Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tünaydın kızlar,bugün kahvaltımı geç yaptım annemle ve oğlumla eşim gelecek şuanda uçaktadır,dün hava ne güzeldi bugün yine karanlık ve soğuk yaz bir gelmedi özledim güneşli havaları .....

günaydın sana a, ben iki gündür assscık güneşi görüyorum, umutluyum:)
Kahvaltıda da menemen yedim(ohhh mis gibiydi, uzun zamandır yapmıyordum)
arada kuru siyah üzüm
öğlen için kararsızsım...sebze tabağından sıkıldım, dün de bu yüzden çorba+ayran+ekmek tüketmiştim, bu gün ne yesem ki...

tünaydın kızlar,bugün kahvaltımı geç yaptım annemle ve oğlumla eşim gelecek şuanda uçaktadır,dün hava ne güzeldi bugün yine karanlık ve soğuk yaz bir gelmedi özledim güneşli havaları .....
Allah sağlıkla kavuştursun canım benim.
Kuran'da bir sure var, belki daha önce duymuşsunuzdur, inşirah suresi (elem neşrah...) benim çok sevdiğim (ablamını az da olsa kavrayabildiğim için ruhuma hitap eden) surelerden biri...zorlukları kolaylaştıran sure...anlamını okursanız zaten HZ. peygamberin yükünün nnasıl hafifletildiğinden bahsediyor ve diyor ki 'bir işten yorulduğun zaman kalk başka bir iş ile yorul'...biraz bu surenin etkisi biraz da yaşadıklarım bana öğretti ki en güzel dinlenme yolu başka tarzda iş yapıp yorulmaktır. kafa yorgunluğuna iyi gelen şey fiziksel yorgunluk bence...
Elif'cim ''İnşirah Suresi''benim için de kalben çok özel bir suredir.Allah'ın her bir kelamı mukaddes muhakkak,ama bu sure benim için de en kötü anlarımda sarıldığım bir kurtuluş sancağı gibidir...Zorlukları kolaylaştıran Allah,bizlerin de yükünün hafifletsin inşallah...
canım inşallah dediğin gibi olur da daha mutlu olacağın başka bir yerde hizmet edersin canım öğretmenim,bende asla ama asla haksızlığa tahammül edemem başkasına dahi olsa müdahele ederim ve başım çok ağrır 21 eylülde mahkemem var hatta bir haksızlığa başkaldırdım diye,çorbanı sevmişsin afiyet olsun yağlarını eritsin inşallah .....:56:
Canım benim,haksızlığa karşı gelememenin de ölçütleri varmış ya,sanırım bu ayrımlarda sorun yaşıyoruz bazen,hele ki kendi adıma ben bazen bunu şiddetle düşünüyorum.Hz.Ali bu konuda söylenecek en güzel sözü söylemiş belki de:''Her zaman doğruları söyle.Ama her doğruyu her yerde söyleme...''Bense ipe gideceğimi bilsem susamıyorum.Hem de senin de dediğin gibi kendime yapılmamış olsa bile.Ama insanlara bakıyorum,çok denedim bunu;bu haksızlık kendilerinin başında değilse kıllarını kıpırdatmadıkları gibi,garip de bir haz alıyorlar.İnsandan çok korkarım ben.Deli gibi sever,deli gibi korkarım.İnanki güven duygum yok homo sapiens hayat yoldaşlarıma.Bir de hissetmek çok kötü muhattabının niyetini,biraz da 6. his besili olunca film kopuyor :50:
Bu arada ayran çorbası içtim öğle yemeğinde.Hiç de kaçamak yapmadım şimdilik.Bugün misafirliğe gidicez diye okuldan sonra,1 kavanoza ayran çorbamdan doldurdum yanıma aldım.Onlar ıspanaklı börek ve kakaolu tatlılar yerken,ben de hepsinden lezzetli ayran detoksumu yerim.Bu son cümleme kendim bile inanmadım :D :

Son düzenleme:
1 kase paça çorbasıyla öğle menümü de yedim arada bir meyve yerim birazdan 5i1 yerde çayımı içerim bu çayın ne faydası var bilen var mı? yeşil çayım bitti çilekli olanı,sadesini içemiyorum acı geliyor bu çayı sevdim inşallah bir faydası vardır...

1 kase paça çorbasıyla öğle menümü de yedim arada bir meyve yerim birazdan 5i1 yerde çayımı içerim bu çayın ne faydası var bilen var mı? yeşil çayım bitti çilekli olanı,sadesini içemiyorum acı geliyor bu çayı sevdim inşallah bir faydası vardır...
Bitanem ben içmiyorum ama 5'i 1 yerde çayı metobolizmayı hızlandırıyormuş.Ben de yeşil çay'ın mandalinalısını içiyorum ofçay'ın.Harika gerçekten,burcu burcu mandalina kokuyor.

ay valla al benden de o kadar güneş bi gelip bi kaçıyor.. nazlı gelin gibi aynı

esra metabolizmayı hzılandırıyor vücudu temizliyor özellikle biberiye yağ yakıcı etkiye sahip..

elif ezgi harika şeyler yazmışsın canım.. insanın ruhunu rahatlatıyorsun valla.. allah razı olsun senden..

ay ben bu müsliden başka tüketmicem.. sanki oyumuyor beni ertesi gün acayip acıkıyorum.. ya da reglim yaklaşınca böyle oldummm:19::19::19::19:

ay valla al benden de o kadar güneş bi gelip bi kaçıyor.. nazlı gelin gibi aynı

esra metabolizmayı hzılandırıyor vücudu temizliyor özellikle biberiye yağ yakıcı etkiye sahip..

elif ezgi harika şeyler yazmışsın canım.. insanın ruhunu rahatlatıyorsun valla.. allah razı olsun senden..

ay ben bu müsliden başka tüketmicem.. sanki oyumuyor beni ertesi gün acayip acıkıyorum.. ya da reglim yaklaşınca böyle oldummm:19::19::19::19:

canım bende sabahları tüketiyorum dün diyetisyenime sordum haftada 2 gün tüket fazla besleyici değil dedi,kolayıma geldiği için tüketiyordum ama bende haftada iki güne indiriceğim...

slm kızlar bu ara bende bir uyku düşkünlüğü var anlamadım sabah okula geç kalıyordum uyuyakalmışım. hep uyumak istiyorum neden acaba
o kadar çok işim var ki ama canım hiç bir şey yapmak istemiyor

eşim geldi yusuf un mutluluğunu anlatamam yavrum ok özlemiş babsını şimdi ayrılmıyor yanından sürekli bişeyler anlatmaya çalışıyor,yusuf adına üzülüyorum babasından uzak olmasına ayrı eşler gibi 3 hafta oldu çocuk babasını görmeyeli :43: :43:

Esracum gözün aydın. bende misafirlerimi gönderdim. sabah kahvaltı yapmadım öğlen ayrandan içtim .
misafirlerle 1 pors profiterol yedim. 1 börek yedim.maalesef. incirli pastayı profiterolu ne kaldıysa arkadaşlara paket yapıp gönderdim gözümün önünde durmasın yoksa yiyebilirdim.ara öğün vs. yok bu gün.. bu hafta motive olamadım gitti.haftasonu yediğim mantıdan ve bisküvili puding den sonra 2 kilo fazla çıkmam çook moralimi bozdu. yani 1 gün 2 gün dikkat etmeyince hemen geri gelmesi beni dikkat etsemde aynı etmesemde gibi saçma bir düşünceye yönlendirdi. ama 2 gün de yükselenei 5 günde veremiyorum.çok çabuk pesediyorum ya.neyse topparlanmalıyım. panik yaptıkça aklım daha çok yemekte kalıyor.

gülçin ne oldu sana niye saldın kendini kız yaz geliyor ince kıyafetler çıkacak ne olacak o zaman yağlarımız çıkacak topla kendini ....

dexx zayıflama tozum daha gelmedi yarın öğlene kadar gelecekmiş, start ve devam paketleri varmış ben 3 kutu aldım bakalım nasıl olacak ilk iki gün 3 saat arayla 100 ml süte bir poşet karıştırıp içecekmişim daha sonra devam paketine geçilecekmiş onuda sabah diyet kahvaltı yapılacak 5 saat arayla üç paket tüketicekmiş dayanabilirmiyim bilmiyorum 4-7 kilo vermeyi garanti ediyorlarmış verdirmezse para iadesi yapılacakmış.....

eşim geldi yusuf un mutluluğunu anlatamam yavrum ok özlemiş babsını şimdi ayrılmıyor yanından sürekli bişeyler anlatmaya çalışıyor,yusuf adına üzülüyorum babasından uzak olmasına ayrı eşler gibi 3 hafta oldu çocuk babasını görmeyeli :43: :43:
Gözün aydın canım.
Esracum gözün aydın. bende misafirlerimi gönderdim. sabah kahvaltı yapmadım öğlen ayrandan içtim .
misafirlerle 1 pors profiterol yedim. 1 börek yedim.maalesef. incirli pastayı profiterolu ne kaldıysa arkadaşlara paket yapıp gönderdim gözümün önünde durmasın yoksa yiyebilirdim.ara öğün vs. yok bu gün.. bu hafta motive olamadım gitti.haftasonu yediğim mantıdan ve bisküvili puding den sonra 2 kilo fazla çıkmam çook moralimi bozdu. yani 1 gün 2 gün dikkat etmeyince hemen geri gelmesi beni dikkat etsemde aynı etmesemde gibi saçma bir düşünceye yönlendirdi. ama 2 gün de yükselenei 5 günde veremiyorum.çok çabuk pesediyorum ya.neyse topparlanmalıyım. panik yaptıkça aklım daha çok yemekte kalıyor.
Bu hafta hepimizde vardı bişey,toparlanıcaz inşallah.Gülçin ayran çorbasını beğendin mi,ben 6 sarımsak ile bolca nane kattım harika oldu.
dexx zayıflama tozum daha gelmedi yarın öğlene kadar gelecekmiş, start ve devam paketleri varmış ben 3 kutu aldım bakalım nasıl olacak ilk iki gün 3 saat arayla 100 ml süte bir poşet karıştırıp içecekmişim daha sonra devam paketine geçilecekmiş onuda sabah diyet kahvaltı yapılacak 5 saat arayla üç paket tüketicekmiş dayanabilirmiyim bilmiyorum 4-7 kilo vermeyi garanti ediyorlarmış verdirmezse para iadesi yapılacakmış.....
Canım ya şifreli yazınca çıkaramadım adını.Dezi biliyorum ben,deli gibi kilo attırıyor ama;ayda onunla 8 kilo atan arkadaşlarım geri aldı.Ama sen toparlandıktan sonra geri almazsın eminim,azimlisin.Ama işte ben ilaca karşıyım yine de.

Son düzenleme:
esen evet adı dexx ama dez gibi yaptıktan sonra normal diyetime geçicem almam inşallah ya ızlar ben yattığım yerden konsantrasyonumu bozmadım ki çok zor insan bişey yapmayınca genelde canı bişeyler ister ama ben yeme yeme diye kendimi frenliyorum ama çok zor normal de iş güç derken diyet çok kolay oluyordu benim için biran önce normal hayatıma dönsem hemen spora başlıycam yağ yakmam lazım,akşam sinemaya gtmeyi düşünüyoruz eşimle özledim sinemaya gitmeyi eşimle ıkarken her haftasonu giderdik çocuk olunca ara verdik mmalesef ama annem bakar bu akşam...

esencim kullanan arkadaşın zorlandı mı acaba merak ettim....ben doğumdan önce hep sabit kilodaydım en fazla 1-2 kilo oynardı aldığımı hiseettiğim an hemen toparlardım kendimi ve yıllarca aynı kilomu korurdum yemek yerken çok abartmam ıvır zıvır olayım vardı ama o da ölçülüydü mesela kahve yanında 1 parça bitter benim vazgeçilmezimdi ama sadec 1 parça,ayyy canım istedi kahve dünyasında içeriz kocişimle bitter çikolatasız ....

kızlar eve yeni geldm.6 ya 20 kalaya kadar dersim vardı öldüm biittim bugün.sizler naptınız?

esencim kullanan arkadaşın zorlandı mı acaba merak ettim....ben doğumdan önce hep sabit kilodaydım en fazla 1-2 kilo oynardı aldığımı hiseettiğim an hemen toparlardım kendimi ve yıllarca aynı kilomu korurdum yemek yerken çok abartmam ıvır zıvır olayım vardı ama o da ölçülüydü mesela kahve yanında 1 parça bitter benim vazgeçilmezimdi ama sadec 1 parça,ayyy canım istedi kahve dünyasında içeriz kocişimle bitter çikolatasız ....
Yok canım zorlanmadı bildiğim kadarıyla,tok tuttuğunu söylüyordu.Ama işte dediğim gibi 2 ayda tekrar aldı maalesef.

gözün aydın canım
bende babamı özledim :14:

canım bi mantıyla 2 kilo alınmaz ki ödem mi var acaba :44:

gülçin ne oldu sana niye saldın kendini kız yaz geliyor ince kıyafetler çıkacak ne olacak o zaman yağlarımız çıkacak topla kendini ....

canım bizim komşunun tanıdığı da kullanmış adını bilmiyor süte toz atıyorlarmış sabah akşam dedi galiba seninkinden. ama onlar bırakınca fazlasıyla geri almışlar haberin olsun

esselam kızlar :71:
saatlerce gezdik dışarda eşimle yürüyüş olsun diye diye adamıda yürütttüm saatlerce şimdi ayaklarımız ağrıyo :27:
sabah11 30
1 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
1 domates
1 kk peynir
16 30
tombik tavuk döner
1 ayran
akşam yemeği yemiycem karnım tok :86:
bir tane k bar yerim ilerleyen saatlerde yeter
çaylarımı içiyorum

ben yarın sabah halamın kızı doğum yapacak onun yanına gidicem hastanede yanında kalıcam
ancak cuma akşama eve gelebilirim herhalde
zaten bu hafta bildirim yapmıycaktım değilmi deneme süresi diye :26:
eğer yapacaksamda sabah gitmeden yapsam olurmu
kaptan cevap bekliyorum :3::3:

ayy bayılırım profiterole :56::56:
moralini bozma canım ben öncelerdende diyete kalkışırdım ama isterdimki hemen vereyim vermediğimi görünce bozardım yapmazdım ama artık sabrı öğrendim vücud duraklama dönemmi yaşıyo ama verilmiycek diye birşey yok..
bugün fazla yediysen yarın telafi edersin :34:

evet kaptan bende çok şaşırdım ama pazaresi resmen 2 kilo fazlaydım şimdi 1 kilosu gitti kaldı 1. cumayada onu verirsem bu hafta 0a 0 elde var 0....bugün ayran diyetini tam uygulayamadım biraz midem bulandı tuzsuz.okulda da kokmasın diye sarımsak atmadım. ya Esen ben normal diyet yapınca sonrasında biraz kaçırsam bile bu kadar almıyordum acaba bizim uyduruk da olsa ESengül diyetimiz mi fazlasıya geri getirdi. sende durum nedir tartıldın mı hiç?

Back
X