Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım ya bana göre değil sahte evlilik
Bir hadiste buyuruluyor:''Eşler birbirinin rızkı gibidir ve bu rızk levh-i mahfuzda yazılmıştır...''Velhasıl gökte nikah olmadan yerde olmaz.Ben de 30 yaşında ve bekarım.Ama Rabbim'in kusursuz yazgısına öyle güveniyorum ki,9 yıldır ne il içi ne il dışı kıpırdayamadığım bu orta çağ Anadolu'sunda bile kafes hayatı yaşamamın dahi Rabb'in bilip benim bilmeme acziyetine sahip olduğum bir hayrı olduğuna inanıyorum.
Gördüğün gibi durumumuzda bir fark yok,üstelik ailem 17 saat uzağımda,8 aydır kokularına hasretim.Şartları değiştiremiyorsak,o şartlara bakış açımızı değiştirmemiz gerekir.Ettiğimiz şikayet binevi isyanın kıyısından geçiyor ki,bu hem bizi hem yaşamımızı kabusa çeviriyor.Kahrın da hoş,lütfun da hoş demedikçe samimiyetle,kabuslar aydınlığa erişmez.Yazgıyı değiştirme gücümüz yok,ama kendimizi değiştirmek gücü elimizde...

Bir hadiste buyuruluyor:''Eşler birbirinin rızkı gibidir ve bu rızk levh-i mahfuzda yazılmıştır...''Velhasıl gökte nikah olmadan yerde olmaz.Ben de 30 yaşında ve bekarım.Ama Rabbim'in kusursuz yazgısına öyle güveniyorum ki,9 yıldır ne il içi ne il dışı kıpırdayamadığım bu orta çağ Anadolu'sunda bile kafes hayatı yaşamamın dahi Rabb'in bilip benim bilmeme acziyetine sahip olduğum bir hayrı olduğuna inanıyorum.
Gördüğün gibi durumumuzda bir fark yok,üstelik ailem 17 saat uzağımda,8 aydır kokularına hasretim.Şartları değiştiremiyorsak,o şartlara bakış açımızı değiştirmemiz gerekir.Ettiğimiz şikayet binevi isyanın kıyısından geçiyor ki,bu hem bizi hem yaşamımızı kabusa çeviriyor.Kahrın da hoş,lütfun da hoş demedikçe samimiyetle,kabuslar aydınlığa erişmez.Yazgıyı değiştirme gücümüz yok,ama kendimizi değiştirmek gücü elimizde...

ya esen sen nasıl bir insansın maşallah sana:nazar: evet ölüm ve nikah saati ne bir saniye öne ne bir saniye geri atılmaz bu rabbimin sözleri buna inanıp rabbimden hayırlısını istemek lazım bugün bütün arkadaşlarım için dua edicem bu gece hıdırellez rabbim gönlümüzde ki muratların hayırlısını versin illa değil hayırlı olması çok önemli hayırsızsa istemem ....

meraktan ölürümmmmm..ne sitesiymiş yaa yazaman mı.yada buraya ekle daha kolay değil mi.zayıfladıktan sonrada zayıf halini koyar başarı öykülerine yazarsın.

canım şu linkte 2. resim siyahlara bürünmüşüm bide çirkin çıkmışım yüz olarakta

Untitled

aynalar

ben iki haftadır burdayım nerdeyse ama hala kilo bildirimi yapamadım :44:
yarın kaça kadar yapılacak

canı yarın öğle 12 ye kadar

Kesinlikle canım.Hepsi değil ama çoğu öyle.Ben 12 kilo verdim,1-2 kişinin dışında vermişsin diyen ,farkeden olmadı ki bu mümkün değil.Bugün de okulda bayanlar gözümün önünde su böreği,etimek tatlısı ve pizza yediler.Ben müsli yedim ve için için dua ettim azim için Allah'a.Ama çok zor,hassaslaştım,nefsimle savaştım resmen.Ve işin ilginci 5 yıldır kimse böyle yemekler yemezdi öğle arasında,3 aydır böyle,ben diyete başladığım günden beri :51:

canım inana banada hep öyle gelirdi ben diyete başlayınca sanki ev arkadaşlarım daha güzel yemek yapar gibi inat yapıyorlarmış gibi gelirdi bence bu diyet psikolojisinden kaynaklanıyor :52:

canım ne güzel anlatmışsın ama insan oğluyuz işte herşeyi istiyoruz

ben demek şeytana yakışırmış ama ben hiçbir arkadaşıma kilo alsa bile aaaaa ne kadar kilo almışsın gibi klişe bir cümle kurmadım,diyet yapıyorum diyen birine allah aşkına ölümü gör ye demedim,hamile yada doğum yapmış olanlarda ki millet bayılır bu gruba ne kadar şişmişsin diye, o okulunuzda ki densizlerin amacı çok belli ki senin azmini kırmak allah yardımcın olsun sen o kadar olgun bir insan ki onlara bir tavrınla bir bakışınla alt eder cevap verebilirsin buna inanıyorum,rabbim azmini daim sonucunda kilolarından vermeyi nasip etsin......:65:
Amin canım benim,ağzına sağlık.Allah azmimizi lütfuyla daim eylesin.Yarın tartılma günü ahaliiiiiiii,ödem attırıcı çaylar içilsinnnnn :68:

aslım iste rabbimin hazinesinde herşeyin en güzeli var, sen yeterki rabbimden istemeyi bil rabbim gönlüne göre elbet verecek buna inan....

ya esen sen nasıl bir insansın maşallah sana:nazar: evet ölüm ve nikah saati ne bir saniye öne ne bir saniye geri atılmaz bu rabbimin sözleri buna inanıp rabbimden hayırlısını istemek lazım bugün bütün arkadaşlarım için dua edicem bu gece hıdırellez rabbim gönlümüzde ki muratların hayırlısını versin illa değil hayırlı olması çok önemli hayırsızsa istemem ....
Avam bir insanım canım :1: Niyetlerin de,fikirlerin de arafında kalmış öyle biri :50: Canlarım ben de sizlere dua edicem,Allah hayırlı yazgılar yazsın sevdiğini sevdirsin hepimize,ahireti bayram olanlardan eylesin diyeeee :16:
Evet canım,bu konuda da şu cümleleri titreyerek kabul etmiştim.Yüce Allah Hz.Davut'a nida ediyor:
''Ey Davud!Sen de diliyorsun,ben de.Ama hep,benim dediğim oluyor.Eğer benim dilediğime teslim olursan,sana senin dilediğini veririm.Yok teslim olmazsan;istediğin uğrunda yorulursun,ama yine BENİM DEDİĞİM OLUR...''
Hala her okuduğumda titrerim bu sözleri.Efkarlandım.Biraz da gülelim:
Bektaşinin biri hışımla cemaatin ortasına dalmış:''Ey cemaat,ben Allah'ı çözdüm''demiş.Ahali köpürmüş:''Sen kimsin de Allah'ı çözeceksin sefil''demişler.''Vallahi çözdüm ''demiş,''HEP ONUN DEDİĞİ OLUYO'' :1:
İşte öyle birşey :43:

kız görmedim hemen çıkmam lazımdı da. napim ya karın ağrımla uğraşıyorum.se napıyosun öğrencilerle aran nasıl

idare edioz canım ya.bi iyi bi kötü gecip gidio.ama ben çok bunaldım bu aralar.okuldan eve evden okula canım çok sıkılıyo..

canım şu linkte 2. resim siyahlara bürünmüşüm bide çirkin çıkmışım yüz olarakta

Untitled

canı yarın öğle 12 ye kadar

canım inana banada hep öyle gelirdi ben diyete başlayınca sanki ev arkadaşlarım daha güzel yemek yapar gibi inat yapıyorlarmış gibi gelirdi bence bu diyet psikolojisinden kaynaklanıyor :52:

kız yeni geldim 2. resme baktım. ama şu var sen değil:9: $DSC00114.webp

idare edioz canım ya.bi iyi bi kötü gecip gidio.ama ben çok bunaldım bu aralar.okuldan eve evden okula canım çok sıkılıyo..

ya sen yine iyi dayanıyosun. hem kurs hem okul. ben kuafördeki randevumu erteliyom bazen yorgunluktan ki bide kurs olsa haytta. ya ben çok çabuk yoruluyorum kansızlık var galib aondan.

günaydın kızlar. regl olmama rağmen 800 gr gitmiş ve ben 78 im.:66::66::66:
inşallah haftaya daha çok gidecek çünkü bu dönem sonunda genelde daha hafifiliyorum.Gizem bravo hem 6 da kalktığın hemde 1 kilo verdiğin için tebrikler:61::61:bu hafta 1. miyiz neyiz inşallah.

wow kızlar müthişsiniz ,ben 66.500 olmuşum giden 300 gr regl oldum bunada şükür......................

herkese günaydın,gece oğlan uyutmadı kafam sarhoş gibi ...

yeni tartıldım yeni kilom 70.4 yani tam 1 kg gitmiş hemde adetliyim ............

Back
X