Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende iş güç uğraşıyorum malatyaya gideceğim ya hazırlık yapıyorum.......

gitte yerleş artık. müstakbel kaptan. diyetisyeni napacan. maltyada gitmeden diyetisyeni de ayarla. en önemli şey:) ekmekden sudan öenemli. bu arada kızlar siz ebni kaptan yard. seçtiniz ama ben kaptan olamdığı zaman bildirim yapamam. o saatte okulda oluyorum üstelik cumalarıda nöbetçiyiimm.onun için ev hanımı olanlardan özellikle gönüllü olan varsa benden devaralabilri miii?lüffeeennn.

afiyet olsun canım ama sigara olmamış :20:
ip atlarken komşular şikayetçi olmuyorlar mı yoksa müstakil mi evin canım
6 katlı bir apartmanda oturuyorum 10 daire var :9:
benim evin altı market o yüzden şanslıyım at koşturabilirim yane :9:
kız nerelerdesin sen. ipi nerde atladın bacım. konu komşu yokmu sende.

burdayım canım denk gelemedik bugün babam bendeydi akşamdan sonra onunla oturduk ondan giremedim :34:
ip olayınıda yukarda anlattım :1:

senide döverimmm heeeee :47:
ne gitmesi biz burdayız gitmedik hedefime ulaşmadanda gitmemeye kararlıyım sende burdasın
alerjin içinde çok geçmiş olsun fazla takılma ama izne felanda çıkma :38:

gülçinn gelmişisn kuzu :16:
naber nasılsın

ay yarın dayımların mevlüdü var napcam bilmiyorum yaaa nasıl yapsam öğlen yemek yemesem evde orda yesemmi
yiyene kadar orda 4 olur saat herhalde...zaten pilavlı olucak tavuk veya eti yemiyorum zaten ama
pilav :27:

tamam kızlar

2 kere üst üste kilo verilmediğinde yada alındığında her takıma gidip ben 14. takımın üyesiyim. pisboğazın tekiyim. bu hafta kilo veremedim ya da aldımdiye yazsın

her gün 7 mesaj yazmak zorunlu olsun. bu kurala uyulmadığında yine her takım gezilerek üstüme düşen görevi yapamadım cezalıyım diye yazsın

uygun mu ya da sizin varsa fikirleriniz neler

11.05.2011 mesaj sayısı

aynalar - 65
pinkcat87 - 11
triptofan - 22
roseberry - 31
irras - 5
fdm - 5
selinay2002 - 24
aysen_34 - 21
emidaf - 27
starlicya35 - 15

yukarda öneri sundum ama birkaç kişi dışında cevap gelmedi. demokrasiden diktatörlüğe geçiyorum :52:
bu kurallar artık yürürlükte. her gün 7 mesaj yazmak zorunludur.
yapılmadığı taktirde her takım gezilerek üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım denilecek. dünkü mesaj sayılarını yazdım. ama bu kurallardan haberi olmayanlar olabilir o yüzden bu günden itibaren başlıyoruz.

çoğu zaman kaptanlık görevi ile ilgili fikrinizi almam gerektiğinde ya gözden kaçıyor ya da çok geç cevap geliyor. bir kaç kez mesaj yazıyorum olmuyor en son özel mesaj atıyorum. bu durumu kolaylaştırmak için kırmızı rengi kullanmak sadece kaptan ve yardımcısına ait olsun. onların dışında kimse kırmızı rengi kullanmasın yazısında. kırmızı renk önemli yazı anlamında olsun. vaktiniz olmadığında geçmişi okuyamayacaksanız bile sayfalara tek tek göz atın kırmızı yazı görüldüğü zaman o mesajı okuyun. böylelikle işlerin yürümesi kolaylaşsın

günaydııınn.. ooo kararlar alınmışş... hergün 7 mesaj haaa... ben söz veremem. 2 küçük oğlum var benim.. :( isterseniz çıkarın beni gruptan.. :69:

kötü başladım bu sabaha....

parça parça yazayım da mesaj sayım çok olsun :9:

dünkü menmü şöyle yazayım dün çok parça parça oldu

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek arası 1 dilimince kaşar ve beyaz peynirli tost

ara
1 muz ( oğlana soydum. yemeyince yemek zorunda kaldım :69:

öğle
1 tabak kıymalı çalı fasulye
1 kase yoğurt
yarım dilim tam tahıllı ekmek

ara
tavuk kokoreç :1: geniş bi ara oldu

akşam
1 kase k flakes yarım bardak sütle

ara
1 avuç dolusu leblebi

gün boyunca 3 ltye yakın su içtim

leslie ile 2 mil yürüdümm

günaydııınn.. ooo kararlar alınmışş... hergün 7 mesaj haaa... ben söz veremem. 2 küçük oğlum var benim.. :( isterseniz çıkarın beni gruptan.. :69:

kötü başladım bu sabaha....

canım sen baştan yenilgiyi kabul ettin o zaman sana şöyle bir teklifim olsun zaten 4 kilo fazlan var fazla değil ekmeği kesersen, saat 7 den sonra bişey yemezsen ve hergün yürüyüş yaparsan inan bak o kilolar gidecek

kurallara uyamam diyorsan takıma girme ama istediğin zaman paylaşımda bulunabilirsin sana elimizden geldikçe yardımcı oluruz. sakın bana kırılma eninde sonunda bu bir yarışma ne kadar kilo verirsek bizim için o kadar iyi bu yüzdende özellikle bundan sonra buna dikkat edecem
inş beni anlamışsındır canım

günaydın demeden hemen kuralları yazdım darbe gibi oldu :27:
günaydın kızlar kahvaltım şöyle

1 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz yeşil çay
yarım domates
yarım salatalık
kk kadar peynir
3 yeşil zeytin

starlicya35 10 dk geçmeden mesaj atamıyorum bende bbcode diye geçiyor sen hepsini kopyala gönder öğlen geldiğimde bakarım canım

kızlarrr hepinize günaydınn :8:
dün baya kararlar alınmış sanırım ne güzel oley oleyy:13: kararlardan sadece günde 7 mesaj atmak zorunlu olanı gördüm başka neler var kusura bakmayın kızlar ama burayı kullanmayı daha yeni öğreniyorum:38:

günaydın demeden hemen kuralları yazdım darbe gibi oldu :27:
günaydın kızlar kahvaltım şöyle

1 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz yeşil çay
yarım domates
yarım salatalık
kk kadar peynir
3 yeşi

starlicya35 10 dk geçmeden mesaj atamıyorum bende bbcode diye geçiyor sen hepsini kopyala gönder öğlen geldiğimde bakarım canım

günaydın canım..........................

kızlarrr hepinize günaydınn :8:
dün baya kararlar alınmış sanırım ne güzel oley oleyy:13: kararlardan sadece günde 7 mesaj atmak zorunlu olanı gördüm başka neler var kusura bakmayın kızlar ama burayı kullanmayı daha yeni öğreniyorum:38:

bide 2 hafta kilo veremezsen o zamanda ceza var :60:

kızlar günaydın ya desenize ben diskalifiye olucam o zaman bütün takımlar beni tanır:1::1::1::1:

olmazsın canım niye olacaksın 7 mesaj neki atılır...................

arkadaşlar öğlen çaya çağırıyo beni bu arkadaşlar yakacak beni hehehehe..............

biride tutturdu isveç diyeti yapalım diye,yazıp getirmiş çok az yeniyo yapan varmı ya deniycem ama yapamıycam sanırım.............

günaydın canım..........................

bide 2 hafta kilo veremezsen o zamanda ceza var :60:

olmazsın canım niye olacaksın 7 mesaj neki atılır...................

inşallah canım ya öyle diyetler deneme ya ben bir yerde duymuştum kadın ayılıp bayılıyormuş birden yüklenince

kızlar sabah kahvaltımı paylaşıyorum sizinle:42:

tabiki uyanır uyanmaz 2 bardak ılık suyum:)
1 k.k kadar beyaz peynir
2 adet köy biberi
2 dilim kepek ekmeği
1 adet çeri domatesi
şekrsz çay
kızlar bu arada 40 dakikada yürüdüm işe gelmek için :64::64::64::64:

kızlar sabah kahvaltımı paylaşıyorum sizinle:42:

tabiki uyanır uyanmaz 2 bardak ılık suyum:)
1 k.k kadar beyaz peynir
2 adet köy biberi
2 dilim kepek ekmeği
1 adet çeri domatesi
şekrsz çay
kızlar bu arada 40 dakikada yürüdüm işe gelmek için :64::64::64::64:

emidaf sen yeni geldin sanırım hoşgeldinnn

Back
X