- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #24.721
selam canım ne olsun biraz net biraz osman gidip geliyoz işte![]()
ben de net osman ve kitap 3lüsü arasında gidip geliorum:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım ne olsun biraz net biraz osman gidip geliyoz işte![]()
sağol canımamin canım inş
bensiz ne yapıyorsunuz facede bakıyım
geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur
Ben kendi okulumdayım canım şükür,bizde pek sorun yaşanmaz gibi geliyor,hayırlısı...
Ohhhh gel keyfim gel.Canım resimleri albüme ekliyorum şimdi,bakarsın
Müsliye bünyem alıştı,yürüyüşten geldim yalnızca 1 kase cacık yedim hafif olsun diye...
6 km yürüyüş yaptım yeni geldim,sayılmaz mı komutanım![]()
Roseberry,,pinkcat87, nev81 cezanızı söylüyimmi siz mi seçersiniz.Eki Görüntüle 189261
en iyisi siz 50 mekik ister peşin ister taksitle. hatta peşin fiyatına taksitle:))
aysen34 sen dee 50 mekik+ 3 şarkı eşliğinde tuğba özay ile fitness(süper bişey hem eğlenceli)
bu akşam anşaa ayşegül yok malatyayı geziyor sanırım hadi gel ayşegül cicilerini göster bize....
ayşen 34 canım sen kaç yaşındasın? geçmiş sayfalarda kızının doğum yaptığını yazmıştın merak ettim....
pinkcatcım miyaba cnm![]()
meraba canımmm nasılsın juliam:)
iyi akşamlar kızlar yavaş yavaş toplanıyor millet neler yaptınız bugün diyetler nasıl geçti,cumaya birinciyiz inşallah benden bu afta inşallah bir kilo gider de faydam olur.........
ailem sincanda canım
imm cnm napim özlüorum sizi arada sohbetinize katılmaya geliorum inş bi sakıncası yoktur![]()
yok kız ne sakıncası ben de seni çok özlüyorum yaa![]()
ahh canım benimm sen hep damlaama bak geliorum işte seni görünce damlıyorum topiğe kız![]()
ahh canım benimm sen hep damlaben de seni görünce seviniorm yaa..
![]()
ama nedense kıskandımmmm...
julia madem öle geri gel sen ya. Eda demekki sen olmadan buradan zevk almıyo.
ahaaaaa cemile hamileee...
Offf Aylin'le Soner beni sarsıyor ya,izlemiycem içim dolduahaaaaa cemile hamileee...
aaa gülçincim deme öle demesenin de yerin ayrı ben dee canım benim
![]()
Offf Aylin'le Soner beni sarsıyor ya,izlemiycem içim doldu![]()
ama nedense kıskandımmmm...
julia madem öle geri gel sen ya. Eda demekki sen olmadan buradan zevk almıyo.![]()
sincanda anan daha çok yedirir sana canım hahaha...........
canım annemi kaybedeli 8 yıl oldu ama sağolsun kız kardeşim iyi bakıyo ben eve gittiğim zaman
gizem sağol canım yapmışsın yoklamayı senin tarihlerin hangisi o haftada ben yaparım ...