıyorum ne zaman dibe vursam.Müsliyi birkaç gün araştırdım.Hazır almakla,Ender Saraç'ın tarifini kullanarak kendim müsli yapmak arasında kaldım.Sonra bir site buldum.9 tane müsli markasını labaratuvarda incelemişler.Birçoğunun malzemeleri gerekli orantıda ayarlayamadığını malzemeden kaçıldığını,gramajda üçkağıt yaptıklarını farketmişler.Marka vericem mecburen ama bari ilk 3 harfini yazıyım.İçlerinde en iyi ve milimi milimine tarife uyulmuş olanı NES--E'ninki imiş.Ben netten aldım ama sen rahat bulursun.Müsliyi al,sonra ben müsli 21 gün programını diyet listesini kopyalayım buraya.Beraber yaparız 21 gün.Günde herhangi 2 öğünde müsli ve light sütü karıştırıp yiycez.Ben sabah ve öğle öğünlerimde kullancam.Bu markanın 2 çeşidi var;sade ve tropikal meyveli.Ben sadesini kullanıcam,hiç sevmem tropik tatları.İlle de memleketimin olmalı mideme giren :) Bu arada panik yaparsan garip bir şekilde,beyin kiloyu vermiyor.Çarşamba ve perşembeye çok dikkat edilirse sorun kayboluveriyor.Tabi her hafta söylediğim gibi perşembe akşamı tarçınlı elma çayı içmek çok önemli.Bu arada şok diyet yapmamız az kilo versek de çok iyi oldu.Vücudu şaşırttık.Ama bu hafta için çok panikteysen,ikimiz çarşamba ve perşembe 2 gnlük ayran detoxu yapalım istersen.İçimiz rahat olur.