- Konu Sahibi Pinarbartu
- #25.281
ara öğünümde meyve yemeyi düşünürken kayınpederim oğluma tavuk kokoreç göndermiş. ona yedişrirken ben de yedim :18: akşama küçük bi kase k flakes yicem artık:97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu arada daha öncede sölemiştim yeni üye olduğum için siteyi kullanmayı pek bilmiyorum .bu çizelgeyi nasıl hazırlıycam bana yardımcı olurmusunuz acaba![]()
bende çözemedim cetvel olayını daha doğrusu bulamadım bile acaba nerden buldun söylermisin canım :79::79:
[sıze="3"]esra ayrılmayı düşünyorum felan demişsin.. Sakın ne düşün ne de bir daha ağzına al.. Valla beddua ederim bak 150 kilo ol diye karışmam haaaaa[/sıze]
sabırlı olmam lazımda haziranın 25 de çocukluk arkadaşımın düğünü var ve bennn o zmanaa kadar kilo verip düğünde harika gözükmeliyimama iyiki buraya gelmişim kendimi daha iyi hissetmeye başladım cvp alınca azimli ve sabırlı olucam ve sabah kaltığımda bütün abur cuburlara veda etmiş olucam ve busefer kesin veda edicem
. ve tartılmıycam doğru ben neredeyse hergün tartılıyodum :106:
kız tövbe de allah korusun,doktoruma gittim egzersiz hareketleri verdi beli kuvvetlendiren,oğlanı parka götürdüm yavrum deliler gibi oynadı geldik yusufa yemeğini yedirdim bende çorba ve küçük bir biber dolması yedim akşama taze fasulye yerim artık.....
Eliptik bisikletim var kullanayım dedim yok daha değil dedi ama ben birazdan kullanıcam...
Fdm sen ne yapıyon bacım ayşen yok bugün akşama gelir.....
Aslı benim hedefim 60 kilo ........
canım ismin nedir,bende çok abur cubur yiyen biriydim ama buraya geldiğimden beri ağzıma sürmüyorum ve alıştım artık canımda istemiyor sanırım fazla kilon yok sağlıklı bir şekilde vereceksin takıl buraya kurtul kilolarından....[/QUOT
ismim fadik ne güzel kurtulmuşsun canım yaa valla darısı başıma inş. ben sınav zamanında bi, alıştım dahada bırakamıyorum yani yemek çok yemem ama abur cubur felaket yerim:84: hayatım boyuncu hiç 60 kilonun üstüne çıkmamıştım ama şimdi 74 oldum offf hedefim 60 benimde
ama yookkkk artık inanıyorum burda sayenizde ve desteğinizle başarıcam inşallah![]()
fadikle kilo bakımından aynısınız ikinizi rakip olsanıza birbirinizle yarışın. motiveniz daha çok artar hem.
ara öğünümde meyve yemeyi düşünürken kayınpederim oğluma tavuk kokoreç göndermiş. ona yedişrirken ben de yedim :18: akşama küçük bi kase k flakes yicem artık:97:
ne kadar yedin peki miktarı önemli
lahana yağımı sürdüm streç filmle bir güzel sarıldım 35 dakika eliptik bisiklet kullandım bir güzel ter attım astım ilacımı almamıştım tıkandım,şimdi 5i1 yerde çay içeceğim.......
oohh maşallah
afiyet olsun canım
fadik bende yapmayı bimiyorum takımdan ayrılan bir arkadaşım sağolsun o yapardı bana bend ehiç anlamam akşam kaptan gelince yardımcı olur.......ben bilmediğim için stikerımı değiştiremedim geçen hafta 70.4 gramdım öyle kaldı.....yaş kaç
ne kadar yedin peki miktarı önemli![]()
normalde yediğimin 4te biri kadar yedim..
linki yapıştırdım çizelge yazan yere ama formata uygun değil diye uyarı veriyo sürekli ne yapmama gerekir acaba
aaaa olmuuuşşşşşşş
çoook teşekkürleerrrrr
peki güncellemeyi nasıl yapıcamm
canım güncellemeyi sanki baştan yapıyormuş gibi yapacaksın. ben yardım ederim o zamanda yeter ki sen zayıfla![]()
ilk güncellemeyi cuma yapıcambak görr
bu arada sizler de biraz kendinizi tanıtsanız ne güsel olur...
canım boyunu şimdiki kolunu, hedef kilonu söyle ben hazırlayım
canımmm çok sağol valla boyum 1,65 kilom 74 :84:
canım boyunu şimdiki kolunu, hedef kilonu söyle ben hazırlayım
heyacandan hedef kilomu yazmayı unutmuşumhedef kilom 60 inşallah
bu arad çok sağolun gerçekten mesajlarıma cevap geldikçe okadarrrrrrrr mutlu oluyorum ki şimdiden motive oldum vallaaa![]()
Mucizevi zayıflama tüyoları
SOĞUK YİYECEKLERİ OLABİLDİĞİNCE SIK YİYİN / Soğuk bir biftekle sıcağın kalorisi aynıdır. Ancak soğuk biftek yediğinizde 37 derece olan vücut sıcaklığınızda onu yakmak için harcadığınız kalori, sıcak yediğinizde olduğundan daha fazladır.
SOĞUK İÇECEKLER İÇİN / 4 derecedeki buzdolabından alarak içtiğiniz iki litre suyun vücut sıcaklığınıza uyum sağlaması için bile 60 kalori harcayabilirsiniz.
BUZ EMİN / Buz emme alışkanlığı edindiğinizde ve buzu çeşitli aromalarla tükettiğinizde 60 kalori kaybediyorsunuz.
SOĞUK DUŞLA ZAYIFLAYIN! / 25 derecelik suyun altında vücudunuz iki dakikada yaklaşık 100 kalori harcar! Soğuk duşun altında saçlarınızı ıslatmadan kan dolaşımınızı artırarak 3 km’lik yürüyüşte harcadığınız kaloriyi harcayabilirsiniz.
YÜRÜYÜN / Egzersiz amaçlı yapılan yürüyüş kalori yakarak kilonuzu korumaya yardım eder.
MÜMKÜN OLDUĞUNCA AYAKTA DURUN / İki bacağınıza eşit yük vererek dik pozisyonda ayakta durmak harcadığınız enerjiyi artırır, metabolizmayı hızlandırır.
HER YEMEKTE SU İÇİN / Çocukluğumuzda duyduğumuz ‘yemek yerken su içme!’ nasihatını unutun. Yemek yerken su içmek mideyi şişirir ve doygunluk hissi yaratır. Alınan besinleri sulandırır, emilimini kolaylaştırır.
alıntı
yaz gelse de soğuk su içsek bende tam tersine yazın ılık içerdim o daha çok zayıflatır gibi gelirdi hataymış
fadik bi dk canım yapcam çizelgeni
aslı benim boyum 160 cık şekerim ....
ben esra,34 yaşında 2 yaşında bir erkek çocuğu annesiyi maalesef hamileyken yaşadığım olumsuzluklardan dolayı 35 kilo aldım 60 kiloyla hamile kaldım 95 le doğuma girdim 2 aydır diyetteyim hdefim 60 kilo olmak....
canım benim çok sağol uğraştığın ve ilgilendiğin için![]()
aslı benim boyum 160 cık şekerim ....
/QUOTE]
canım senin ki hazır
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w48oCXG/weight.png