Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün lahana yağımı sürdüm streç filmleri bağladım aman bir terletti anlatamam iş yaparken iyi oldu,çilek yağıda var karıştırıp beraber mi sürsem .....

gülçin utanmadın mı kız 1 dilim pasta yerken :27:yiyeni var yemeyeni var bak benimde canım dondurma istedi ama yememmmmmm :50: bugün zaten saatle beslenemdeim işler yüzünden ama fazla kalori almadım

Öneri:

Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

1. Takım Kabul / Red
2. Takım Kabul / Red
3. Takım Kabul / Red
4. Takım Kabul / Red
5. Takım Kabul / Red
7. Takım Kabul / Red
8. Takım Kabul / Red
9. Takım Kabul / Red
13. Takım Kabul / Red
14. Takım Kabul / Red

Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.

kızlar paylaşım topiğinde böyle bir öneri sunulmuş. fikirleriniz neler

kızlar bu konuda lütfen fikirlerinizi yazın bende cevap vercem. benim oyum kabul yönünde bu olay çocuk oyuncağına dönüşmemeli

bugün lahana yağımı sürdüm streç filmleri bağladım aman bir terletti anlatamam iş yaparken iyi oldu,çilek yağıda var karıştırıp beraber mi sürsem .....

lahana yağı kokuyor mu
çilek yağı göğüs büyütmek için sürülüyodu ya karnın büyümesin sonra :52:

selamlar canlar herkesler iyidir inşallah :71:

daha iyi olacaz inş canım sen nasılsın

aslı sen onlara söyle ben çıkıorum deyince bende öyle yazdım hiçbir art niyetim yok asla seni kırmak istemedim kırdıysamda özür dilerim .....

kızlar ben şunu anlamıyorum 2 gün hiç kimse uğramıyor haberde verilmiyor aaaa biz yokken ne olmuş deniliyor ben anlayamadım devamlılık zorunluluğu yoksa bizde ara sıra gelelim ara sıra gelmeyelim ....

bırakıp giden değildir asıl terkeden,gidende bu yüzden gitmiştir zaten,,,,,,

birden aklıma bu söz geldi.......

aslı face in açık mı?

canımm yazdığın yazıyı yeni gördüm çokk iyi niyetli olduğunu 3 haftada olsa anladım ben senin
:70:
az bir zamanda olsa bağ kuruluyo ben burdaki arkadaşlıkların geçici olduğunuda hiç düşünmedim
takıma yazmadığım zamanlar sorumluluk duygusundan rahatsız oldum..
benim sebebim takım kaptanıda değildi çünkü çok olmadı geleli..
sadece sen nev tript selinay çokca paylaşımda bulunuyodu...
bura berabersek artılarımızı eksilerimizi göstermemiz lazım diye düşünüyorum..

arkadaşalar lütfen aklımızı başımıza alalım giden arkadaşlar öyle istediler gittiler biz gelmelerini istedik ama bizi tercih etmediler bizim için durmak yola devam......

birşey söylemek istiyorum aslı kaptan olarak tavrını koymuştu julia aaaa ben bilmiyorum dedi gitti burdayken selamm yazıp çıkıyordu 1 gram vermedi çekti gitti güle güle arasıra gelip selam pinkcat yazıp çıkıyor buraya gelip bizi denetlemeye hakkı yok,geçenlerde takımımı değiştirdim kilo veriyorum demiş ay ne komik burası liposakşın mı yapıyor sıksaydın dişini verseydin takımın ne suçu var.....

bence kaptandan önce herkes çnce bir kendini sallasın aynı şekilde edada, ben buraya geldiğimden beri gram la kilo veriyor ama kimse edaya sen niye gram veriyorsun demedi,şunuda söylemek istiyorum burda kimse boşta gezmiyor herkesin hayat içinde meşguliyetleri var hepimizin işi gücü var herkes kendinden sorumlu önce çuvaldızı kendimize batıralım.....

esracık kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum. yani bence kaptan çok öenmli takım değiştirip kilo verenlerin nedeni o takıma ait hissetmek ve sorumlu hissetmek. takıma akrşı sorumluluk olursa ancak mutlaka kilo vermesi gerektiğini düşünür.yani bunu da sağlayacak olan takım üyeleri ve takım kaptanıdır. motivasyon çoook önemli. herkes disiplinli olursa problem yok. öle işte.

300 twist çevirdim geldim,ama belimi ağrıttı kullanan var mı twist b faydası olur mu acaba şu simitler için...

benim koşu bandının kenarında twist ve titreşim kemeri var. kemeri aerada kullanıyorum ama twist bel inceltiyor diye duydum. bende zaten basen gemiş onun için çevirmiyom tipsiz olmayım diye.

kızlar bişe soracam,

yağlı yemek yediğimizde hemen arkasından yeşil çay içersek o yağ vücuttan atılıyomu..

kalorili birşeyler yediğimizde üzerine marul gibi lifli birşey yediğimizde kilo almıyormuyuz....

bide tatlı şeylerin yanında süt içersek yağa dönüşmüyomu.....

ben bunları duydum ama hiç inandırıcı gelmiyolar doğruluk payı varmıdır................

bence 6 ay iyi bir süre takıma girecek olanlar için caydırıcı ceza olur herkes bir takıma girerken çıkma konusunda biraz düşünür diye acizane fikrim....

esracık kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum. yani bence kaptan çok öenmli takım değiştirip kilo verenlerin nedeni o takıma ait hissetmek ve sorumlu hissetmek. takıma akrşı sorumluluk olursa ancak mutlaka kilo vermesi gerektiğini düşünür.yani bunu da sağlayacak olan takım üyeleri ve takım kaptanıdır. motivasyon çoook önemli. herkes disiplinli olursa problem yok. öle işte.

canım zayıflama takımlarının işlemesi için belli görevler var bunlarıda yapmak için karışıklık olmasın diye kaptanlar var. bunun dışında diğer üyelerden hiç bir fark yok. eğer durmadan motive eden arkadaşlarını her yılmaya başladığında onu ayağa kaldırabilen biri olması için mükemmel olması lazım ve kilo sorunu olmaması lazım. şimdi ne alaka diye bilirsin. çünkü bende sizden biriyim. bende bu sorunu yaşıyorum. beni her zaman dimdik bulamazsınız. biz burda bu kilo sorunumuz olduğu için burdayız. siz neler hissediyorsanız ne güçlük çekiyorsanız bende aynısını çekiyorum. benim süper güçlerim yok ki. eğer kaptanlar böyle olmuş olsalardı. takımlar durmadan kaptan değiştirirdi. çünkü eski kaptanlar mezun olmuş olurdu bu hızla bu güçle.
bence önce kaptanlık kelimesine bi anlam getirelim başka olaylar için farklı anlamda olabilir. ama kilo konusunda daha farklı olduğunu düşünüyorum. bu durum hepimizi gün geldi canımızı acıttı gün geldi alay edildik. o yüzden çok duygusalız, kırılganız. başak bir alandaki kaptanlıkla burdakini bir tutamayız. ben o kadar güçlü değilim. o kadar güçlü olsaydım. zayıflama takımında işim olmazdı. bence ben ayak işlerine bakıyorum burda o kadar sizin ne kadar motiveye ihtiyacınız varsa benim sizden daha ihtiyacım var canı bilmem kendimi anlatabiliyor muyum

300 twist çevirdim geldim,ama belimi ağrıttı kullanan var mı twist b faydası olur mu acaba şu simitler için...

twistin hangi çeşit canım
bendede var koşu bandının yanında gelmişti yere koyuyosun yakalar sütte döndürüyosun :1:
evet bel inceltiyomuş :34:
benimde 8 9 kilo verdim ama hala simitin duruyo :57::57:

kızlar bişe soracam,

yağlı yemek yediğimizde hemen arkasından yeşil çay içersek o yağ vücuttan atılıyomu..

kalorili birşeyler yediğimizde üzerine marul gibi lifli birşey yediğimizde kilo almıyormuyuz....

ben bunları duydum ama hiç inandırıcı gelmiyolar doğruluk payı varmıdır................

canım yeşil çay iyidir vücut için ama bu kadar etkili olduğunu düşünmüyorum.
marul hiç mantıklı gelmedi.
tatlı şeyin üstüne ne içersen iç yağa dönüşür

Rica etsem biri bana son durumu özetleyebilir mi?Ayrıca hanımlar bu bir haftanın değil,6 hafta üst üste verilen emeğe ve takım üyelerine yapılan haksızlığa patlamaydı belirtiyim.

kızlar bişe soracam,

banada inandırıcı gelmedi yeşilçay yağ sökücü değil ki :52:yağlını üzerine içirilirse içilmiş olur bence

marul bağırsaklardan emilmiyor diye biliyorum ama kalorili bişey yediğmizde onun da faydası olmaz sanırım

evet mesela karadenizli bir komşumuz var baklavayla ayran ikram ederler,peygamber efendimiz (s.a.v) hrma yedikten sonra yoğurt yermiş birara bakıcam netten ne faydası oluyormuş...

banada inandırıcı gelmedi yeşilçay yağ sökücü değil ki :52:yağlını üzerine içirilirse içilmiş olur bence

marul bağırsaklardan emilmiyor diye biliyorum ama kalorili bişey yediğmizde onun da faydası olmaz sanırım

evet mesela karadenizli bir komşumuz var baklavayla ayran ikram ederler,peygamber efendimiz (s.a.v) hrma yedikten sonra yoğurt yermiş birara bakıcam netten ne faydası oluyormuş...

süt ve yoğurdun kilo vermede çok etkili olduğunu uzmanlar açıklmaıştı
herhalde o sebepten öyle deniyor :26:

Back
X