Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlaaaarr gözlerime inanamıyorum. bugün velime gitmemee 1 dilim kek 1 kurabiye yememe rağmen yani aç değilken günün şu saatinde.cuma sabaha göre 700 gram az çıktım.. süper yaaa. böcekler işe yaradıı:))) bu arada bugün yedikelrim sabah çeyrek ekmek arası patates kızartması mecburen. çeyrek ekmek kaç dilime tekabül eder bilen var mı? ben 2 diye düşünüyorum ama. neyse 1 bardak süt
öğle 1çorba kasesi yoğurtlu makarna. salata.. saat 4 gibi 1 kek 1 küçük hindistan cevizli kurabiye.(kısırıı, milföy böreğini ve krem şantili pastayı yemedim alkışşş) az öncede kabak yemeği zeytinyağlı 1 kepçe. 1 litreden fazla suyumu da içtim. akşamda osmanı izlerken yürürüm. seviyorum sizziiii motivasyon kaynağı takımım.

maşallah maşallah :nazar:

eveeetttt işte dünün paylaşımlarıııı...
:nazar::nazar:Aynalar 15(bol alıntılı)
:nazar::nazar:selenay2002 10(bol alıntılı)
:nazar::nazar:irras 9
:nazar:triptofan 8(biraz azalmış)

takım dışından ;;;julia 3:nazar:
elifezgi 2 (5 alıntılı):nazar:

:44::44::50::50::50: anşaaa 2(10 mesaj alıntılı)
fdm 2(7 mesaj alıntılı)

:47::47::47::47::47:
gezmeci Roseberry 2 :20::20:
yoğun pinky 2 :20::20:
nerdeydin kız nev81 2 :20::20::20:
sopalık aysen 34 1 :41::41:

bol alıntılı diyede yazmış aslında paylaşmamış ama yazılanlara cevap vermiş gibi olmuş çekemiyon beni dimi :27:
ellerine sağlık canım

bizim daha belli olmadı. ben bir öceki yerel seçimde 2 de evdeydim. köyde kaç kere saydık maalesef.
Ben kendi okulumdayım canım şükür,bizde pek sorun yaşanmaz gibi geliyor,hayırlısı...
canımm senin harika bir öğretmen olduğuna inanıyorum gerçekten çokkk şanslı öğrencilerin
:70::70:
şu an burdada acayip yağmur yağıyo mis gibi toprak kokusu geldi
bende bir sigara yaktım yağmurun sesini dinliyorum :98:
Ohhhh gel keyfim gel.Canım resimleri albüme ekliyorum şimdi,bakarsın :16:
iyi akşamlar kızlar yavaş yavaş toplanıyor millet neler yaptınız bugün diyetler nasıl geçti,cumaya birinciyiz inşallah benden bu afta inşallah bir kilo gider de faydam olur.........
Müsliye bünyem alıştı,yürüyüşten geldim yalnızca 1 kase cacık yedim hafif olsun diye...

Roseberry,,pinkcat87, nev81 cezanızı söylüyimmi siz mi seçersiniz.Eki Görüntüle 189261
en iyisi siz 50 mekik ister peşin ister taksitle. hatta peşin fiyatına taksitle:))
aysen34 sen dee 50 mekik+ 3 şarkı eşliğinde tuğba özay ile fitness(süper bişey hem eğlenceli)
6 km yürüyüş yaptım yeni geldim,sayılmaz mı komutanım :50:

maşallah maşallah :nazar:

bol alıntılı diyede yazmış aslında paylaşmamış ama yazılanlara cevap vermiş gibi olmuş çekemiyon beni dimi :27:
ellerine sağlık canım

kız cadı bol alıntılı derken 15 ama aslında daha çok mesaja cevap vermiş demek istemiştim.:19::19:kınıyorum eseflen.

slm kızlar maşallah oku oku bitmiyor
bir sayfayı okuyorum orda cevap vereceklerime yorum yazıp diğer sayfaya geçiyorum yoksa zor oluyor

ben okuldan geldim arkadaş çağırdı oraya gittik
8 e doğru geldik çamaşır yıkadım şimdi su ısıtıyom kendim yıkanacam

bugün ne yedim
sabah bir dilim kepek ekmeği yarım kk kadar peynir 4 yeşil zeytin yarım domates ve salatalık
ara yeşil elma
öğle 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek 5 dilim sucuk kk kadar peynir
akşam 4 kaşık kısır bir dilim börek :17:

çok acımasızsın gülçin kız hastayım zaten, falaka iyi gelir değil mi ? bu seferlik affet bir daha olmayacak,gündüz kimse olmuyor akşam da benim oğlan cozutuyor laptapın tuşları kalmadı yara bere içinde pc im...

slm kızlar maşallah oku oku bitmiyor
bir sayfayı okuyorum orda cevap vereceklerime yorum yazıp diğer sayfaya geçiyorum yoksa zor oluyor

ben okuldan geldim arkadaş çağırdı oraya gittik
8 e doğru geldik çamaşır yıkadım şimdi su ısıtıyom kendim yıkanacam

bugün ne yedim
sabah bir dilim kepek ekmeği yarım kk kadar peynir 4 yeşil zeytin yarım domates ve salatalık
ara yeşil elma
öğle 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek 5 dilim sucuk kk kadar peynir
akşam 4 kaşık kısır bir dilim börek :17:

hah şöle ya yediklerini yaz bi güzel. bence börek de olur yaa üzülme yeter ki buraya yazabileceğin kadar az kaçamak yap en azından almazsın vermesende.

çok acımasızsın gülçin kız hastayım zaten, falaka iyi gelir değil mi ? bu seferlik affet bir daha olmayacak,gündüz kimse olmuyor akşam da benim oğlan cozutuyor laptapın tuşları kalmadı yara bere içinde pc im...

olmaaazzzz. gezerken hasta değilsin demi. (tipik öğretmen repliği) 50 olacak. bugün yapmazsan faiziyle yarın yaparsın zaman böle... duyupta görüpte cezasını yapmayanın kaynanası ölsüüünnnn.

hah şöle ya yediklerini yaz bi güzel. bence börek de olur yaa üzülme yeter ki buraya yazabileceğin kadar az kaçamak yap en azından almazsın vermesende.

ya hep bu komşular arkadaşlar yüzünden ya biz gidiyoz ya onlar geliyo aha yarın yine bi arkadaşa gitcez benim dağ başına gitmem lazım mesela sincana :52:

kendime şöyle güzel bir sütlü nescafe yaptım aç aç onu içiyorum iyi geldi midem 2 gündür katı bişey görmüyor ama yarın sabah kahvaltı yapıcam ya kızlar bu hafta 70 kg olurmuym 70 olduğumda esencim bana yeni çizelge yapar mısın şekerim şimdi 70 olmayı bekliyorum ay bide 6 lı rakamları görsem çok mutlu olucam :16: .....

kendime şöyle güzel bir sütlü nescafe yaptım aç aç onu içiyorum iyi geldi midem 2 gündür katı bişey görmüyor ama yarın sabah kahvaltı yapıcam ya kızlar bu hafta 70 kg olurmuym 70 olduğumda esencim bana yeni çizelge yapar mısın şekerim şimdi 70 olmayı bekliyorum ay bide 6 lı rakamları görsem çok mutlu olucam :16: .....

inş canım inş
darısı benim başıma

olmaaazzzz. gezerken hasta değilsin demi. (tipik öğretmen repliği) 50 olacak. bugün yapmazsan faiziyle yarın yaparsın zaman böle... duyupta görüpte cezasını yapmayanın kaynanası ölsüüünnnn.

amiiiiin diycem ama boşver ölmesin kız sadece bize zararı dokunmasın yaşasın,çok acımasızsın accuk merhamet et be bacım.....söz bundan sonra olmayacak.......

saaaa-- yıl---- mazzz--- kaynanan ölür sonraa.
şirinlik muskasısımısın kızım sen güldürdün beni ya çok yaşa emiiiii......

ya hep bu komşular arkadaşlar yüzünden ya biz gidiyoz ya onlar geliyo aha yarın yine bi arkadaşa gitcez benim dağ başına gitmem lazım mesela sincana :52:

sincanda kim var kız? orayada gelmesin komşular aaa bak benim kaynanam orda söylerim ona bi musallat olur sana ordan da kaçarsın......

bu akşam anşaa ayşegül yok malatyayı geziyor sanırım hadi gel ayşegül cicilerini göster bize....

ayşen 34 canım sen kaç yaşındasın? geçmiş sayfalarda kızının doğum yaptığını yazmıştın merak ettim....

ya ben bura açıkken face e dalmışım da. sen facebook kullanıyomuydun?daha önce sormuş muyduuumm:26::26:
yok caNIM kullanmıyoruz face biz :25:
ne sorunlar sorma küçük büyüğü kıskanıyo...................................
sen neler yapıyosun bebiş yoktu demi senin............

evet canım yok bizim sıpa nazlı çıktı gelmiyo tedavilere ara verdik kilo verme marotonundayım işte :8:

maşallah canım darısı başımıza.........................

:nazar::nazar:Aynalar 15(bol alıntılı)
:nazar::nazar:selenay2002 10(bol alıntılı)
:nazar::nazar:irras 9
:nazar:triptofan 8(biraz azalmış)

takım dışından ;;;julia 3:nazar:
elifezgi 2 (5 alıntılı):nazar:

:44::44::50::50::50: anşaaa 2(10 mesaj alıntılı)
fdm 2(7 mesaj alıntılı)

:47::47::47::47::47:
gezmeci Roseberry 2 :20::20:
yoğun pinky 2 :20::20:
sopalık aysen 34 1 :41::41:

aaaaaa bir gün fazla giremedim cezayı aldım :52:

Back
X