Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrr hepinize günaydınnn hafta sonu amannn dikkat diyim kızlar kahvaltılar felan:30:
hemen sabah kahvaltımı paylaşıyorum:42:
kalakar kalkmaz hemen 2 bardak ılık suyum
4-5 adet kuru altın çilek (aktardan aldım tadi müthiş) akabinde yine 1 bardak suyum
k.k kadar beyaz peynir
çeri domatesim
şekersiz çay
1 tanede poğaça(ablam walla zorl a yedirdi kızlar):84:

ve şimdi spora başlıyorum kızlarrrrrrrrr

:8::8::8::8:

günaydın takım arkadaşlarım.ben az önce uyandm:) neler yapıyosunuz bakalım.ya ben şu her sayfada sürekli çıkan reklam penceresine uyuz oldum yaaaaaaaaa

günaydın takım arkadaşlarım.ben az önce uyandm:) neler yapıyosunuz bakalım.ya ben şu her sayfada sürekli çıkan reklam penceresine uyuz oldum yaaaaaaaaa

günaydın canım al benden de o kadar berbat bişey
ben uyandığımda 8 e geliyordu kahvaltımı 8 de yaptım öylesine takılıyorum

herkese iyi haftasonları,biz babamlar kahvaltıya gelecek diye kahvaltı yapmadık masa hazır bekliyoruz hiç acıkmadım ..........

bugün sahile iniceğiz deniz havası iyi gelir.....

herkese iyi haftasonları,biz babamlar kahvaltıya gelecek diye kahvaltı yapmadık masa hazır bekliyoruz hiç acıkmadım ..........

bugün sahile iniceğiz deniz havası iyi gelir.....

ay ne güzel denizi olan yerlerde yaşayanlara çok özeniyorum ama gidincede 10 günden fazla kalamıyorumm

kızlarrr çok yoruldum yaaa temizlik yapıyoruzzz ablam geldi camlar felan :84::84:akşamda anneme gidicezz :64::64:
öğle yemeğimi paylaşıyorum kızlar:42:
çeri domates, 2- 3 tane biber 2 dilim k.ekmeği bol suuuu yanında

arada gelmeye çalışıyorum temizliğin bitmesi lazımm ablam başımda:26::26:

ne bu suraaat ......

ya kimse yok sıkılıyorum haftasonlarını sevmiyorum eskiden tv karşısına geçer abur cubur yerdim ee şimdi abur cuburda yok sıkıldım ben

kızlarrr çok yoruldum yaaa temizlik yapıyoruzzz ablam geldi camlar felan :84::84:akşamda anneme gidicezz :64::64:
öğle yemeğimi paylaşıyorum kızlar:42:
çeri domates, 2- 3 tane biber 2 dilim k.ekmeği bol suuuu yanında

arada gelmeye çalışıyorum temizliğin bitmesi lazımm ablam başımda:26::26:

kolay gelsin canım

selamlar kızlar ayyy iki arada bir derede geldim deidm şimdi bunlar kaynatır listeyi tutamam :9:

sabah doktora gittik erkenden eşimle doktorun migreni tutmuş çok fenaymış hasta kabul etmiyomuş ayyyy bir sinir oldum hergün gidiyorum ama muayene olamadan geliyorum neyse vardır bundada bir hayır diyorum pzrtsi tekrar gidicem :27:

eşimle alışveriş yaptık biraz sonra eve gel bahar temizliğine başla :27:
kışlık yazlık ayırımı yap dolap düzelt herşeyi yıkat ütü yap yemek yap öldüm bittim dahada bitmedi artık devam edicem biraz dinlenip :31:

anemmm menümü unutuyodum :1:

sabah kahvaltı yapmadna çıktık saat 11 gibi 1 tane kıymalı kır pidesiyle çay içtim

eve geldim anca çay içtim yeşil 5 1 yerde felan

1 lt su içtim

saat 16 30 da
bir dilim buğday ekmeği
3 tane tavuk burger yedim tost makineisnde yağsız pişirdim :93:
3 kaşıkda yoğurt

sabaha kadar otururum bugün eşim geceye gitti
acıkırsam ne yerim bilmiyorum herhalde special k yerim yarım kase felan :51:

Back
X