Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla hiçte kilolu gözükmüyosun canım kaç kiloydun........................

sözlenmeden önce 65 70 arası gidip geliyodum açık pembe pijamalı resmimde mesela :)
sözlendim işten çıktım düğüne kadar aldım ama kaç oldum bilmiyorum evlendim tedaviler felan 84 olmuştum işte şu an 77 diyelim gitsin :27:

anladım canım bende 67 kilo göstermiyorum ama öyleyim allahtan sıkı bir vücudum var..................................

bi yerlerdne yırtıyoruz allahtan :1:
ama göstermemek demek benim 77 kiloluk vücudumun gerçekten hayal olması anlamına gelmiyo değilmi :86:

bu arada kızlar ben sizleri merak ediyorum yahu :98:
triptofanı gördüm resim eklesinizde sizleride görsem nev81 senide merak ediyom en çok kuzum :98:

canım sana arkadaşlık gönderdim kabul et profilde resmim var ama eski güzel halim şimdi resim çekinmiyorum mesela 23 nisan resimlerini koydum face herkes babamda dahil sen nerdesin diyorlar :50:

kız izlerkene de yere yat bi hareketler yap. bacağını çevir mesela. ya sen bu peline benziyomusun. tabi sen daha zayıf ve güzelsin.ama gözleri filan andırıyor biraz. aslında çok güzel bir kız ama o da bizim gibi kader kurbanı...:14::14:

canım komşu var şuan olmaz

baktım canım maşallahın var tatlım :nazar:
ya zaten varya kilolu bayanların yüzleri çok güzel oluyo nedense allah herşeyi fazlasıyla vermiş bizlere :31:

canım sana arkadaşlık gönderdim kabul et profilde resmim var ama eski güzel halim şimdi resim çekinmiyorum mesela 23 nisan resimlerini koydum face herkes babamda dahil sen nerdesin diyorlar :50:

canım komşu var şuan olmaz

canım çok tatlısın maşallah,sarı saç çok güzel yakışmış bende saç rengimi kyulaştırdım çok pişmanım....

yok canım ya oğlum 3.sınıfa gidiyor biraz ders fln çalışıyoruz,öbürüde 2 yaşında zor oluyo valla..................

pelin kim kıs................

çok güzel hareketlerdekiii..ama bizim kaptanımız tabiki daha zayıf ve daha güzel. pelini bizim takıma mı açğırsak ne yapsak. ya Ayça ne güzel zayıflamış ordaki yine. 12 kilo vermiş.

kızlar ben evlendiğimde 52 kiloydum yaaa...................29 yaşında kilolarla uğraşıyosam 50 yaşında naparım ben..........................

baktım canım maşallahın var tatlım :nazar:
ya zaten varya kilolu bayanların yüzleri çok güzel oluyo nedense allah herşeyi fazlasıyla vermiş bizlere :31:

Ayşennn,gördüm seni,çok tatlısın.Hele o pembe pijamalı resminde öyle zayıf gözüküyorsun ki,maşallah sana canım;kaşına gözüne maşallah.

Ayşennn,gördüm seni,çok tatlısın.Hele o pembe pijamalı resminde öyle zayıf gözüküyorsun ki,maşallah sana canım;kaşına gözüne maşallah.

ay canım benim o senin kendi güzelliğincne güzel bakan güzel görür :70:
evet orda zayıftım :59: 10 kilocuk fazlalığım var o resimle aramda :57:

:12:
kızlar ben evlendiğimde 52 kiloydum yaaa...................29 yaşında kilolarla uğraşıyosam 50 yaşında naparım ben..........................

canım zaten verince geri almayacağımız için inşallah öle derdimiz olmayacak. ya biz sanıyoruz ki zayıflar hiç dikkat etmiyor. öyle değil gerçekten dikkat ediyorlar. ömür boyu kalori sayacam inşallah. zaten artık çoğunu az çok öğrendim. tek kafama takılan kuru baklagillerin kalorisi. onun dışında az çok temel yiyeceklerin kalorisini öğrendim.şimdide maydonoz kaynatıp içecem. elim şişince anlıyorum ki ödem var.

baktın herhalde kaldırıyorum canım :34:

evet baktım tiplerimiz benziyo gibi geldi bana. Esen öle mi. aynı şeyleri giysek ayşen gibi miyim yoksa daha mı çoğum.ya ben hep dışardan nasıl göründüğümü merak ederim. biz kendimize alışıyoruz ama ne düşünüyorlar acaba. bziim okulda zayıf bir kızın arkasından konuşuyorlardı aa bahar gelince basenleri meydana çıktı. abk bide zayıf olmasa ne olurmuş diye. kimbilir bana ne diyorlar.okulda 30 bayanız hepside birbirinden bakımlı.en kilolu benim yaşıtlarım arasında. hatta çocuğu olanlardan bile iriyim.:58::58:

evet baktım tiplerimiz benziyo gibi geldi bana. Esen öle mi. aynı şeyleri giysek ayşen gibi miyim yoksa daha mı çoğum.ya ben hep dışardan nasıl göründüğümü merak ederim. biz kendimize alışıyoruz ama ne düşünüyorlar acaba. bziim okulda zayıf bir kızın arkasından konuşuyorlardı aa bahar gelince basenleri meydana çıktı. abk bide zayıf olmasa ne olurmuş diye. kimbilir bana ne diyorlar.okulda 30 bayanız hepside birbirinden bakımlı.en kilolu benim yaşıtlarım arasında. hatta çocuğu olanlardan bile iriyim.:58::58:

benziyomuyuz :38:
bende merak ediyorum bazen ama kilo aldıktan sonra hiç merak etmedim kendimden kaçtım desem yeridir :86:
ama diyete başladım başlayalı hergün aynada bakıyorum kendime motive ediyorum kendimi zayıf hallerimden bir resmide buzdolabına yapıştırdım gidip gelip bakıyorum hadi ayşen ha gayret ha gayret diyorum :98:
canım seninde abartı bir kilon yok boyun kaç senin ?
bir dahaki yeni yıl dönemine sende çıtır olarak gireceksin canım sende bunu düşün azmin artsın :70:

valla ben bu resim ekleme işlerini hiç beceremiyorum.............................

Back
X