Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda gelirsin iyi ki varsınız...

süslü seni kızlar ben dün aslının şimdi ki resmini gördüm hiiiç de öyle abarttığı gibi değil kilosu gayet güzeldi....bize naz yapıyor :79:

evet canım benimde çok sevdiğim ege türküsüdür...

aslının şimdiki hali nerde. facede mi burda mı ekledi. ben görmedim..hemen bakmam lazım:53: kaldırdın mı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız :71:
akşamki menüm
4 kaşık sade bulgur pilavı
3 kaşık türlü
3 kaşık yoğurt

az öncede 1 çay bardağı sütlü kahve
bi avuç leblebi :56:

sabah beri ruh gibi dolanıyorum ortalıkta şu kanama moralimi bozdu sabah kalkınca gidicem doktora bakalım ne diycek :59:

ah geçmişler olsun.yarında ben nöbetçiyim. üf ya nöbetçilik kadar saçma bişey var mı?öğretmen miyiz bekçi mi? çocuklara bişey olsa üstelik ordaki nöbetçi hemen soruşturma geçiriyor vs. neyse. kız ben yarın okuldan sonra velime gidecem. veli ziyaretleri yapıyorum ama onlar ziyareti ziyafete çeviriyolar. inşallah fazla bişe yapmaz.sabah bildirim yapıp giderim inşallah. regl olmadan 700 gram verdim demiştim ya. regl olunca değişti üfff. bu hafta takıma azcık faydam olacaktı bu regl de işi bozdu tek isteğim sabah tartıldıktan sonra sevinçle zıplamak. ay güzel bişe görünce tartıda tüm gün şarkı söylüyorum sevinçten.
Ben de nöbetlere birtek ben ifrit oluyorum sanıyordum.Ya çıldırıyorum Gülçin,zaten her kata bir nöbetçi öğrenci koysan büyüklerden zil çalar çalmaz girer herkes içeri,koşullanma bu zaten,zilin mantalitesi bu,bugün nöbetçiydim ben de,3 kat inip inip çıkmaktan topuklarım sancıdı.Bu milli eğitim camiası herşeyiyle fiyasko ya,deli oluyorum.
Kızlarrrr,bahar depresyonu geçiriyorum sanırım,ya da regl gecikmesinden,barut gibiyim :52:

merabaa kızlarrr...yemek bulaşık yeni oturdummm offf...bugünümm
sabah:2 dilim cavdar ekmaeği 1 domates 1 salatalık 2kk peynir
öğle:cacıkk salata çorba
akşam:1 tabak makarna...
kaptancımm ben bu akşam kilomu bildirip haftaya cumaya kadar izin istiyorum...kastamonudaki saldırıdan sonra ortalık iyce gerildi elazığa gitcem 3 gün ordayım uğrayamam muhtemelen 3 gün dendi ama bizim teşkilat belli olmazz arkadaşlar 1 hafta ordayız diyolarr....o yüzden cuma diyorum erken gelirsem hemen yanınızdayım ....

sende polismisin canım...
benimde dünden beri aklımda allahın belaları bir yetim daha kaldı geride bir eşin yüreğine daha yangın düştü bir ocak daha söndü çokk üzgünüm çokk :43:
vatana polise askere kalkan eller kopsun kendi başlarına yesinler inşlh :72:

aslı cevap vermedin ben kilo mu bildiriyorum yola çıkıcaz hazırlanmam lazım...81.1 giden 500 gr bence cok iyi...
kızımı bırkıcak bi allahın kulunu bulamadımm yerin dibine batsın şu gurbet ana yok baba yok gel desem gelemezler 10 saat yol her saat uçak bulamazsın...eşim rapor alcak yarın napiyimm yaa bide diyolar ki 2. ne zaman birini büyüttük ikincisi kaldıı...
canlarım öpüyorum sizi allaha emanet olunn özliycam hepicinizi...kendinize iyi bakınn..hoşçakalınnn...

kızlar gündüz burdaydım kimse yoktu annemin komşusu çağırdı oraya gittik daha önce bahsetmiştim bana ayyy ne kadar kilo almışsın diyen pis şişko komşuları annemin o gün bana bunları söylediklerinde giydiğim pembe elbisemi giydim giderken elbisem öyle bollaşmış ki ulaan biri de kilo vermişsin demedi maalesef bende bugün sofra hazırladılar diyet yapıyorum demedim küçücük haşlanmış patates haşlaması yedim yanımda da 5i1 yerde çay götürdüm demesinler mi aaaaa diyet mi yapıyorsun dediler bende bitki çayı içince diyet mi yapıyor oluyor insan dedim 2 2 daha 4 kadın kadını çekemiyor bunu çok iyi anladım...

aslı cevap vermedin ben kilo mu bildiriyorum yola çıkıcaz hazırlanmam lazım...81.1 giden 500 gr bence cok iyi...
kızımı bırkıcak bi allahın kulunu bulamadımm yerin dibine batsın şu gurbet ana yok baba yok gel desem gelemezler 10 saat yol her saat uçak bulamazsın...eşim rapor alcak yarın napiyimm yaa bide diyolar ki 2. ne zaman birini büyüttük ikincisi kaldıı...
canlarım öpüyorum sizi allaha emanet olunn özliycam hepicinizi...kendinize iyi bakınn..hoşçakalınnn...

camımmmm hayırlısıyla git gel inşallahh. sabır versin sana rabbim.

sende polismisin canım...
benimde dünden beri aklımda allahın belaları bir yetim daha kaldı geride bir eşin yüreğine daha yangın düştü bir ocak daha söndü çokk üzgünüm çokk :43:
vatana polise askere kalkan eller kopsun kendi başlarına yesinler inşlh :72:

evet canım bende polisimm ondan sordum geçen eşin polis mi diyee...dediklerin için çok içteeen bi aminnnnnnnn diyorum başkada bişey diyemiyorum...kaçıyorum ben seviyorum siziii görüşürüükk...:16:

kızlar gündüz burdaydım kimse yoktu annemin komşusu çağırdı oraya gittik daha önce bahsetmiştim bana ayyy ne kadar kilo almışsın diyen pis şişko komşuları annemin o gün bana bunları söylediklerinde giydiğim pembe elbisemi giydim giderken elbisem öyle bollaşmış ki ulaan biri de kilo vermişsin demedi maalesef bende bugün sofra hazırladılar diyet yapıyorum demedim küçücük haşlanmış patates haşlaması yedim yanımda da 5i1 yerde çay götürdüm demesinler mi aaaaa diyet mi yapıyorsun dediler bende bitki çayı içince diyet mi yapıyor oluyor insan dedim 2 2 daha 4 kadın kadını çekemiyor bunu çok iyi anladım...

hepsi değil ama böleleri de var. maalesef..

ayy evet sinir oluyorum öyle insanlara :57:
boşver iyice çıtır olunca istemeyrekde olsa dile getirecekler o zaman sende gerine gerine verdiğin kiloyu söylerisn :21::21:
evet canım bende polisimm ondan sordum geçen eşin polis mi diyee...dediklerin için çok içteeen bi aminnnnnnnn diyorum başkada bişey diyemiyorum...kaçıyorum ben seviyorum siziii görüşürüükk...:16:

anladım canım :34:
güle güle git gel canım allaha emanet :16:

bacım biliyosun görsellik dünyasındayız. sende biliyosun zaten facedede yazmışın iyi kafadan çok iyi kalça lazım bu devirde:9:gerçi görmedik ki kalçanı bi resim koymamışın boydan. neyse de sen icraata geç bakalım kilo vermeye başla da o zaman bizde icraata geçelim. eşimin arkadaşları var hakimi , hesap uzmanı..ankaradaa hemde. ya bişe sölüiycem bizim okulda 1 hafta formalite evliliği yapıp sonradan boşanan biri var yok mu ankarada böle tanıdığın. artık çok rastlanıyo. etik değil belki ama oralarda da yılların geçip gidiyo bi başına.bilemedim ben olsam ne yapardım demesi kolay tabi bana.formalite herif boşamazmış sonra.:9::9:

yok canım ya bana göre değil sahte evlilik

aslının şimdiki hali nerde. facede mi burda mı ekledi. ben görmedim..hemen bakmam lazım:53: kaldırdın mı

yok canım okulun sitesinden ama esra bence abartıyo ben çok kiloluyum :27:

canım tamam güle gül hayırlı yolculuklar

yok canım ya bana göre değil sahte evlilik

yok canım okulun sitesinden ama esra bence abartıyo ben çok kiloluyum :27:

canım tamam güle gül hayırlı yolculuklar

meraktan ölürümmmmm..ne sitesiymiş yaa yazaman mı.yada buraya ekle daha kolay değil mi.zayıfladıktan sonrada zayıf halini koyar başarı öykülerine yazarsın.

canım kıyamam ben sana işte bende istemedim uzaklara gitmeyi burda ayağıma diken batsa anam koşar oralarda ne yapacağım diye çok düşünüyorum ben gelirsem bana bırakırsın fıstığı,eşim eşyaları almış bugün yakındır gelmem...

bugün yediklerim sabah 1 tost domates salatalık çay

saat 4 de mamamı yemem lazımdı küçücük haşlanmış patates domates salatalık 5i1 yerde çay

akşam 2 kaşık bulgur 2 kaşık bezelye ve 2 kaşık yoğurt

acaba mamamı içsem mi ?karnım tok ama yada yarın devam ederim mamalarıma....

kızlar eşim buzdolabını.çam.mak.yatak odası takımını mutfak masasını almş yarında kanepe alacakmış ....

Kesinlikle canım.Hepsi değil ama çoğu öyle.Ben 12 kilo verdim,1-2 kişinin dışında vermişsin diyen ,farkeden olmadı ki bu mümkün değil.Bugün de okulda bayanlar gözümün önünde su böreği,etimek tatlısı ve pizza yediler.Ben müsli yedim ve için için dua ettim azim için Allah'a.Ama çok zor,hassaslaştım,nefsimle savaştım resmen.Ve işin ilginci 5 yıldır kimse böyle yemekler yemezdi öğle arasında,3 aydır böyle,ben diyete başladığım günden beri :51:

Kesinlikle canım.Hepsi değil ama çoğu öyle.Ben 12 kilo verdim,1-2 kişinin dışında vermişsin diyen ,farkeden olmadı ki bu mümkün değil.Bugün de okulda bayanlar gözümün önünde su böreği,etimek tatlısı ve pizza yediler.Ben müsli yedim ve için için dua ettim azim için Allah'a.Ama çok zor,hassaslaştım,nefsimle savaştım resmen.Ve işin ilginci 5 yıldır kimse böyle yemekler yemezdi öğle arasında,3 aydır böyle,ben diyete başladığım günden beri :51:

ben demek şeytana yakışırmış ama ben hiçbir arkadaşıma kilo alsa bile aaaaa ne kadar kilo almışsın gibi klişe bir cümle kurmadım,diyet yapıyorum diyen birine allah aşkına ölümü gör ye demedim,hamile yada doğum yapmış olanlarda ki millet bayılır bu gruba ne kadar şişmişsin diye, o okulunuzda ki densizlerin amacı çok belli ki senin azmini kırmak allah yardımcın olsun sen o kadar olgun bir insan ki onlara bir tavrınla bir bakışınla alt eder cevap verebilirsin buna inanıyorum,rabbim azmini daim sonucunda kilolarından vermeyi nasip etsin......:65:

Back
X