Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet kızlar selamlar misafir geldiği için anca gelebildim ama herkes gitmiş:14:
aşağıda anşayı görüyorum selam canım nasılsın :9:

ben bugün ne yedim
sabah bir dilim kepek ekmeği yarım salatalık yarım domates 4 yeşil zeytin yarım kk kadar peynir
ara küçük yeşil elma
öğle küçük yeşil elma 4 sarma
ara yeşil elma
akşam 5 tane sarma
bir avuç patlamış mısır
1 tane gofret
2 bardak şekersiz çay

kaptan 30 nisan 6 mayısda ben varım ama şey yani siz daha öncekilerde yayınladığınızda tablo halindeydi ben o tabloyu nasıl yapıcam .. birde çizelge yaparken her gün girmişmi birşey paylaşmışmı diye değerlendiriliyor dimi

kaptan 30 nisan 6 mayısda ben varım ama şey yani siz daha öncekilerde yayınladığınızda tablo halindeydi ben o tabloyu nasıl yapıcam .. birde çizelge yaparken her gün girmişmi birşey paylaşmışmı diye değerlendiriliyor dimi

canım tablo gibi yapmasanda olur sırasıyla o gün paylaşım yaptı ise + yapmadıysa - yazarsın
mesela
aynalar + + + - + + -
gibi yapabilirsin ben mesela o hafta 5 gün gelmişim 2 gün gelmemişim gibi oldu mu canım

duyuru

kızlar geçen haftanın yoklamasını esra yapacaktı ama yoğun olduğu için bir sonraki haftaki gizem ile yer değiştiriyorum
23 - 29 nisan roseberry
30 nisan - 6 mayıs irras

gizem sen geçen haftanınkini yapar mısın canım esrada gelecek hafta senin yerine yapar

duyuru

kızlar geçen haftanın yoklamasını esra yapacaktı ama yoğun olduğu için bir sonraki haftaki gizem ile yer değiştiriyorum
23 - 29 nisan roseberry
30 nisan - 6 mayıs irras

gizem sen geçen haftanınkini yapar mısın canım esrada gelecek hafta senin yerine yapar

tamam kaptan ben yapıyorum hemen :1:

düğüne var daha kaptan yaaa temmuz ağustos gibi nişan yaparz dioruz :16:

canım hayırlısı olsun şimdiden allah tamamına erdirsin

bi sor bakalım :47:

kaptan ben şimdi 6 sındamı bildiricm bu listeyi

canım sen geçen haftanınkini yapabilir misin esra yoğunmuş bu hafta ben gelecek hafta yapayım dedi senin için bir sorun olur mu
23 - 29 nisan arasındaki yoklamayı alır mısın

Back
X