- Konu Sahibi Pinarbartu
- #24.941
Bitanem bu kullanım günde 2 öğün olmak üzere 21 günlük.Ben 5. günümde merak ettim ve ölçtüğümde göğüsten 2,kalçadan 5 cm incelme olduğunu fark ettim,bir de 21 günün sonunda ölçüp sonuçları yazıcam sizlere.Ama baldır kısmı çok sıkan ve yağları belli eden giyemediğim pantolonumu giydim dün,çok farklı geldi bana da,arkadaşlara da.Yani etkisi müspet.esenn müsli nasıl gidioo incelme oranlarını yazsana...merak ettim kredi kartımın kesilmesini bekliyorum müsliye bende başlıycam bakalımm kilodan ziyade sıkılaştırması harika...çok ihtiyacım var sıkılaşmaya benimm...fiyatlarıda çok uygun ben senin kullandığın markaya baktım isim vermemeye calışıyoruz tabisii3,5 4 civarı ne kadar gidio bi paket...bide sadece müsli yazan bi ürün gördüm migrosta o 8 tl di...hangi çeşidini kullanıyosun sen şimdi?tamamen bi aydınlatıver bacım sen benii...aklıma düşürdün bu işi yapmazsamm olmaz şinci...
![]()
21 günde toplam,öğün başı 40 gram olmak üzere 1680 gr kullanılıyor.Paketler genelde markalara göre değişmekle birlikte 350-400 gramlık.Yani 4 paket müsli işimizi görüyor,ortalama fiyat 5-6 lira.Yani ortalama 25 liraya 21 günlük program elimize geçiyor.
Beslenme uzmanlarına göre bu müslilerin en iyisi NE-T-E'ninki,üzümlü fındıklı olanı.Ben onu bulamadım,bende DR...K...R'inki var.Ballı olanı,tadı harika hepsinin yulaftan dolayı.Her öğünde 40 gr müsli,150 ml süt ve yarım muzla tüketiliyor müsli.Ben kahvaltı öğünümü serbest yapıyorum,öğle ve akşam müsli yiyorum.Ayrıca kansere karşı da kuvvetli antioksiden,denemeni tavsiye ederim canım.