Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gülo hata raporunu çok güzel hazırlamışsın bir de regl olmadın onunda etkisi vardır bir regl olsan kilon düşer eminim,bir değer çıkıyor tartıda yanında b sonra ki değerde m yazıyor değerin yanında olmazsa yarın fakirin müşteri temsilcisini ararım artık...

canım bone kemik demek. muscle kas demek. kemiğin ne kada mış? bende yağ 35 yanlış hatırlamıyosam.sende kaç.

canım bone kemik demek. muscle kas demek. kemiğin ne kada mış? bende yağ 35 yanlış hatırlamıyosam.sende kaç.
Esen senin yağ kaç kuzu?
Canım bende kemik 3.5 kg,yağ 44,su 44.Aslında kilo farklarımıza bakıldığında ölçüm mantıklı.Kızlarrrr nescafe içiyorum vazgeçemiyorum vazgeçemiyorum,yarın 21 günlük müsli programıma başlamadan önce bu haftaki gibi bir azizlik yaşamak iyi gaz oldu.Müslileri depoladım.21 gün 2 öğün umarım başarılı olurum.Bel,kalça,göğüs ölçülerimi de not aldım.Tam 19 mayısta sizlere ayrıntılı rapor vericem.Etkili ise,sizlere de öneririm o zaman.

Son düzenleme:
kız benim kemik 2.1 çıkıyor o nedem ya ne kadar az bence doğru değildir,ben ince kemikliyim parmaklarım inceciktir kollarım ve bileklerim milletin de tuhafına gider ama leğen kemiğim geniş ....

diyetisyenin verdiği ölçüm listesine baktım orda yağ 28.5 kg tartı yüzde oranını veriyor sanırım ....

eşime sordum şimdi benim vücudumda ki kemikler kaç kg dır diye 15-17 arasıdır dedi,bende tartı 2.1 çıkardı dedim güldü bence onlar kilonun yüzdesidir,ay ne biliyim ya kafam karıştı...

annem 108 kg onun kaç kilo bakıcam :9:

esselam kızlar :71:
iki gündür yoktum hala kızım doğum yaptı yazmıştım gerçi :31:
kilo verenleri tebrik ediyorum liste varmı acep :26:

bu arada bende tamı tamına 1,5 kilo vermişim yeni kilom 76,5:64::64::64:

kız benim kemik 2.1 çıkıyor o nedem ya ne kadar az bence doğru değildir,ben ince kemikliyim parmaklarım inceciktir kollarım ve bileklerim milletin de tuhafına gider ama leğen kemiğim geniş ....

diyetisyenin verdiği ölçüm listesine baktım orda yağ 28.5 kg tartı yüzde oranını veriyor sanırım ....
Bitanem yüzde de olsa sonuç çok değişmez.Miktar ise kemik bende 3.5 gözüküyor.Yüzde olsa da
91.5 / %3.5 = 3.2 kg olur.Yani sonuç çok değişmez.Leğen kemiğin boyut olarak geniş ama,kalınlık olarak daha ince olabilir.Bir de kemik ağırlığımız sandığımız kadar çok değil.Düşünsene 91.5 kilonun içinde yalnızca 3.5'u kemik,tam bir yağ tulumuyum :1:

esselam kızlar :71:
iki gündür yoktum hala kızım doğum yaptı yazmıştım gerçi :31:
kilo verenleri tebrik ediyorum liste varmı acep :26:

bu arada bende tamı tamına 1,5 kilo vermişim yeni kilom 76,5:64::64::64:

gözünüz aydın olsun allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin....,
gerçekten süper kilo vermişsin canım ama kilo bildirimini sabah yapıyoruz,haftaya inşallah...

Bitanem yüzde de olsa sonuç çok değişmez.Miktar ise kemik bende 3.5 gözüküyor.Yüzde olsa da
91.5 / %3.5 = 3.2 kg olur.Yani sonuç çok değişmez.Leğen kemiğin boyut olarak geniş ama,kalınlık olarak daha ince olabilir.Bir de kemik ağırlığımız sandığımız kadar çok değil.Düşünsene 91.5 kilonun içinde yalnızca 3.5'u kemik,tam bir yağ tulumuyum :1:

canım hesabın doğru pazartesi diyetisyene sorucam gerçekten merak ettim,kendine haksızlık etme lütfen gayet güzel bir bayansın....

bugünki menümü yazayım
sabah 7 hastanede verilen kahvaltı
1 çiçek ekmek gibi halk ekmeğinindi ama :97:
yarım kk peynir
3 zeytin
çeyrek domates
2 çay kaşığı bal

öğle yok yollardaydım :86:

akşam
bir kase mercimek çorbası
1 biber dolma
3 kaşık yoğurt

ara
bi kaç tane çilek

kiraz saplarımı tarçın karanfil karabiber ve elma ile kaynattım içiyorumm...gayet güzel..tavsiye ederim...aysen 34 deneme sürecini geçti mi kaptancımm...

ayşegülcüm afiyet olsun yağlarını yaksın,bende şu aralar 5 i 1 yerde çaya bayıldım tadı çok güzel yeşil çaydan daha güzel demek istedim inşallah faydası olur....

ayşegülcüm afiyet olsun yağlarını yaksın,bende şu aralar 5 i 1 yerde çaya bayıldım tadı çok güzel yeşil çaydan daha güzel demek istedim inşallah faydası olur....

kola meyve suyundan iidir canım yaa..şimdi göbüşe biberiye yağı sürme operasyonum başlıo...şans dileyin bana..:58:çok keskin kötü bi kokusu var nemrutunn...:9:

kızlar nasılsınız?benim moralim cok bozuk.bir öğrencim var 2 haftadır okula sivil geliyo.yine yok yazamaya kıyamıyorum derse alıyorum.bugün cocuklara yazı yazdırıyordum bu da en arkada oturuyodu.baktım atmıs ayagını sıranın üstüne çene çalıyo.indir o ayaklarını dedm indirdi.bir iki dk gecmeden aynı sey.bu 3 4 sefer sürdü böyle.ben de dedm bir daha ayagını orda görürsem müdür yardımcısında alırsın soluğu.bi baktm saniye gecmeden aynı seyi yaptı pişkin pişkin bakıyo.sen gel dedim tamam hocam gidelim dedi.gittik müdür yardımcısı yoktu cocuk demez mi hocam isterseniz müdüre gidelim die.yürü git oğlum dedim.sınıfa geldk.hala laf edio.siz bizi notla m.yardımcısıyla tehdit ediosunuz die.ya sabır cektim içimden.ondan sonra sinirden ders mers işleyemedim.nelerle ugrasıorm ya.öğrenciye bakın idarden korkmuo çünkü idare hiçbişey yapmıo.idareden korkmayan öğretmenden mi korkar.nelere kaldık:2: canım sıkkın olduğu için gelemedm.eve gelince yattm brz.kafamı dagıtmaya çalıştım.öyle yani ama hala sinirliyim..

günaydın kızlar ve görüşürüz ben okula gidiyorum bi yatmak yok ya şöyle öğlene kadarrrr

herkese günaydın kızlar... bugün cumartesi ve ben oğlum sayesinde 7den beri ayaktayım..bugün annemde gün var beni tehlikeli saatler belkiyo anlıcanız..ama dikkat edicem..size gelip dicem yediklerimi..gün içinde gelemem akşam görüşürüz byeeee

Back
X