- Konu Sahibi Pinarbartu
- #25.261
canım hangi siteden yaptın
lilipie denedin ticker factory de denedim beceremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hangi siteden yaptın
lilipie denedin ticker factory de denedim beceremedim
Kaptan nerüyon bacım,nöbetci misin?
öğlen taze fasulye ve çorba yanına yoğurt yicem şimdi 5i1 yerde çay demledim onu götürüyorum![]()
hoşgeldin canım,eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan azimliysen paylaşımım bol olur takımı sallarım diyorsan neden olmasın ......
starlicya35, emidaf kızlar tekrardan aramıza hoş geldiniz. inş hep beraber istediğimiz hedeflere ulaşacağız. son zamanlarda benden kaynaklı takım olarak kötü bir zaman geçiriyoruz. ama aklım başıma geldi sizlerinde yardımıyla hepimiz başarıya ulaşacağız. size kısaca kuralları anlatayım
1. her gün paylaşım yapmak zorunludur. haftada 3 gün paylaşım yapmadığınızda diskalifiye olursunuz.
2. her gün yediklerinizin listesi yazılacak, yaptığınız sporlar yazılacak.
3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecekseniz bir gün önce perşembe akşamı kilo bildirimi yapılacak.
4. izine ayrılmak istediğinizde kesin günü belirteceksiniz. söylediğiniz gün gelmediğinizde yine diskalifiye edileceksiniz.
5. bir hafta deneme süresi var. sizin kararlılığınızdan, paylaşımlarınızdan memnun olduğumuzda takıma alınacaksınız. yani bu hafta listeye alınmazsınız. deneme süresinde olduğunuz için. gelecek cuma listeye gireceksiniz
kısaca kurallar bunlar sormak istediğiniz sorular var mı kızlar
canım ticker factory de olur. sen istersen bana gönder kopyaladığın şeyi ben onu düzeltip sana göndereyim.
anlaşıldı patron
ama ben şu cetvel olayını çözemedim![]()
peki biz yinede yarın itibari ile yediklerimi v.s yazabilirmiyiz yani deneme süresindeyiz ya onun için birde kilomuzu cuma günü yazacakmıyız![]()
anlaşıldı patron
ama ben şu cetvel olayını çözemedim![]()
sevgili rakibem çok yeme günde haaa..Slm kızlar hepinize sabah ,1 dilim ekmek ,1 dilim salam yedim
ara 1 bardak ayran
öğlen arkadaşımda gündeyim salata ağırlıklı takılmayı düşünüyorum inşallah...
Akşamda yağsız kabak yemeği yoğurtlu,belki yarım kase çorba
öpüyorum sizi akşama görüşürüz...............
canım önceki sayfada sana cevap yazmıştım
h.bulduk sonunda sesimi duyan olduaranıza bende katılabilirmiyim acaba yer varmı :26: bende diete başlayıp bir türlü sonunu getiremeyenlerdenim:84:
bak sadece http...............png aralığını kopyala o zaman olacakkızlar cetvel yapamadım yaaa
yaptım da uygun değil diyo hepp
görürsün görürsün hiç merak etme.. bu işte en öenmli şey sabır.. sakın hergün tartılma.. sadece haftada bir gün..kiloları aylar süren yemelerle alıyoruz ama istiyoruz ki 1 haftada gitsin.. sabırlı ol 55i bile görürsün kuzucanım sende hoşgeldin sefa geldin..insan kesinlikle tek başına yapamıyor.. doğumdan sonra en az 4 kez diyete girdim ama olmadı.. sonra burayla tanıştım ve hiç bırakmadım hem burayı hem diyeti..sende takıl bize zayıfla.. boylarımız aynı ben 77 kilo ile başlamıştım.. buralar sayesinde şimdi67yim.. bak senle çok şeyimiz benziyor.. bi de adaşız galibaaa
sende çizelge yap ve bol paylaşım.. fayadasını görceksin bak kız
h. bulduk teşekkür ederim ne güzel zayıflamışsınız acaba ben 65 görebilecekmiyimneler yapıyosun paylaşabilirmisin bide ben daha yeni üye olduğum için burayı kullanmayı bilmiyorum mesajıma cevabı bile daha yeni buldum çizelge nasıl hazırlıycam offf yani biraz fazla oldu isteklerim ama lütfen bana yardım ett kimseyi tanımıyorum burada çünki
![]()
görürsün görürsün hiç merak etme.. bu işte en öenmli şey sabır.. sakın hergün tartılma.. sadece haftada bir gün..kiloları aylar süren yemelerle alıyoruz ama istiyoruz ki 1 haftada gitsin.. sabırlı ol 55i bile görürsün kuzu
[sıze="3"]esra ayrılmayı düşünyorum felan demişsin.. Sakın ne düşün ne de bir daha ağzına al.. Valla beddua ederim bak 150 kilo ol diye karışmam haaaaa[/sıze]
sabırlı olmam lazımda haziranın 25 de çocukluk arkadaşımın düğünü var ve bennn o zmanaa kadar kilo verip düğünde harika gözükmeliyimAma iyiki buraya gelmişim kendimi daha iyi hissetmeye başladım cvp alınca azimli ve sabırlı olucam ve sabah kaltığımda bütün abur cuburlara veda etmiş olucam ve busefer kesin veda edicem
. Ve tartılmıycam doğru ben neredeyse hergün tartılıyodum :106:
canım ismin nedir,bende çok abur cubur yiyen biriydim ama buraya geldiğimden beri ağzıma sürmüyorum ve alıştım artık canımda istemiyor sanırım fazla kilon yok sağlıklı bir şekilde vereceksin takıl buraya kurtul kilolarından....[/QUOT
ismim fadik ne güzel kurtulmuşsun canım yaa valla darısı başıma inş. ben sınav zamanında bi, alıştım dahada bırakamıyorum yani yemek çok yemem ama abur cubur felaket yerim:84: hayatım boyuncu hiç 60 kilonun üstüne çıkmamıştım ama şimdi 74 oldum offf hedefim 60 benimde
ama yookkkk artık inanıyorum burda sayenizde ve desteğinizle başarıcam inşallah![]()