- Konu Sahibi Pinarbartu
- #25.021
bugün lahana yağımı sürdüm streç filmleri bağladım aman bir terletti anlatamam iş yaparken iyi oldu,çilek yağıda var karıştırıp beraber mi sürsem .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öneri:
Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
1. Takım Kabul / Red
2. Takım Kabul / Red
3. Takım Kabul / Red
4. Takım Kabul / Red
5. Takım Kabul / Red
7. Takım Kabul / Red
8. Takım Kabul / Red
9. Takım Kabul / Red
13. Takım Kabul / Red
14. Takım Kabul / Red
Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.
kızlar paylaşım topiğinde böyle bir öneri sunulmuş. fikirleriniz neler
bugün lahana yağımı sürdüm streç filmleri bağladım aman bir terletti anlatamam iş yaparken iyi oldu,çilek yağıda var karıştırıp beraber mi sürsem .....
selamlar canlar herkesler iyidir inşallah![]()
aslı sen onlara söyle ben çıkıorum deyince bende öyle yazdım hiçbir art niyetim yok asla seni kırmak istemedim kırdıysamda özür dilerim .....
kızlar ben şunu anlamıyorum 2 gün hiç kimse uğramıyor haberde verilmiyor aaaa biz yokken ne olmuş deniliyor ben anlayamadım devamlılık zorunluluğu yoksa bizde ara sıra gelelim ara sıra gelmeyelim ....
bırakıp giden değildir asıl terkeden,gidende bu yüzden gitmiştir zaten,,,,,,
birden aklıma bu söz geldi.......
aslı face in açık mı?
arkadaşalar lütfen aklımızı başımıza alalım giden arkadaşlar öyle istediler gittiler biz gelmelerini istedik ama bizi tercih etmediler bizim için durmak yola devam......
birşey söylemek istiyorum aslı kaptan olarak tavrını koymuştu julia aaaa ben bilmiyorum dedi gitti burdayken selamm yazıp çıkıyordu 1 gram vermedi çekti gitti güle güle arasıra gelip selam pinkcat yazıp çıkıyor buraya gelip bizi denetlemeye hakkı yok,geçenlerde takımımı değiştirdim kilo veriyorum demiş ay ne komik burası liposakşın mı yapıyor sıksaydın dişini verseydin takımın ne suçu var.....
bence kaptandan önce herkes çnce bir kendini sallasın aynı şekilde edada, ben buraya geldiğimden beri gram la kilo veriyor ama kimse edaya sen niye gram veriyorsun demedi,şunuda söylemek istiyorum burda kimse boşta gezmiyor herkesin hayat içinde meşguliyetleri var hepimizin işi gücü var herkes kendinden sorumlu önce çuvaldızı kendimize batıralım.....
gülçin utanmadın mı kız 1 dilim pasta yerkenyiyeni var yemeyeni var bak benimde canım dondurma istedi ama yememmmmmm
bugün zaten saatle beslenemdeim işler yüzünden ama fazla kalori almadım
300 twist çevirdim geldim,ama belimi ağrıttı kullanan var mı twist b faydası olur mu acaba şu simitler için...
esracık kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum. yani bence kaptan çok öenmli takım değiştirip kilo verenlerin nedeni o takıma ait hissetmek ve sorumlu hissetmek. takıma akrşı sorumluluk olursa ancak mutlaka kilo vermesi gerektiğini düşünür.yani bunu da sağlayacak olan takım üyeleri ve takım kaptanıdır. motivasyon çoook önemli. herkes disiplinli olursa problem yok. öle işte.
300 twist çevirdim geldim,ama belimi ağrıttı kullanan var mı twist b faydası olur mu acaba şu simitler için...
kızlar bişe soracam,
yağlı yemek yediğimizde hemen arkasından yeşil çay içersek o yağ vücuttan atılıyomu..
kalorili birşeyler yediğimizde üzerine marul gibi lifli birşey yediğimizde kilo almıyormuyuz....
bide tatlı şeylerin yanında süt içersek yağa dönüşmüyomu.....
ben bunları duydum ama hiç inandırıcı gelmiyolar doğruluk payı varmıdır................
Rica etsem biri bana son durumu özetleyebilir mi?Ayrıca hanımlar bu bir haftanın değil,6 hafta üst üste verilen emeğe ve takım üyelerine yapılan haksızlığa patlamaydı belirtiyim.
kızlar bişe soracam,
yağlı yemek yediğimizde hemen arkasından yeşil çay içersek o yağ vücuttan atılıyomu..
kalorili birşeyler yediğimizde üzerine marul gibi lifli birşey yediğimizde kilo almıyormuyuz....
bide tatlı şeylerin yanında süt içersek yağa dönüşmüyomu.....
ben bunları duydum ama hiç inandırıcı gelmiyolar doğruluk payı varmıdır................
banada inandırıcı gelmedi yeşilçay yağ sökücü değil kiyağlını üzerine içirilirse içilmiş olur bence
marul bağırsaklardan emilmiyor diye biliyorum ama kalorili bişey yediğmizde onun da faydası olmaz sanırım
evet mesela karadenizli bir komşumuz var baklavayla ayran ikram ederler,peygamber efendimiz (s.a.v) hrma yedikten sonra yoğurt yermiş birara bakıcam netten ne faydası oluyormuş...